hits

May-Celin Nybak

Hvilke 15 siste bilder ble lastet opp på min Instagram?

 • 21.03.2018 - 21:20

Mine fem siste opplastede bilder på min Instagram konto. Jeg elsker Instagram, der kan man bare legge ut bilder i vilden sky og man kan titte innom venner og bekjente og se hva som skjer i deres liv. De fleste av de jeg følger er veldig hyppige med bilder av seg selv, meg selv inkludert, hehe. Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker og ta bilde av meg selv, haha. Det er så flaut å si det, hehe. Men ja, jeg liker hvordan bildene blir og er fornøyd med meg selv, så ja.. Hvorfor skal jeg ikke like det liksom?!
 

 

Her er min Instagram!  

​Legg gjerne igjen deres Instagram i kommentarfeltet så skal jeg sjekke ut alle de fine og flotte bildene deres.

Ikke den beste dagen!

 • 21.03.2018 - 17:00

Jeg vet ikke helt hva det er som går av med de siste dagene her. Jeg har vært i så dårlig form og med et energinivå på minus siden. I dag gråt jeg mine oppgitte tårer over noe så enkelt som og stå opp om morgenen. Jeg var så sliten og helt utav meg at jeg brast i gråt. Nå er det en god stund siden ME´n har tatt skikkelig tak, men I dag var jeg ikke meg selv i det hele tatt. 

Jeg er jo konstant sliten, men når man går fra å være sliten til utslitt- da er det ikke så greit lenger. Det som er så slitsomt er at det ikke skal så mye til før kroppen skifter. Jeg kan gå fra en kropp med greit med energi og er lystig til sinns, men så kan jeg ta ut av oppvaskmaskinen og er helt på bånn. Sånt er slitsomt, men hallo, man må nesten bare gjøre så godt man kan. Jeg har en dårlig periode nå, men plutselig er jeg ovenpå igjen.Nå sitter jeg her og bare nyter roen og stillheten. Stillhet er det kanskje ikke siden Jr. suser fram og tilbake på gulvet her og bare nyter at han har kommet hjem fram barnehagen. Jeg sitter egentlig bare litt i ro nå for at jeg manner meg opp til at jeg faktisk må gjøre noe. Tanken på noe så enkelt som en middag gjør meg lei meg. Jeg vet jo konsekvensene jeg får av og gjøre slike ting når jeg har en down periode. 

Men i bunn og grunn har det ikke noe og si hvor dårlig og utslitt jeg blir, for både jr. og meg selv trenger mat og pleie. Så her er det egentlig bare og bite tennene sammen og gjøre det som må gjøres. Krysser fingrene for at denne down perioden er kort. Normalt sett varer slike perioder alt fra to til fire måneder i strekk, etterfulgt av kanskje ett par gode måneder. Krysse fingrene for at fortiden ikke gjenspeiler seg og heller satser på noen få dager i stede for flere måneder.Mens jeg sitter her mimrer jeg litt tilbake til sommeren 2016. Vi hadde enda Åskar (hunden), jr. var nyklekket og livet var bare fantastisk med deilig varme med flotte farger i gress, blomster, himmel og alt det der. Jeg blir sånn hver vinter. Jeg graver meg ned og blir liggende i mitt lille hull til våren, fargene og varmen kommer. Det er nok det de fleste vil kalle en vinterdepresjon. Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, det er nesten slik at jeg ikke vet hvordan det er og leve uten det. Men denne vinteren har jeg virkelig klart meg bra. Jeg dro ikke for gardinene og låste døren på dagtid før utti januar. Det i seg selv er fremgang spør du meg, hehe. Klapp på skulderen til meg, hehe.

Men nå har jeg sittet her lenge nok. Nå er det tid for både mat og litt rydding i en litt mindre grad. Det at jeg er litt sjaber nå er grunnen for litt mindre oppdatering enn hva jeg bruker. Men jeg vet dere flotte lesere vil forstå. 

 

Brudepikenes kjoler

 • 20.03.2018 - 20:00

Jeg har lenge tenkt over hvordan jeg som brud vil at mine brudepiker skal se ut på vår store dag. Her er det vi som brudepar som betaler for kjolene og med det er det også vi som bestemmer hvilke kjoler og farger hver enkelt av brudepikene skal ha på seg. 

Vi tenker som så at vi kjøper kjolene og bestemmer alt ved de. Så klart skal brudepikene føle seg vell i kjolen som blir valgt. Det blir ikke valgt en kjole som de ikke føler seg vell i. Men det er vi som brudepar som kjøper kjolene, og med det er kjolene i våres eie. Og vi tenkte at om brudepikene likte kjolen de skal ha på kan de få kjøpe den av oss senere til en lavere penge enn hva som var opprinnelig sum.

Det er dyrt og planlegge et bryllup, og for meg som har drømt om denne dagen siden jeg var ei lita jente gjør dette litt ekstra vanskelig. Derfor tror jeg at vi er nødt til og gjøre det slik. Om det viser seg at alle brudepikene vil kjøpe sine kjoler er det vell og bra, men om de ikke vil så blir de lagt ut på salg på nett når den tid kommer. 

Jeg har plukket ut noen fine kjoler som jeg kunne tenkt meg at mine brudepiker skal bruke, og i disse fargene. Vi skal jo gifte oss på en låve og med det vil jeg at fargene skal matche det temaet. Mine fire brudepiker varierer i størrelse så jeg må finne en kjole som sitter perfekt på alle. Kom mer enn gjerne med deres mening om hvilken kjole som passer best, alt fra en tynn kropp til en litt mer formfull kropp.
Her er første kjole. Jeg elsker denne kjolen, den er lett, lekent og elegant- alt på samme tid.
 


Her er tredje pulje og dette er en så fantastisk nydelig kjole. Jeg håper virkelig dere hjelper meg her, jeg sliter med og finne en som føles rett for meg som brud og min kjekke brudgom- samtidig som at det skal basse de forskjellige kroppsfasongene til brudepikene mine. Jeg er redd for og ta et feil valg, alle skal jo føle seg som en prinsesse i mitt bryllup til tross for at det er jeg som skal være i fokus så skal så klart brudepikene og forloveren min være like vakre og føle seg like vakre i sine kjoler.Her er de tre første jeg falt for. Det er garantert så mange nydelige kjoler der ute som jeg enda ikke har oppdaget så jeg er nok ikke ferdig riktig enda med og titte litt rundt. Og det blir heller ikke siste innlegg med kjoler for brudepiker, jeg kan ikke bestemme meg riktig enda, jeg må vite at det er riktig kjole først. Jeg er nødt til og snakke med alle brudepikene og høre om de liker kjolen jeg har vagt før jeg gjør noe mer, hehe. 

Men først og fremst skal jeg velge ut 2-3 kjoler som brudepikene kan velge mellom. Jeg er enda ikke helt sikker på om jeg ønsker at kjolene skal være like men fargene forskjellige. Eller forskjellige kjoler og forskjellige farger, eller forskjellige kjoler og like farger. Men enn så lenge tipper jeg mer over slik det er på bildene. Like kjoler med forskjellige farge. 

Vær så snill, kommenter og gi deres mening! 


