hits

May-Celin Nybak

1-åringen takler høyder bedre enn meg!

  • 29.01.2018 - 12:40

For en helg det har vært! Vi har hatt besøk av et vennepar av oss samt at alle dro på Leo's Lekeland på lørdag. Jeg må si at jeg overrasket meg selv litt når det kom til nettopp dette med lekeland. Jeg har enda smerter etter hofte operasjonen og med det er det vanskelig og belaste foten mer enn vanlig gange. Så planen var jo at jeg og min venninne skulle sitte og skravle litt mens mennene skulle ta med seg barna og utforske det lekeland hadde å by på.

Det gikk jo ikke helt som vi hadde planlagt. Nå har det jo seg slik at baby avdelingen var stengt av på grunn av noe vann som hadde kommet inn fra doene og inn til baby avdelingen, så vi måtte ta med 1-åringene der de store barna leker. Det i seg selv gikk jo kjempe bra, Adrian storkoste seg og var helt i hundre. Jeg som mor kunne jo ikke bare sitte på sidelinjen, jeg måtte så klart være med og ta bilder. Siden jeg skulle ta litt bilder måtte jeg også være med både høyt og lavt noe som ikke var noe særlig for verken hoftene eller min massive høydeskrekk. Men hva gjør man ikke for litt bilder, hehe. 
 


 

Dere ser på bildet hva vi måtte over for og komme på den andre siden. Det var der jeg kjente at jeg strakk mine grenser til det fulle. Det var ikke mye plass for min lille 1-åring og boltre seg på, da kan dere tenke dere hvor liten plass det var for meg. Greit nok, nå er jeg lang og tynn, men voksne mennesker kan få problemer oppi der, hehe. Det var ikke nok med at vi skulle over, etter noen skritt gikk det oppover og det var da jeg kjente at hoftene sviktet og høydeskrekken eskalerte. Det var kanskje 3 meter på det høyeste og jeg tenkte bare at jeg måtte komme meg vekk her i fra, hehe.

Adrian storkoste seg, han lo og hadde sitt livs beste minutter oppi høyden. Mor derimot ville bare ned, hehe. Vi kom oss omsider på den andre siden og der sto det en hel drøss med barn som bare ventet på at vi skulle komme oss vekk slik at de kunne få utforske høyden. Når vi kom på den andre siden la jeg merke til en ting til, vi hadde jo helt gått motsatt vei av alle andre. Så når vi skulle ned møtte vi kun folk som skulle opp, store som små. Jeg pratet litt med Adrian på vei nei "ja Adrian, her går vi mot strømmen". De voksne som var på vei opp med barna sine lo og sa "ja noen må gjøre det også", jeg lo tilbake og jattet med og prøvde og skjule det vettskremte uttrykket jeg hadde i ansiktet.

Kai møtte oss i det vi kom ned. Adrian var selvfølgelig ikke ferdig, så han sprang avgårde. Kai gikk etter og fikk tatt han igjen. De kom gående mot meg og så at jeg slet med gangen. Kai tok hånden min slik at jeg hadde litt støtte for så at vi gikk videre. 
 


 

På lekeland hadde de masse fine og store dyr som barna kunne både se og leke med. Adrian var litt skeptisk men etter hvert ble han tøff nok til at han kunne sette seg på sebraen. Vi prøvde at han skulle få sitte der alene men det var han ikke interessert i, pappa måtte være med han slik at alt føltes trykt. Det var jo tross alt en stor sebra og en liten Adrian. Etter hvert skulle venneparet og deres lille gutt skifte bleie og spise litt mat, så vi hang oss på slik at alle fikk seg en vell fortjent pause. Vi voksne var jo like slitne som barna. Når jeg sier "vi voksne" mener jeg så klart meg selv, hehe. 

Tiden kom for hjemreise og alle dro hjem til oss. Barna var i hundre og koste seg fram til det var tid for natta. Når bana hadde lagt seg var det duket for taco, et glass vin og kortspill for oss voksne. Jeg må si denne helgen var noe jeg trengte. Det er så lenge mellom hver gang hele gjengen har mulighet til og møtes så det var uten tvil en super helg. Vi må ikke la det gå så lang tid mellom hver gang vi møtes, men noen ganger er det litt vanskelig siden vi bor 2 timer unna hverandre.

Men nå er det mandag og hverdagen har nok en gang kommet. Jeg som går hjemme hver dag setter ekstra stor pris på helgene, for da er tiden der familien kan samles og kose seg ekstra mye. Ingen jobber og ingen er i barnehagen eller på skolen. Neste helg er det mammahelg og da kommer de to største, og det vil si at det blir nok en runde på lekeland. Men denne gangen skal ikke jeg forville meg opp i høyden, hehe, det får mannen ta seg av. 

Vinneren av ukens blogg er...

  • 01.06.2017 - 19:46

Nå er vinneren klar! Jeg har virkelig tatt meg god tid meg og lese gjennom de bloggene som har meldt seg på. Det var uten tvil vanskelig å plukke ut kun en vinner når det var så mange flotte blogger å velge i. Men jeg kom til slutt fram til bloggen til Vilde. Jeg fikk et kjempe inntrykk av henne gjennom bloggen. Hun blogger om forskjellige antrekk, mote og skjønnhet, bloggtips og blogginnlegg som viser hennes hverdag. 

