hits

May-Celin Nybak

Date night!

  • 11.02.2018 kl.13:15

Jeg kan ikke huske siste Kai og jeg var på date, det er seriøst så lenge siden at jeg husker ikke når det var. Kanskje var det når vi hadde hotell helg i Molde for noen måneder tilbake? husker ikke. Men i alle fall, nå ble det en ny date. Tiden strakk endelig til og svigermor ville så gjerne passe Adrian denne helgen så vi fikk litt alene tid. 

Planen var jo egentlig at jeg skulle på kino med en venninne på lørdag, men måtte avlyse dette siden min kjære hadde en overraskelse til meg. Jeg tror han har planlagt dette en stund siden han fikk ett rart uttrykk i ansiktet når jeg fortalte at jeg skulle på kino med min venninne. Han sa forsiktig at det kanskje passet litt dårlig og spurte om vi kunne ta det en annen helg. Jeg sa at det kunne jeg alltids gjøre og lurte videre på hvorfor, da spurte han pent om jeg ville ha en date night med han i stede for og dra på kino med venninnen. 
 


 

Det var ikke mye som skulle til for at jeg sa ja til det, hehe. Jeg hadde jo ventet så lenge på at tiden skulle strekke til og at vi da kunne få litt alene tid. jeg ble så glad og kunne nesten ikke vente med og komme meg ut av døra, hehe. Men før vi kunne finne på noe sammen måtte jeg så klart gi beskjed til venninnen min og fortelle at jeg ikke kunne være med på kino fordi Kai hadde planlagt en date for oss. Hun forsto godt hvorfor jeg valgte han ovenfor henne og syntes dette var kjempe fint. 

Så på lørdag dro vi til Peppes Pizza og koste oss med god mat, drikke og hverandres selskap. Etter en stund var tiden inne for kino, popkorn og brus. Fifty Shades Freed var filmen vi skulle se og storkoste meg gjennom en flott date. Men jeg må si vi ble ganske skuffet over filmen. Det var jo mer action denne gangen enn hva det var i de andre filmene, men de hadde trappet ned på alt man forbinder filmene med. Men på ett vis var det også greit. Filmen gikk i den retning at de hadde vokst, giftet seg og stiftet familie, så det at sex og den biten ble mindre av er kanskje greit. Men alt i alt var dette en perfekt date. 

Siden vi skulle være på date kunne vi jo ikke i en vanlig sal, han ville gjøre det lille ekstra så vi hadde deLux seter noe som passet perfekt siden jeg har dårlige hofter og kink i nakke og rygg, hehe. Helt perfekt! Håper ikke det tar så lang tid til neste date!


 

3 Kommentarer

Maiken

11.02.2018 kl. 13:36
For en utrolig koselig kveld! :D heldiggris!

May-Celin Nybak

11.02.2018 kl. 13:38
Maiken: Det var en fantastisk dag/ kveld <3 :D

livetmitt93

11.02.2018 kl. 16:01
koselig :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no