 

 

My favorite training device

 • 20.03.2018 - 16:00

Etter en times tid med panting av flasker dro jeg på trening. Jeg kjente at jeg var helt utkjørt etter alt styret med disse flaskene og den nervøsiteten rundt det at jeg følte at alle så på meg når jeg pantet flasker. Flaut og nervepirrende. Men jeg kom meg på trening klokken 10.00 som jeg skulle, det eneste problemet var at jeg var litt utta meg i dag og fikk ikke til mer enn en times trening. En time er bra det, men jeg skulle så gjerne ha hatt to,

Jeg har snakket litt med en venninne og vi tenker at vi kanskje skal trene samme kroppsdeler på samme dager. Nå er jeg litt inni en down periode og føler at motivasjonen er litt borte. Så hun foreslo da at vi kunne trene det samme de dagene vi skulle trene og med det pushe og motivere hverandre til et positivt resultat. Jeg mener det er et genialt forslag. Jeg personlig takler alt så mye bedre når noen pusher meg og tvinger meg til og yte det lille ekstra. Om jeg skulle ha trent alene med mitt eget program ville jeg nok kun gidd middels ytelse siden jeg ikke klarer og ha rett fokus enkelte ganger.
 


Jeg trener i hovedsak rompe og lår siden det er de kroppsdelene jeg vil forbedre. Det høres nesten litt bad ut når man vil "forbedre" noe, men slik er det. Når jeg ser på bilder jeg har tatt under treningsøktene så er det allerede nå synlige resultater. Jeg ser at rompe og lår har fått en finere form og alt er ikke bare flatt. Nå gjelder det og få kostholdet og treningen til og samsvare og gi meg det jeg trenger. 

Dette apparatet her er virkelig min store favoritt. Den utgjør mirakler på både rompe og mage- men i hovedsak rompe. Den er et slit, men den tar virkelig på de rette plassene. Men for dere som vil prøve den, vær nøye med og tøye ut etter at du har brukt den. Ikke for det da, man skal jo gjøre det uansett, hehe. Og for dere som lurer på hvorfor jeg i det hele tatt tenkte tanken og enda mer bestilte time til en brystoperasjon med silikon. Her på bildene ser dere grunnen. Jeg vil føle meg som en dame og ikke som en gutt. Jeg vil ha på meg en bh uten at det er enorme innlegg i den. Så slik er det.


 

Dette er siste gang på veldig veldig lenge!

 • 20.03.2018 - 11:55

I går hadde jeg en real runde med panting av flasker og fikk hele 500,- for det jeg pantet. I dag var det på´n igjen med runde to. Jeg har sakt det før og jeg sier det igjen.. Dette er SÅ FLAUT! 

Vi hentet ut den ene søppelsekken etter den andre ut av garasjen. Jeg fylte bagasjerommet men fire fulle søppelsekker med flasker, og tre store søppelsekker i baksetet. Heldigvis kunne Kai være med så jeg slapp og bære skammen på mine skuldre alene, hehe. Når vi tok den ene store søppelsekken etter den andre ut av bilen kunne jeg ikke følt meg mer utilpass. Folk så på oss og gliste bredt. Jeg aner ikke om det var fordi de mente vi hadde drukket ekstremt mye brus eller om vi hadde ranet hele Trønderlag for tomflasker.
 


Jeg vil tro de gliste så bredt fordi de så hvor utilpass vi var mens vi sto der og puttet den ene flasken etter den andre inn i maskinen. Jeg ble så overrasket av at vi hadde så mange flasker liggende, men når jeg tenker meg litt om så er det kanskje ikke så rart. Vi pantet ikke flasker på hele 2017 og nå er vi i mars 2018. Tja, det er kanskje ikke så ille med tanke på at vi ikke panter så ofte, hehe.

Mens vi sto der og lesset på flasker begynte maskinen og ule og ga tydelig beskjed om at her var noe galt. Jeg hørte en stemme bak veggen si "hei hei", jeg så meg rundt uten å se noen. Jeg hørte noen si "hallo" og jeg bøyde meg ned og kikket gjennom hullet der vi sender flaskene inni, der sto det en ung mann som gliste og spurte om jeg trengte hjelp. Jeg sa at maskinen ikke var så veldig gla i meg, den lagde bare feilmeldinger og gjorde alt vi ikke hadde tenkt at den skulle gjøre. 

Det endte med at han faktisk sto der og flyttet unna flasker etter hvert som vi lesset på. Takket være han gikk dette meget smertefritt- helt til han skulle ha matpause eller noe sånt, han forsvant i alle fall. Da startet problemene igjen. Men denne gangen var det en annen mann som måtte trø til. Han var ikke like blid og fornøyd med at vi hadde med så mange søppelsekker med tomflasker. Han ga oss noen blikk som virkelig kunne ha skadet deg, hehe. Jeg sa ingen ting, men tenkte mitt. men til slutt var vi ferdige og jeg gikk bort til kassen for og hente ut pengene. 700 kroner kom ut av alle disse sekkene! Det er mange tomflasker det! Ikke nok med at vi fikk 700,- i dag, vi fikk jo 500,- i går også for at vi pantet flasker. Hjelpes, hehe.


 

Hva gjør man ikke for penger!

 • 20.03.2018 - 10:00

God formiddag folkens! I natt har jeg virkelig slitt med og sove. Kroppen har bare vært skikkelig urolig og hodet tungt. Det i seg selv høres jo helt rart ut. Hvorfor skal hodet være tungt når kroppen er urolig? Ikke vet jeg, jeg har aldri blitt klok på denne kroppen verken i fortid, nåtid og kommer neppe til og bli det i fremtid heller, hehe. 

Nå gjør jeg flere ting samtidig, jeg skriver blogg samtidig som jeg sminker meg og gjør meg klar for en ny dag med trening og mere til. Det ble jo ikke noe trening i går, noe som egentlig var litt synd- jeg hadde bare ikke overskuddet jeg trengte. Men nå som jeg har fått den dagen med avslapping er jeg i full fart igjen. 


Jeg må fortelle dere noe som virkelig satte meg litt ut i dag! Jeg skulle pante alle flaskene vi har her hjemme, noe som er litt i overkant av hva normale hjem har vil jeg tro, hehe. Jeg hentet fem søppelsekker med tomflasker som vi har spinket og spart på i mange måneder. Vi har bare ikke giddet og pantet flasker, mest fordi ingen av oss syns det er noe stas. Det er rett og slett litt flaut.

Det og pante flasker i seg selv er ikke flaut, men det som skjer når man kommer med fem søppelsekker er flaut. Seks ganger måtte personalet komme og hjelpe til med maskinen fordi at min menge med flasker gjorde den stakkars maskinen litt vell utilpass, hehe. Det kom den ene feilmeldingen etter den andre og til slutt fikk jeg beskjed om at jeg kanskje skulle prøve den andre maskinen. Jeg tenkte med meg selv av det kunne jeg jo gjøre- ikke at det hadde hjulpet, men.

Jeg gjorde som de sa men den maskinen funket ikke, så da var det å tilkalle personalet igjen da slik at de fikk fikset den maskinen jeg ødela med dusinvis av flasker, hehe. Dere aner ikke hvor flaut dette var. Det verste var at jeg må ha en ny runde i morgen, OMG! Jeg gruver meg noe enormt. Men det er jo penger man så gjerne skulle ha hatt, og hvis man på død og liv må ha dem må man slite seg gjennom noen pinefulle minutter med skam, hehe.