Dette er en flott og fargerik blogg. En blogg med gode innlegg, og en blogg som når ut til unge jenter med sine fargerike å kule klærne og sprudlende personlighet. Jeg har blitt en stor fan av denne jenta og bloggen hennes.  Dere finner bloggen hennes her! ---> Vilde Unnli 

#blogg

Hvorfor ha faste tider på innleggene?

  • 30.05.2017 - 19:00

Jeg har nok et snev av OCD med tanke på at innleggene mine må ut på hele klokkeslett. Altså, klokken 10.00 - 13.00 - 16.00 og 19.00. Jeg har jo hatt innlegg der jeg har publisert 14.34 for eksempel. Men dette gjorde meg helt gal. Jeg fikk helt angst av at det ikke var "00" til slutt, hehe. Jeg er så rar.

Det som er så fint med at du har faste tidspunkt på innleggene dine, er at leserne ser mønsteret ditt og vet når neste innlegg kommer ut. Med det blir det enklere for leserne å henge med. De vet når du legger ut neste innlegg og vet dermed når de skal inn og sjekke. 

Jeg har som regel fire blogginnlegg om dagen, noen ganger flere. Men selv om jeg har fire faste klokkeslett der blogginnleggene kommer ut vil ikke det si at jeg ikke smetter inn flere i løpet av en dag. Kanskje har jeg opplevd noe jeg vil dele med dere, så ikke ta det for god fisk at det kun er de fire klokkeslettene, hehe.

Når jeg blogger, blogger jeg for flere dager i slengen. Med det får jeg mer tid til alt annet om det skal være nødvendig. Dette er jo også ett tips man bør notere seg. Om man skal ha fire blogginnlegg om dagen kan man miste litt fokus, og inspirasjonen detter litt av. vertfall om alle blogg innlegg er spontane. Spontane blogginnlegg kan være veldig bra, men også veldig dårlige. Nøye planlagt blogginnlegg er det man lykkes best med.

Så klart er det rom for spontanitet! Men ikke vær spontan i alle innleggene. Det lønner seg ikke i lengden om man vil bli en av de store bloggerne. Men om du er en av de som blogger for din egen skyld er spontanitet kanskje akkurat det du trenger. 

 

 

 

#blogg #tirsdag #bloggtips 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

10 tips til blogginnlegg

  • 30.05.2017 - 10:00

God morgen alle sammen! Noen ganger hender det at vi som bloggere får litt problemer når det kommer til motivasjon. Det er ikke bestandig like enkelt å skrive 3-4 blogginnlegg om dagen, og det sier seg selv at man på ett eller annet tidspunkt går litt tom for ideer. Men det kan jeg hjelpe dere litt med. Her har dere innleggs forslag for dere som står litt fast.
 

# Dagens antrekk
Jeg føler selv at dette er en sikker vinner. Det er så mange som liker slike blogginnlegg, meg inkludert. Følgerne kan hente inspirasjon til nye stiler og kanskje ender det med at de faktisk kjøper det du viste fram. 

# Tips  
Tips er bestandig godt mottatt. Om det er tips til hvordan man blir en bedre blogger, eller kanskje du har noen gode tips og råd når det kommer til sminke. Uansett er dette noe som de fleste liker, og nok en gang finner ny inspirasjon.

# Reiser
Reiser er så utrolig gøy å lese om. Kanskje er det steder du vil oppleve eller steder du har vært som pryder bloggen din. 

# Oppskrifter
Jeg personlig liker når noen blogger om de forskjellige matrettene eller oppskrifter av annet slag. Jeg er så utrolig matlei og syns det er kjempe snedig med litt innputt på den fronten.
 


 

# Personlig
Om du tør og føler for det, skriv gjerne ett personlig innlegg. Ett personlig innlegg kan "fange" leserne dine på en helt annen måte enn hva et "vanlig" innlegg ellers gjør.

# What's in my bag
Et slikt innlegg er både morsomt og spennende. En vesker er noe ingen andre skal stikke fingrene sine nedi utenom deg. Så når du åpner opp for at andre skal få se hva du har i vesken er det både morsomt og spennende for leserne.

# Inspirasjon
Som mange bloggere rundt om sliter med mangel på inspirasjon til tider. Skriv ett innlegg der du tar for deg for eksempel; blogginnlegg, antrekk, mat, trening, reiser etc.

# Hvorfor du liker å blogge
Slike historier er bestandig fine å lese. Noen er litt dype og andre litt lekne. Fortell din historie om hvordan du fant bloggen og hvorfor.

# Spørsmålsrunde
Noen har spørsmålsrunde på bloggen hver uke, som et fast innlegg. Men en spørsmålsrunde kan også brukes om du ikke vet hva annet du skal blogge om.

# Uken som gikk
Dette er en av mine favoritter. Det er så spennende å lese om hvordan uken har vært for andre bloggere. Jeg har selv ett slikt innlegg ute hver mandag, der jeg virkelig får summert hele uken i ett innlegg. Kjempe smart og veldig morsomt å lese.

 

 

 

#blogg #tirsdag #bloggtips

FACEBOOK          INSTAGRAM


 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no