hits

May-Celin Nybak

Det var for tidlig

  • 02.02.2018 kl.19:26

I dag skulle jeg være med på en litt lengre kjøretur- noe som ikke falt helt i god smak for min del. Jeg ble jo hofte operert tidlig desember og har brukt lang tid på og komme meg på beina. Nå går jeg ganske bra, det eneste som mangler nå er muligheten for og kjøre og sitte på bil- og gjerne lengre kjøreturer.

Nå som vi skulle hente gutta mine ble kjøreturen en påkjenning, jeg var rett og slett ikke klar for en slik kjøretur. Jeg har jo hatt en kjøretur på noe samme lengde tidligere men da hadde vi mulighet til og stoppe opp til flere ganger for at jeg skulle få strekke på beina i ny og ned. Men denne gangen var det rett og slett ikke rom for pauser og stopp. Trafikken sto bom stille enkelte steder, og man kan liksom ikke bare tusle ut av bilen midt i Trondheims travleste strekninger. 


Vi kom omsider hjem og jeg var så lettet over at jeg hadde mulighet til og legge meg litt ned på sofaen og slappe litt av før det var duket for både middag, kveldsmat og alt det der. Nå sitter alle samlet og koser oss med Vine klipp på YouTube. Det er så mange klipp som får magesekken min til og vrenge seg. Jeg ler så mye at jeg frykter for å kaste opp, hehe. Men nå er min lille pause over og det er klart for og forberede og gjøre alt klar for legging av to gull gutter. Snakkes senere.

1 Kommentar

livetmitt93

02.02.2018 kl. 21:21
bra du klarte det, selv om det var tøft <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no