 

En uke unnagjort, resten av livet igjen!

 • 19.03.2018 - 20:13

For en deilig dag det har vært i dag! jeg har virkelig fått slappet av og kost meg 100% føler jeg. Jeg fikk noen timer med en av mine aller beste venner, noe som virkelig ikke kunne blitt bedre. 

OMG! vet dere hva? I går, søndag 18.03.2018 hadde jeg vært snusfri i en hel uke! Det er kanskje lite for noen men for meg føles det som et helt liv, hehe. g, det der var kanskje å overdrive en liten smule, hehe. Men det skal sies at denne uken har vært helt forferdelig når det kommer til snus kutt. Jeg har tenkt på den ene prisen hele tiden. Jeg har tenkt at en pris skader vell ikke- men for at jeg skal få den ene prisen må jeg kjøpe en eske til over 90 ,-. Det er det ikke verdt nå som jeg sparer.

Om jeg klarer og holde meg borte fra snus resten av denne måneden har jeg faktisk spart 900,-. Om jeg klarer en hel måned fra start til slutt vil jeg ha spart 1200,-. Det er helt sykt hvor mye penger jeg har brukt til snus. På tolv måneder har jeg brukt 14.400,- på snus. OMG! det er jo helt galskap, men nå er jeg på den rette sti og har planer om at de 14.400 kronene skal jeg spare i stede for at jeg skal bruke det på noe som skader tenner og tannkjøtt over tid. 

Jeg føler selv at jeg oser litt av stolthet når jeg har holdt meg borte fra snus i en uke og en dag, må jo være presis her, hehe. 
 


 

 

Fred og ro!

 • 19.03.2018 - 10:30

En ny dag! Jeg tenkte jeg bare skulle gi lyd i fra meg siden det ikke ble noe blogging i går, og i dag blir det lite blogging. Kanskje jeg får til et innlegg på kvelden. I går var jeg så sliten at jeg rett og slett ikke orket ikke tanken på verken blogg, data, Facebook eller noe av de greiene der. Men i dag er det en ny dag og jeg er klar for og gripe fatt i alle sjanser og muligheter denne dagen har og tilby.

Nå skal jeg ut av døra og ha noen timer for meg selv. Jeg skal rett og slett bare kose meg litt og bare ha en stille og rolig stund. En plass der jeg bare kan sitte i mine egne tanker og kjenne at jeg er helt avslappet. Det trenger jeg etter denne helgen for og si det slik, hehe. Håper alle får en super dag videre, så snakkes vi i kveld.
 

 

 

OMG! I marry the love of my life next year!

 • 17.03.2018 - 16:00

Tenk at jeg faktisk er en gift kvinne innen 2019 er omme! De som leser bloggen min vet jo hvordan jeg ser på dette med giftemål, jeg er det man kan kalle en Bridezilla, hehe. Jeg har drømt om denne dagen så lenge jeg kan huske og vet nøyaktig hvordan jeg vil ha den.

Men nå skal det jo sies at man er to om å gifte seg, og med det er man også to om å lage bryllup også. Det jeg ikke tenkte på den gang var jo at det faktisk måtte en mann inn i bildet, og den mannen hadde sikkert sine tanker om hvordan han ville ha sitt bryllup. Dette falt meg først inn når jeg fikk spørsmålet servert av Kai- om jeg ville gifte meg med han. Først da slo tanken meg at jeg kanskje må ha med hans ønsker i den bryllups planen min, hehe.


Han vet hvordan jeg er når det kommer til min drøm om og stå hvit brud, så han tar ikke denne planleggingen så høytidelig, hehe. Han vil bare at jeg skal få oppleve hele opplevelsen med planlegging og alt som følger med. Han deltar i alt selv om han holder seg litt i bakgrunnen. Han er med på alle avgjørelser selv om han gir meg viljen min når det kommer til tema og farger, hehe. 

Men en ting skal sies og det er at Temaet ikke var min ide. Det var ikke jeg som kom på ideen om et Country inspirert bryllup, det var mannen i huset. Jeg er så glad for at han kom med den ideen, det passer oss som personer på en prikk og vi skal få til en bombe av en fest. Dette skal utvilsom bli et bryllup folk vil snakke om de kommende ukene og månedene etter. Ikke fordi pynt og alt var så gjennomført, men fordi alle sammen hadde en super feiring med oss. Bryllupet skal huskes for dekor også så klart, men alt i alt skal den huskes for en bombe av en fest!

 

Om dette er tilfellet skal jeg sjekke meg hver dag resten av livet!

 • 17.03.2018 - 10:30

Nå har jeg fått time til ortopeden, men denne gangen er det kun en kontroll for og se om hoften klarer seg bra etter operasjonen. Den tuller litt enda, men er mye bedre enn hva den har vært tidligere, så håper kirurgen er like fornøyd.

Jeg vet at jeg ikke kommer til og bli bra i hoftene, det er tross alt en medfødt hoftefeil som kan til alle plagene, men med en operasjon hvert eller annen hvert år kan jeg holde det stabilt. Men da vil det si at jeg virkelig må trene slik at jeg får bygget sterke muskler som kan hjelpe hoftene. Jeg syns det er så vanskelig dette med kroppen, den lever jo sitt eget liv. Jeg fikk vite av kirurgen at mine hofter tilsvarer en 70 år gammel dame. OMG!! Hva i H*****E liksom!  

Og det skulle jo ikke være det eneste som gjorde meg nervøs.. Jeg snakket med mamma her en dag og hun kunne fortelle meg at mormor har en blokkering i en åre som går inn til hjertet, eller ut fra hjerte.. husker ikke helt. Men i alle fall da.. De legen til mormor kunne fortelle var at dette var høyst arvelig og at mamma, min bror og meg selv hadde store sjanser til og få dette vi også. Jeg spurte mamma om hva som kom til og skje og da svarte hun at for vår del vil dette ordne seg med en operasjon siden de i så fall vil finne det ut såpass tidlig på oss. Vi skal nå sjekke oss en gang i året for og se om det er noe endringer. 


Men for mormor er dette en dødsdom. Hun har gått for lenge med dette og er nødt til og leve med dette til kroppen ikke klarer noe mere. Det dette vil si er at det som er så arvelig også er en dødsdom om man ikke finner ut av det tidsnok. Jeg må ærlig innrømme at dett gjorde meg både redd og paranoid. Jeg er livredd for og dø. Jeg er livredd for at barna mine skal måtte leve et liv uten mammaen sin, jeg er livredd for hva som vil hende meg når jeg er død. Hva er greia da liksom? Fins jeg bare ikke lenger da? eller beholder jeg tankene, drømmene og sjelen (om man kan si det slik)?

