hits

May-Celin Nybak

Sjekk den rompa da!

  • 06.04.2018 - 19:00

Det er flere dager og kanskje uker siden jeg blogget sist, så jeg skal ikke en gang komme med den "NÅ skal det bli andre boller her, jeg skal blogge tre ganger hver eneste dag" -regla. Nei nå må jeg begynne og lære, hehe. Jeg sier det hver gang jeg har hat lengre pauser, men ikke denne gangen. Jeg skal rett og slett blogge fordi jeg liker det og ikke noe annet.

Men grunnen for at jeg har vært borte fra bloggen har ikke noe med helse, det har rett og slett med at jeg har lagt om livet mitt totalt og vier all min tid til det. Som jeg nevnte i et annet innlegg så har jeg sluttet med snus. Jeg har vell vært uten den i en måned nå kanskje. Jeg har også startet med aktiv trening. Det vil si at jrg trener hver dag bortsett fra lørdag og søndag.

Jeg er så stolt av meg selv og det jeg har fått til. Jeg startet med blanke ark og ville gjøre noe med den skrøpelige kroppen min. For en måned siden var jeg et beinrangel uten like, det var verken muskler eller fett på meg. Kun hud og bein. Jeg bestemte meg for at jeg ikke ville se ut som et levende lik. Jeg ville at jeg skulle ha de formene jeg viste jeg kunne få- de formene jeg hadde som topptrent. Dit ville jeg. Nå har jeg trent i en måned og jeg har gått fra en flat rompe til en litt mer muskuløs og formfull rompe. En måned med slit tok det, men jeg er på god vei til det jeg ser på som er perfekt resultat, for meg.
 


 

Jeg beklager at jeg ikke har nor før-bilde, men når jeg sier flat rompe så mener jeg det. Jeg hadde det man virkelig kan kalle en flat rompe. Men nå etter en måned med slit kan man se er mer fyldigere rompe og noen litt mer muskuløse lår enn hva som var tidligere. Jeg er ikke av den som skryter av meg til alle kjente og ukjente, men dette bilde har virkelig gått på rundgang i vennekretsen, hehe. "SE!".

Nei dette er helt klart noe jeg er stolt av. Bare tenk dere, det har kun gått en måned. Tenke seg til hvordan denne rompa vil se ut etter seks måneder? Jeg smiler så bredt nå at jeg nesten får litt vondt i munnvikene, hehe. Man sier det at man ikke skal sette griller i hodet på unge jenter at kropp skal være så forbaskede viktig. Men det er jo det. Hvordan kroppen min ser ut for andre har kanskje ikke noe og si, men det har den for meg. Jeg vil ikke gå rundt og være misfornøyd med meg selv. Jeg vil ikke gråte når jeg ser meg selv i speilet fordi jeg ikke liker det jeg ser. Jeg vil ikke være den som aldri drar på stranda fordi kroppen min en flat som en fyrstikk. 

Jeg vil ha fyldige former og en muskuløs og sunn kropp. Det er ikke å være et dårlig forbilde, det kalles og ta vare på seg selv. Alle i denne verden vet at trening er noe som er bra for kropp og sjel, og det er akkurat det jeg gjør nå. Jeg trener hardt og effektivt og med rett kosthold for at jeg skal få det resultatet jeg vil ha. Det er kanskje litt mer de som opererer seg for en bedre kropp som havner i det dårlige søkelyset når det er snakk om dette. Men det finnes også de som jobber beinhardt i lengre tid for og få samme resultat som får refs også. Man er ikke et dårlig forbilde fordi man vil at kroppen skal være penest og sunnest mulig. Det mener nå jeg i alle fall.

 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no