Nei fy farao, dette skremmer vannet av meg, og jeg er så redd for at dette skal ramme oss sånn som det rammen mormor og mormors søster. Nå skal det også sies at søsteren til mormor døde av nettopp dette. Det gikk hull på den tette åren og kroppen klarte ikke noe mer. Hva om dette hender mormor? hva om dette hender oss andre? Nei nå må jeg slutte og skrive her, jeg skremmer meg selv bare enda mer enn nødvendig. I følge legen må vi sjekke oss fra en alder av 40. men den sjansen tar ikke jeg. Jeg sjekker meg i 2018, 2019, 2020 osv.. Nei foresten, jeg skal sjekke meg hver eneste dag så lenge jeg lever! Jeg skal ikke ha noe av at vi blir overrasket av en dødelig sykdom som kommer og biter meg i rompa. Nå nei du, den går ikke!

Nei nå må jeg avrunde dette innlegget før jeg blir alt for paranoid og vettskremt. En treningsrunde i kveld er nok nøyaktig det jeg trenger. Men da er det avgjort, i morgen klokken 20.30 eller 21.00 blir det å kjøre ned til 3T for og svette rompa av meg i ett par timer før det så blir kveld og litt søvn. Høres perfekt ut. Håper aller får en fin dag.

 

Det skvulper oppunder øreflippen

 • 16.03.2018 - 22:30

Nå sitter jeg her god og mett og føler på en liten smerte som bare kan sammenlignes med en sprekk ferdig ballong. Jeg er så mett, om eg hadde konsentrert meg ville jeg nok ha klart og presse maten ut gjennom ørene. Men til tross for at maten skvulper oppunder øreflippene ligger leg meget godt i sofaen og koser meg med Flyhavarikommisjonen og nærværet av min bedre halvdel. 

Jeg har ikke sett Kai de siste tre dagene, så at han kom hjem i dag er bare så koselig. Han har hatt 15 timers arbeidsdag hver eneste dag, og med kjøre-hviletidsbestemmelsene kunne han da ikke komme hjem, det var rett og slett ikke nok timer i døgnet. Så da lå han i lastebilen disse 3 nettene. Men nå som han har kommet hjem så skal vi kose oss litt ekstra i kveld med et glass vin, god mat og litt TV før det blir natta.

Nå har vi inntatt maten og begge har mat oppunder øreflippen. Jeg tuller ikke, jeg er så mett at det føles som at alt kommer ut om jeg nyser, hehe. Men nå skal vi kose oss litt her. Jeg håper alle har en fortreffelig kveld og håper natten blir like god.
 

 

Hvilken kjole til bryllupet?

 • 16.03.2018 - 14:30

Nå som jeg er inne i en stor bryllups boble kan jeg jo småprate litt om hvilke kjoler jeg kunne tenkt meg. Jeg har allerede funnet kjolen jeg skal ha under vielsen, og dere kommer ikke til og tro hvor mye jeg betalte for den! Jeg har fra starten av vært veldig nøye på at drømme bryllupet ikke trengte koste oss skjorta om dere skjønner. Hvorfor skal man bruke alt fra 200.000,- til 500.000,- på den store dagen? Det ligger jo litt i tittelen "den store dagen", det er tross alt bare en dag, og jeg vil ikke ruinere oss for at vi skal ha en real fest og et bryllup i ren luksus som alle kommer til og ha på leppene i månedene etter.

Jeg fant min drømme kjole som skal brukes under vielsen i kirken til en pris av 500,-! Ja, dere leste riktig. Jeg fant min kjole på finn.no der en trivelig dame ikke lenger hadde behov for sin kjole at etter deres store dag var over. Jeg legger ikke ut kjolen jeg faktisk har valgt siden jeg vil ta hensyn til de som faktisk skal bli overrasket når den store dagen kommer, men jeg kan legge ut kjoler som jeg har vinglet litt etter men som til slutt måtte si seg slått av den andre kjolen.

Det og være på kjolejakt kam være et helvetes slit, men for dere som faktisk liker og handle på nett så er jo dette midt i blinken for dere. Det må så klart ikke være denne nettbutikken men de har fine kjoler til en billig penge, så hvorfor ikke prøve det ut tenker nå jeg. De kjolene som er inne på denne siden er jo kopier, og med det er de billigere enn orginalen. Men når jeg hører ordet "billig" blir jeg fort med i samtalen, hehe.  
 


Men et tips til alle dere som skal gifte dere og som da er på leting etter drømme kjolen, det er ikke nødvendig og betale mellom 15 og 30.000,- på en brudekjole. Dette er ikke et sponset innlegg, det er kun jeg som vil tipse om at man kan få billige og nydelige kjoler på andre måter om man bare leter litt. Jeg skal bestille min kjole nummer to inne på JJ´s House

Jeg skal jo ha to kjoler, en prinsesse/ ballkjole til vielse som jeg allerede har kjøpt og en trompet/ havfrue kjole som viser fram formene til fest. Når det kommer til kjole nummer to så sliter jeg litt ekstra. Det er så vanskelig, jeg får liksom ikke bestemt meg. Jeg vil at den kjolen jeg velger skal være så fantastisk at et snev av anger ikke kommer til og trenge gjennom. 

Vi skal jo ha et låve bryllup, da mener jeg at kanskje en blondekjole hadde passet best? hmm. nei dette er så vanskelig at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal komme meg ut av denne knipa. Jeg er elendig til og ta avgjørelser, hehe. Er bestandig så redd for å velge feil. Men jeg legger ut noen av de jeg har sett på så får vi håpe dere kan hjelpe meg med og ta et valg. Selv om jeg legger ut tre kjoler nå så vil ikke det si at en av de blir DEN kjolen. Men da er jeg i det minste sikker på hva jeg absolutt ikke skal velge, hehe.
 Denne første kjolen her er bare fantastisk, men jeg er ikke helt overbevist når det kommer til bare skuldre. Jeg er ikke helt inne på det med nakne skuldre, av en eller annen grunn kler jeg det ikke. I følge meg selv, hehe. En nydelig kjole, men korsettet i ryggen er ikke like fint.
 Denne kjolen har jeg virkelig lagt min elsk på. Den passer perfekt for et låve bryllup og er akkurat det jeg ser etter. Men så er det meg og avgjørelser igjen. Jeg er så redd for at det kanskje finnes en kjole der ute som er enda mer perfekt som jeg kanskje går glipp av om jeg kjøper en nå. Der ser dere, håpløs tankegang! Elsker at denne kjolen er uten korsett. Det får liksom kjolen og kroppen til og bli ett om dere skjønner.
 


Dette er en kjole jeg liker veldig godt med tanke på at den er så enkel- men likevel ikke fult så enkel. Jeg elsker stoffet, detaljene og det faktum at det er ermer på kjolen. De går ikke over skuldrene noe jeg overraskende nok liker. Jeg sa jo det at jeg ikke er så stor fan av nakne skuldre, men her får man litt av begge deler, noe som i for seg er genialt. Man er "naken" men likevel ikke. Genialt!

Nå har jeg kommet med tre kjoler til vielse og tre kjoler til fest. Hva syns dere?

Som jeg nevne så har jeg alt kjøpt en kjole til vielse, men den var for stor og om de ikke får sydd den inn må jeg kjøpe meg ny. Så dere må mer enn gjerne si va dere mener om alle kjolene. :) Dette er en såpass spennene tid framover at jeg går helt i ørska hver gang jeg setter meg ned med bryllups boka, magasinene, kjolene og alle planene. Dette kommer til og bli noen fantastiske måneder!

Om det er ønskelig kan jeg ha flere innlegg der jeg viser brudekjoler som jeg kunne tenkt meg. Jeg bestemmer meg nok ikke med det første uansett, hehe. Så om du vil at jeg skal fortsette med og vise kjoler jeg kunne tenkt meg i bryllupet må du sende meg en kommentar på det. Jeg tenker også at det er andre plagg jeg vil blogge om også. Det er jo dressen til brudgommen, brudepikene og forloverne. Ja, nei her kan vi få noen fine innlegg framover. 

 

 

 

 

Hva er det som inspirerer meg?

 • 16.03.2018 - 11:00

Nå er det nesten så jeg angrer på at jeg lager et blogginnlegg om dette! Det er så mange personer, magasiner, plasser og så mye mer som inspirerer meg. Jeg kan ikke sette fingeren på det, men jeg blir nok ganske fort inspirert. Når jeg ser sånne flotte damer som Isabel Raad, Stina Bakken, Anna Rasmussen, Pilotfrue, Sophie Elise - bare for å nevne noen.. Men ja, når jeg får innputt fra disse damene hver dag gjennom blogg, YouTube, Instagram og Snapchat, ja da er det vanskelig og la være å bli påvirket. og det på en positiv måte.

Dette er flotte damer som virkelig har jobbet for sin suksess, det er damer som er stolt over kroppen, stolt av egne prestasjoner og hva de har overkommet på deres reise. Alle disse damene har fått så mye ufortjent tyn, mye fordi de er en offentlig person og med det må tåle at nett trollene har noe de skulle ha sagt. 

Noen av de store bloggerne har fikset på både det ene og det andre, noe jeg personlig ikke har noe i mot. Jeg personlig har ikke noen fordommer mot de som velger plastisk kirurgi, det er et valg hver enkelt for stå for selv mener nå jeg. Alle trenger ikke ha en mening liksom. Man kan så klart ha en mening men det går an og holde kjeft om den meningen om det sårer vedkommende. 
 


Men nok om det. Jeg har stor respekt og får en stor dose med inspirasjon av og se disse damene gjør det de kan best.. Tjene penger!  De jobber knall hardt og får lønn for strevet. Er det noe jeg har lært er det at livet som blogger ikke er noen dans på roser. Jeg som på ingen måte er en kjent blogger merker den betydelige mengden arbeid som må til for at man i det hele tatt skal klare å holde lesertallene oppe.

Det er vanskelig, tungt og til tider er motivasjonen borte. Men alle disse faktorene slår til hos de store bloggerne også. De blir slitne, de har dårlige dager, de kan bli syke, de får dårlig motivasjon, og ja, de kan bli lei av hele blogg greia. Men for dem har det ikke noe og si, de elsker det de gjør og kunne ikke tenkt seg en annen jobb. De jobber hardt og står på til siste slutt. 

En blogg er ikke som en "vanlig" jobb nå til dags, men en "vanlig" jobb starter kanskje 07.00 om morgenen og ender 15-16.00 tiden. En bloggers jobb har ingen tidsbegrensning. De må blogge om så det er sendt på kveld. Ja, man kan blogge når man selv vil i løpet av dagen som gjør det litt friere. Jeg beundrer alle disse flotte damene og de inspirerer meg til å jobbe hardt for det jeg ønsker meg. Jeg er som mange andre, jeg vil lykkes med blogge. Men jeg har innsett at jeg må ha bedre bilder, jeg må blogge bedre (generelt) og jeg må bare bli bedre for å nå ut til dere lesere.  

De klarte det, da skal nok jeg klare det også. Kanskje ikke i dag, kanskje ikke i morgen, men jeg skal klare det til slutt!

Syv ganger er bare overdrevent mye!

 • 16.03.2018 - 08:46

Denne dagen startet ikke helt som jeg hadde tenkt. Jr. våknet klokken 03.30 og hadde på ingen måte tenkt å legge seg igjen. Nå skal det jo også sies at han våknet så tidlig på grunn av feber og at han er syk. Normalt sett må jeg vekke han 07.30 for at han skal i barnehagen til åtte. Men når man er syk blir jo dagene snudd litt på hodet, det kjenner man jo på selv også når man er syk. Noen dager og netter sover man ikke i det hele tatt på grunn av ubehag, og andre ganger sover man rett og slett for mye, men slik er det. Får ikke styrt kroppen på samme måte som ellers når man er syk.

Tidligere når jr. var syk så var han TV slave av en annen verden. Dere må tro jeg var lei. Det at han lå i fanget mitt hele dagen og så film er jo i seg selv greit det, men når det kun var en film han hadde i tankene kunne jeg ha revet av meg alt håret. Jeg tuller ikke når jeg sier dette. Vi så barnefilmen Frost syv ganger på en dag. SYV GANGER FOLKENS!!! 

Han ville ikke sove, ikke spise, bare ligge i fanget mitt og se Frost. Håper virkelig det ikke er tilfelle denne gangen. Han har fått litt febernedsettende og kvalmen ser ut til og ha gidd seg, så da er det håp for helgen. Ut i fra formen hans nå ser det ikke ut som at jeg må pine meg gjennom syv runder med Frost, hehe. Men dagen er enda ung. Forhåpentlig vis er det dupp tid om ikke lenge, og da blir han i litt bedre form når han våkner igjen.
 Mimrer litt tilbake ♥

Gå sommeren i møte med økte fargepigmenter

 • 15.03.2018 - 17:31

Nå er det på´n igjen! Jeg husker ikke eksakt når jeg brukte dette sist- kanskje er det to år siden? nei jeg er ikke sikker. Men nå har jeg faktisk meldt meg inn slik at jeg får tilsendt to pakker annenhver måned. Det er jo som de skriver "Beta-Carotene Ambre inneholder spirulina og er MANGE GANGER KRAFTIGERE enn vanlig betakaroten. Gir en dyp, jevn og varig brunfarge! Beta-Carotene Ambre kan stimulere immunforsvaret og øke fargepigmenter i huden så du blir raskere brun. Det kan motvirke solbrenthet, nattblindhet, soleksem og UV-stråleskader på huden, mens det beskytte huden mot for tidlig aldring. Bevare sommerens glød!"

Akkurat det jeg trenger! Nå skal jeg gå sommeren i møte med økte fargepigmenter og et immunforsvar som er klart for alt våren og sommeren har å by på. Jeg kan ikke huske sist gang jeg tok det, så vil tro det kanskje er to-tre år siden sist. Men ut ifra det jeg kan huske og alt det som står på nett skal Beta-Carotene være bra for deg. Så ja, jeg hiver meg på med godt mot jeg, hehe. 
 


Jeg føler at alt gå min vei for tiden. Dette er ikke en følelse jeg er særlig vant med, så når jeg først har den godter jeg meg skikkelig, hehe. Jeg tror kanskje grunnen for at jeg føler meg så bra er at jeg har så mye fantastisk og se fram til i månedene framover. Det er barnebursdager fra mai og frem til august, jeg skal få oppnådd litt mer volum i puppene den 12 juni, jeg har bursdag 13 juni, jeg skal gifte meg og alt er bare fantastisk. Når jeg ser denne lista er det ikke rart jeg er i godt humør, hehe. Jeg har jo så masse og se frem til.

Jeg må si dette med en gang.. Dette er IKKE et sponset innlegg. Det er bare jeg som vil fortelle dere at jeg har bestilt meg Beta-Carotene og med det er klar for sommeren. Men nå som fingrene stryker over tastaturet og jeg leser inni meg, både ser og hører jeg at det er helt på jordet, hehe. Velkommen til bloggverdenen liksom! hehe. Men slik er det. Noe må man jo blogge om, hehe.

 

Det er ikke greit å være liten og syk

 • 15.03.2018 - 13:25

Denne dagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg leverte lillegull i barnehagen til klokken 08.00 slik at han kunne få spise frokost med alle vennene sine der. Nå jeg hadde gjort det dro jeg hjem, ordnet meg og suste av gårde til trening. Dagens treningsøkt i dag var ikke så effektiv som de andre har vært, jeg kjenner at kroppen er sliten og veldig tung. Jeg klarte ikke to timer i dag så det fikk hyre med en, men det i seg selv er vell bra nok.

Når jeg kom hjem ventet en telefon fra barnehagen. De ringte rundt klokken 12 og kunne fortelle at den lille gutten min hadde fått feber. Jeg kjørte i barnehagen, tok han med meg hjem og koste litt før det var tid for at han skulle få sove litt. Når man er syk er det veldig godt og ha en god seng der man bare kan slappe av i. Han kvein litt i det jeg la han ned, men etter to sekunder var det stille.
 


 

Jeg vet ikke helt hvordan dagen i dag blir. Jeg kjenner at jeg er nødt til og ta det litt med ro i helgen for at jeg ikke skal gå på en "smell". Jeg har trent annenhver dag nå i snart 14 dager, og jeg kjenner at antall dager er greit, men intensiteten i øktene bør kanskje jekkes litt ned om jeg skal klare dette. Jeg har bestandig vært en av de prosentene som virkelig satser alt i starten, men etter noen uker kjenner jeg at det muligens var en litt brå start. 

Jeg har jo hatt den tanken i bakhodet siden jeg startet at jeg ikke skulle kjøre på alt jeg hadde. Jeg ville jo ikke bli utbrent eller gå på en smell som di sier. Og nå som jeg kjenner små tegn til at øktene går litt tregere enn normalt, ja da er det bare og lytte til kroppen og gi kroppen litt ekstra hvile. 

Dere har sikkert lagt merke til at jeg har laget meg ny header av dette bildet som jeg tok på trening i dag. Jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd med at jeg måtte gjøre bilde dobbelt om dere skjønner hva jeg mener? Bildet i seg selv er fint det, til og være mobilbilde i alle fall, hehe. Nå skal jeg se om jeg får sovet litt jeg også mens jr. sover. man må benytte sjansen når man kan. 

Jeg prøver igjen!

 • 15.03.2018 - 12:00

Det har skjedd my de siste månedene, ukene og dagene. Kai og jeg forlovet oss, jeg startet trening, nye pupper i bursdagsgave og snus slutt. Det siste har jeg ikke fortalt om tidligere så tenkte jeg skulle gjøre det nå. 

Jeg har jo sluttet med snus tidligere også, alle tre svangerskapene for og være eksakt. Men etter det siste svangerskapet og amming følte jeg at jeg ville begynne igjen, og det gjorde jeg. Men det som har endret seg i forhold til alle andre gangene jeg skulle slutte med snus er at jeg er hofte operert for tredje gang, da er det greit og starte med trening og en nikotinfri kropp. For det andre skal jeg gifte meg. Jeg gifter meg med mitt livs kjærlighet og at han da skal kysse kritthvite tenner og ikke gul ish fargede tenner tror jeg han hadde satt veldig stor pris på, hehe. 

Jeg skal jo også gjennom en operasjon til. Denne gangen ikke fordi kroppen i seg selv trenger det, men fordi jeg trenger det. Finner innlegget om dette HER! Det kommer bare positive ting av og slutte med snusen, men jeg skal låve dere at dette må være noe av det verste jeg har prøvd på veldig veldig lenge. De andre gangene har det og slutte med snus gått ganske bra, men denne gangen kan jeg ikke si det samme. OMG hvor tunge de siste dagene har vært. Jeg får trøste meg med at lysten forsvinner gradvis. Skulle så klart ønsket at det bare var og knipse med fingrene så kunne lysten være borte. Men det hadde vell vært for enkelt. Eller hva?
 Jeg har klart det før og jeg skal klare det igjen! De andre gangene har graviditetene vær motivasjonen, men denne gangen har jeg jo tre ting som skal være en bra motivasjon for meg.

1. Jeg skal gifte meg
2. Jeg får en sunnere kropp
3. Økonomien blir bedre 

Ikke rart at økonomien blir bedre med tanke på at jeg bruker 1200,- på snus hver måned. Det er sinnsykt! Så konklusjonen er jo det at alle i min lille familie drar nytte av at jeg dropper snusen. Jeg får det bedre med meg selv og resten, inkludert meg selv får litt mer og rutte med i måneden. VINN VINN!

 

Konsultasjon og bursdagsgave til meg selv

 • 14.03.2018 - 19:30

Jeg hadde egentlig ikke tenkt og legge dette ut på bloggen siden man blir dømt nord og ned om man i det hele tatt mener at noe som dette er greit. Men det er så mange forskjellige grunner for at mennesker velger noe slikt, og det må resten av verden bare respektere. JA, det finnes tilfeller der man gjør det for at man skal se bra ut og at alt skal være større og mer overdrevent enn hva det ser normalt ut, og nettopp de som har tatt et slikt valg setter alle de som virkelig vil gjøre det av personlige grunner og ikke for et ønske om oppmerksomhet i skyggen. 

Før jeg ble gravid og hadde tre unger som rev og slet i de to skinn lappene som en gang var plassert så pent på brystet, følte jeg meg vakker, kvinnelig, stolt og hadde den selvtilliten som skulle til for at jeg i det hele tatt kunne få meg en ny venn en gang i ny og ned, eller bare det å gå på butikken usminket og føle at ingen stirret. Ja, det er snakk om pupper! Jeg har nå i åtte år ventet på at jeg kunne ta og fikse på det ene komplekset jeg har, nemlig puppene mine. 

Etter tre barn som har hengt i amme puppene sier det seg selv at de ikke kom til og se likens ut som før jeg ble gravid for første gang. Når jeg da så forandringen etter første graviditet og amming, ja da kan dere tenke dere forskjellen fra første graviditet til tredje. All volum er vekk og jeg føler jeg bære på to tomme brødposer. Men dette skal jeg endelig få gjort noe med. Jeg har endelig etter åtte år med venting fått time til operasjon! 

Jeg ville jo ikke ha silikon i puppene når jeg skulle amme, det er grunnen til at jeg ikke har tatt før operasjonen før. Og nå som det er fysisk umulig for meg og få flere barn er tiden inne for at jeg skal få gjort noe jeg har lengtet etter de siste åtte årene, og jeg kan nesten ikke vente.


 

På Aleris kan man få et uforpliktende og gratis konsultasjons time der kirurgen forteller litt om hva som kommer til og skje i løpet av operasjonen. Han forteller i nøye detalj om risikoen som kommer med en slik operasjon og han gir deg en sportsBH der du får legge inn de forskjellige størrelsene av silikonproteser slik at du får se hva som vil passe dine bryster best.

Jeg dro ikke alene, Kai var med meg på konsultasjonen og var en veldig god støtte å ha. Han åpnet ikke munnen en gang siden han ville at dette skulle være et valg jeg tok på egen hånd og ikke få noen innspill. Det eneste han ga utrykk for var om jeg spurte om dette ble for stort eller for lite. Det gjorde jeg kun to ganger. Jeg prøvde opp til 375 gram pr. pupp, noe som ikke egnet seg for meg. Det ble for stort og jeg følte meg ikke vell med så store pupper. De ble for store og var for tunge i forhold til hva ryggen og hoftene mine kunne tåle. 

Det hadde jo så klart vært digg med så store pupper, men det ser ikke naturlig ut på meg og da vil jeg heller ikke ha det. Men for noen som kanskje har en annen kroppsfasong eller litt mer hud over brystpartiet enn meg vil nok denne størrelsen se fantastisk ut på dem. Men som sagt, de var ikke ment for meg. Vi har kommet fram til en størrelse, men dette er ikke noe som jeg vil røpe her på bloggen. Det er litt privat syns jeg, samme som at man ikke går rundt og forteller hvilke BH størrelse eller string/ truse størrelse man bruker.  

Jeg skal ta min operasjon hos Aleris ene og alene fordi jeg stoler på at de vet hva de holder på med. De er det eneste som driver med plastisk kirurgi her i Trønderlag som jeg vet av, og ut i fra at jeg stoler så mye på de som jeg gjør, gjør avgjørelsen om plass for operasjon ganske enkel. Og etter at jeg fikk treffe kirurgen var jeg ikke i tvil. Han var så nøye og ville forsikre seg om at jeg viste alt før jeg tok en beslutning. Han var ikke en kirurg som ville prakke på unge jenter store bryster, han ga klar beskjed når han mente vi måtte gå ned ett hakk eller opp. Og når han viste sin ekspertise på det viset følte jeg også at jeg kunne stole på at han ville gjøre det han kunne for at jeg skulle bli fornøyd med valget han og jeg tok sammen.

Når jeg tenker på at det er så lenge siden denne tanken først slo meg kan jeg nesten ikke tro at dagen for operasjon snart er her. Åtte år er lang tid, men jeg er veldig glad for at jeg gang på gang overbeviste meg selv om å vente til alle graviditeter og amming var over. Den dag i dag er jeg veldig glad for at jeg klarte og stå på mitt og ikke la hodet og alle tanker rundt usikkerhet ta overhånd over mine beslutninger. Så der er jeg ganske stolt over meg selv, hehe.

Jeg kunne få time allerede nå i april, men det var litt tidlig. Selv om jeg er fast bestemt på at dette skal gjennomføres vil jeg være sikker på at jeg gjør det på riktig tidspunkt. Jeg vil ikke gjøre det når det enda er minusgrader ute, jeg får tross alt vonde pupper når det er mange minus ute, da kan man jo tenke seg hvordan det blir når puppene er nyopererte. Selv om våren er på vei kan jeg aldri tenke meg at vinteren helt har sluppet taket i april, så operasjons dagen blir 12.juni, dagen før bursdagen min. Så min bursdagsgave til meg selv blir nye pupper. Gratulerer med dagen! hehe. 

 

Workout and wedding planning

 • 14.03.2018 - 18:30

Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det var og presse seg til det ytterste. Det er så lenge siden jeg virkelig har utfordret meg selv at jeg helt hadde glemt hvordan det føltes. Nå er jeg inne i min andre uke i min trenings mester plan og kan allerede kjenne forandringene. Det er ikke så mye som vises med det blotte øyet, men jeg føler meg så bra og jeg har bygget opp litt mer energi som gjør til at jeg noen dager kanskje har mulighet til og gjøre det lille ekstra her hjemme.

I dag var det mage/ rygg som var satt opp i min mester plan. Jeg fikk et spørsmål i dag om det var så lurt og trene mage og rygg samtidig, og jeg har tenkt godt gjennom dette spørsmålet i dag og har kommet fram til at det er umulig og ikke trene rygg om man trener mage. Mage og rygg henger jo sammen, og bøyer du deg framover og opp igjen vil du bruke muskler i både mage og rygg. Så jeg tror nok at det og tene mage og rygg en dag er greit jeg. 

Nå er ikke jeg noen trenings guru, men jeg vil tro det ikke er sånn "fyfy" liksom. 
 


Jr. har nå spist kveldsmat, badet og er på vei for og gjøre alt klart til legging. Når klokken blir 18.15 går han rundt om i huset for og finne igjen bamsen og smokken som han la igjen en eller annen plassen tidligere på dagen. Vi går sammen til rommet klokken 18.20, skifter bleie og tar på nattdrakt, legger han ned i sengen, slukker lys, synger nattasang, sier "god natt lille venn, mamma elsker deg, sove godt, ses i morgen", og lukker døren og klokken 18.30 er det stille og en som er veldig glad for å ha funnet senga etter en lang og artig dag.

Nå er det mamma sin kosetid. Kai har i det siste måttet jobbe en god del, og i kveld rekker han kanskje ikke og komme hjem en gang. Da er det opp til mor og sysselsette seg selv. Da er det litt kakao og et bryllupsmagasin som gjør min kveld perfekt. Gjestelister og slikt er klart, lokalet er ikke klart enda siden vi ikke har bestemt oss riktig enda. Jeg mener lokalet har så mye og si og da er det ikke så rart at vi bruker litt ekstra tid på og finne det rette. 

Jeg har så mange tanker rundt bryllupet, noe som gjør det litt ekstra vanskelig. Jeg vil jo helst ha alt jeg tenker på, alle ideer og alle favoritt ting vil jeg at skal få plass, men HALLO!! Det sier seg selv at det ikke er mulig, hehe. 

Vi skal jo ha et låve bryllup der vi går mer over i en Country stil enn noe annet. Jeg har så mange ideer angående lokalet, kjole og alt annet, jeg er rett og slett litt på villspor med tanke på at alt jeg vil ha kan jeg ikke ha. Har noen av dere noen forslag eller ideer til et låve bryllup? 

Noen tenker kanskje litt sånn "hvis hun har så mange ideer, hvorfor skal hun ha flere?", hehe. Jo det er mer fordi at når det er flere hoder med ideer er det større sjanse for at en passer. Så lenge man holder seg til fargen hvit/ gull og temaet er country er det fritt fram for ideer. Jeg tar imot det du måtte ha.

 

Hvilket tema?

 • 13.03.2018 - 10:33

Når man planlegger bryllup kan vi jentene mildt sakt ta helt av, og jeg er nok inget unntak, hehe. Jeg elsker den bobla jeg har satt meg inn i. Jeg elsker alle de timene der jeg har sittet og drømt meg bort i de små detaljene, de forskjellige temaene, mange eller få gjester. Denne lista er uendelig lang, men jeg er i alle fall i gang.

Jeg har jo drømt om denne dagen siden jeg var ei lita jente, og med det er det et visst press som blir lagt på mine skuldre (av meg selv). Jeg vil ha det perfekte bryllupet som jeg har drømt om, men det eneste problemet er at det jeg drømte om som liten er ikke den personen jeg er i dag. 

Jeg drømte om bryllup på et eksklusivt hotell, med en gedigen lysekrone, store og høye blomsterdekorasjoner, en brudekjole som kunne overgått alle. Men problemet er jo bare at det var de drømmene jeg hadde da og delvis nå. Men grunnen for at jeg har de tankene rundt bryllup nå er ikke fordi jeg så inderlig vil ha det, men fordi det er den største drømmen jeg noen gang har hatt og da kan det være litt vanskelig og gjøre om på den drømmen man så nøye har planlagt.

Men det er som jeg har sagt. Verken Kai eller jeg er av den eksklusive typen. Vi kommer fra ei bygt, vi elsker bondelandet og den fine naturen vi har, og da faller det mer normalt for oss at et "prinsesse" bryllup ikke blir noe av. Det er ikke oss, så den drømmen får bare slippe taket. Men det jeg kan gjøre er jo at jeg lager meg en ny drøm under veis. Det er jo så mye som har forandret seg siden jeg var ei lita jente, så den nye drømmen kommer nok til og bli fantastisk.

Dere lurer sikkert på hvilke temaer vi hadde i tankene, jeg kan jo vise dere en liten smakebit på det vi har i tankene akkurat nå. Men så skal det sies at dette er ikke nødvendigvis det vi ender opp med. Men for øyeblikket er det en ide.
 Hva syns dere? 

EN STOR NYHET!

 • 12.03.2018 - 17:42

Nå er det noen dager siden sist innlegg. Jeg har faktisk byttet ut bloggen litt i det siste med trening, tro det eller ei. hehe. Jeg ble jo hofte operert i desember og først nå trener jeg aktivt igjen. Jeg trener mandag, tirsdag, onsdag og fredag.
 

Mandagene starter jeg treningsøkten klokken 09.30 der jeg setter meg på sykkelen om har 25 min slik at jeg blir god og varm. Klokken 10.00 er det en Yogastrech time som varer fram til 10.30. Når den er ferdig går jeg over til rompe-lår og holder på til klokken 11.30 før jeg tar 30 minutter med uttøying. 

Tirsdag er det egentlig en fridag fra trening, men siden det er Zumba på kvelden blir det 45 minutter med dans/ trening denne dagen også. 

Onsdag er det mage og rygg. Da starter jeg oppvarmingen klokken 10.00 med 30 minutters oppvarming på sykkel. Etter det går jeg på de forskjellige apparatene som er for mage og rygg. Jeg avslutter treningen 11.30 der jeg da starter med 30 minutter uttøying. 

Torsdag er en fridag så kroppen ikke blir overbelastet.

Fredag går jeg over på biceps, triceps og rygg. Denne dagen starter jeg også klokken 10.00. Jeg starter med 30 minutter oppvarming for så og gå videre på de forskjellige apparatene som er beregnet for de forskjellige stedene på kroppen jeg vil jobbe med.

Lørdag og søndag er det avslapnings dag. 

Men det var ikke mitt treningsprogram som var den store nyheten. Det er en annen grunn til at jeg trener så mye som jeg gjør nå. 

Vi har vært inne på denne stien før, men da satte graviditet en stopper for planene. Nå er jeg ikke gravid, og et nytt barn er ikke planlagt eller mulig, så da er vi tilbake der vi slapp sist gang. Kai og jeg satt for noen få måneder siden og funderte litt over framtiden og hva vi ville få ut av den. Begge hadde planer for både hus, familie og oss som par. Tro det eller ei, men nå er måneden satt. Dere tenker sikkert "hvilken måned og satt til hva". Jo det skal jeg gladelig fortelle dere.
 


 

Vi skal gifte oss!

Begge vet at vi vil tilbringe livene vi har fått tildelt sammen. Vi er lykkelige sammen og kan ikke tenke oss et liv uten hverandre. Nå høres kanskje dette veldig klissete ut, men slik er det. Det er nok ikke bare vi som føler på en slik kjærlighet her i verden, så så klissete er det kanskje ikke. Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv når jeg sier dette, men selv om jeg egentlig ikke kan det vet jeg at Kai føler det på samme måte.

Livet mitt har vært en berg-og-dalbane uten sidestykke, men til tross for det har jeg funnet en mann som elsker meg til tross for alle feil og mangler, samt alt det positive som jeg har og tilby. Når det kommer til hvor heldig jeg er så kan ikke det beskrives. Etter mye dritt fant jeg omsider min drømmemann, noe jeg på et stadige i livet ikke trodde var mulig, men her er han.

Vi har satt en dato for bryllupet, men det kommer ikke ut på bloggen riktig enda. Jeg venter litt med og fortelle dere detaljene rundt måned, men årstall kan jeg røpe her og nå. Vi har bestemt oss for at 2019 er året vi skal gifte oss og jeg kunne ikke vært mer spent og lykkelig for hva vi har i vente. Vi har snakket med forlovere, og for min del er det min beste venninne som har fått den "jobben", og Kai har valgt sin beste venn. 

Når det kommer til bryllup er jeg nesten helt besatt, hehe. Jeg har drømt om denne dagen siden jeg var en liten jente, der jeg spradet rundt i mammas høye hæler og vakre kjoler (som så klart var alt for store). Av en eller annen grunn har jeg bestandig hatt et ønske om å gifte meg innen jeg fyller 30 år. Aner ikke helt hvorfor, men tror det ligger mer i det at jeg har følt at jeg kanskje kommer til å føle meg litt gammel når jeg passerer 30 år, noe som egentlig er helt bak mål. Kvinner får jo barn langt etter de fyller 30, og giftemål er nok mer vanlig etter fylt 30 enn før vil jeg tro. Men der har dere min forskrudde tankegang, hehe.

Men nå skjer det før jeg fyller 30 så alle mine barndomsdrømmer går i oppfyllelse. 
 


 

Siden alt er i startfasen av planlegging vet vi ikke stor mer enn at det blir de aller nærmeste fra begge slekter som kommer og at jeg skal stå hvit brud med min kjekke brudgom ved min side i en nydelig kirke. Som sakt er forlovere, foreldre og de nærmeste varslet, det er vell det. De andre kan hende de finner det ut først når invitasjonene kommer eller her på bloggen om de leser den.

Jeg personlig elsker denne bloggen, og for meg faller det naturlig at en slik stor nyhet blir delt her. Jeg har hatt flere som har spurt hvorfor jeg ikke har blogget på en god stund, og svaret er enkelt. Jeg har vært oppslukt i trening. Jeg trener ikke fordi jeg vil gå ned i vekt. Helt ærlig så kan jeg ikke gå ned i vekt for da hadde jeg nok sett mer eller mindre syk ut. Jeg er tross at 1.70 høy og veier ikke mer enn 52 kilo. Det jeg har som plan for denne treningen er rett og slett at jeg skal få trent opp litt muskler slik at jeg ikke ser ut som en strek. Det er planen.

Jeg kommer nok til og blogge om planleggingen og alt det som hører med. Det er en spennende tid vi har i møte og jeg kunne ikke gledet meg mer. 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no