hits

May-Celin Nybak

Syk

 • 31.05.2017 - 09:40

Dagen i dag blir det lite blogging for min side. Her ligger jeg rett ut og føler meg skikkelig dårlig. Håper dette går over slik at jeg kommer sterkere tilbake i morgen!

Hvorfor ha faste tider på innleggene?

 • 30.05.2017 - 19:00

Jeg har nok et snev av OCD med tanke på at innleggene mine må ut på hele klokkeslett. Altså, klokken 10.00 - 13.00 - 16.00 og 19.00. Jeg har jo hatt innlegg der jeg har publisert 14.34 for eksempel. Men dette gjorde meg helt gal. Jeg fikk helt angst av at det ikke var "00" til slutt, hehe. Jeg er så rar.

Det som er så fint med at du har faste tidspunkt på innleggene dine, er at leserne ser mønsteret ditt og vet når neste innlegg kommer ut. Med det blir det enklere for leserne å henge med. De vet når du legger ut neste innlegg og vet dermed når de skal inn og sjekke. 

Jeg har som regel fire blogginnlegg om dagen, noen ganger flere. Men selv om jeg har fire faste klokkeslett der blogginnleggene kommer ut vil ikke det si at jeg ikke smetter inn flere i løpet av en dag. Kanskje har jeg opplevd noe jeg vil dele med dere, så ikke ta det for god fisk at det kun er de fire klokkeslettene, hehe.

Når jeg blogger, blogger jeg for flere dager i slengen. Med det får jeg mer tid til alt annet om det skal være nødvendig. Dette er jo også ett tips man bør notere seg. Om man skal ha fire blogginnlegg om dagen kan man miste litt fokus, og inspirasjonen detter litt av. vertfall om alle blogg innlegg er spontane. Spontane blogginnlegg kan være veldig bra, men også veldig dårlige. Nøye planlagt blogginnlegg er det man lykkes best med.

Så klart er det rom for spontanitet! Men ikke vær spontan i alle innleggene. Det lønner seg ikke i lengden om man vil bli en av de store bloggerne. Men om du er en av de som blogger for din egen skyld er spontanitet kanskje akkurat det du trenger. 

 

 

 

#blogg #tirsdag #bloggtips 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

Hvordan ser egentlig den perfekt selfie ut?

 • 30.05.2017 - 16:00

Spør dere meg finnes det ikke noe sånt som den "perfekte" selfie. Det som er perfekt for andre trenger ikke nødvendig vis være perfekt for deg.

En perfekt selfie for det er ikke nødvendig vis perfekt for andre. Jeg mener så lenge du er fornøyd med bildet du har tatt er det perfekt. Noen vil at sine selfies skal være litt frekke og nesten litt på kanten, og noen vil ha en litt mer søt og uskyldig feeling over det. Dette er bare smak og behag. 

Jeg kan vedde på at om du legger ut et bilde du mener er helt rått på Instagram, snap eller lignende sosiale medier, kan jeg banne på at noen vil synes det stikk motsatte som deg. Og det er helt greit. Folk har forskjellig smak for hva de liker og ikke, så ikke tenk på det. Ta det bildet du liker, det bildet du syns ble bra å del det. Vær stolt av deg selv og den personen du er. 

Om du tar ett bilde som kanskje er litt på kanten.. Hva så.. Det ene bildet definerer ikke deg som person på noen måte. Men så skal det også sies at man ikke skal gå over streken da, hehe. Det passer nok ikke så godt for de minste som kanskje følger deg. Men vær deg selv og tørr å utfordre deg selv litt. Liker du bildet og er stolt av det- legg det ut! 

Jeg har mange ganger vært redd for hva andre mener om mine bilder, noe som er bortkastet tid spør du meg. Hver gang tenker jeg meg om både 1 og 10 ganger før jeg legger noe ute på nett. Jeg har ofte vært oppriktig redd for hva andre mener om mine bilder, derfor kan jeg ta veldig mange bilder før jeg i det hele tatt blir fornøyd og trygg på at jeg kan legge det ut. Men er det noe jeg har lært meg så er det noen av de aller første bildene som blir best. 

Man skal så klart ikke legge ut nakne bilder. Hallo.. Det sier seg selv. Men om du er litt på kanten til et litt mer sexy bilde.. Ja, hvorfor ikke. Så lenge du ikke angrer når du har trykket publiser er det ingen fare. Har du noen tvil lar du være. Da er det kanskje ikke akkurat det bildet som skulle vises den dagen. Men uansett hva du gjør.. Vær stolt av deg selv og bildet ditt. Det er det viktigste, å ikke bry deg om at andre kanskje ikke liker bildet ditt- for det har ingen ting å si.

Jeg er alt for dårlig til å rett å slett gi litt faen i det andre mener og syns. Det at jeg tenker slik er slitsomt og gjør meg redd for å prøve nye ting. Vi mennesker utvikler oss i rekord fart. Vi utfordrer oss selv og oppnår nye ting hver eneste dag. Hvorfor skal ikke jeg klare det da? Jo fordi jeg er feig! Jeg vet så godt at det andre mener og syns om mine bilder ikke skal ha noen innflytelse på hva jeg selv føler om bildene mine. Jeg jobber med den delen ved meg, og derfor valgte jeg nettopp dette bildet dere ser over. Dette er et bilde jeg normalt sett ikke ville ha tatt siden det er litt for "på kanten" for hva jeg normalt deler med omverdenen.

Men nå som jeg har delt det får jeg en god følelse over meg. Ikke fordi bildet er så sabla bra, men fordi jeg gikk ut av min komfortsone. Jeg gjorde det jeg normalt ikke tørr, og er med det ett skritt nærmere det og gi litt faen. Bildet er over redigert til tusen, og nettopp derfor liker jeg bildet så godt. Jeg er stolt av både meg selv og bildet. Jeg viste en side ved meg som fåtallet har sett før, og det føles godt.

 

 

#blogg #tirsdag #selfie 

FACEBOOK          INSTAGRAM


 

Du kunne ikke la være nei!

 • 30.05.2017 - 13:00

Dagen i går var på alle måter perfekt. Selv sier jeg at det ikke finnes noe som er "perfekt", men dagen i går var i alle fall veldig nærme. Kai måtte sove litt utpå siden han skulle jobbe kveld/ natt senere. I mellomtiden fikk Adrian og jeg litt kvalitetstid. Sola kom opp og jeg kjente at jeg ble fylt med så mye energi for dagen. Jeg viste at jeg måtte bruke den godt, for ev erfaring vet jeg at den forsvinner fort. 

Etter hvert sto Kai opp og Adrian skulle sove dagens første dupp. Da såg jeg mitt nyss i å dra på butikken. Jeg kjøpte det jeg ikke skulle ha og glemte det jeg egentlig skulle ha. Det eneste som ble med av den handlelisten var tamponger og snus, hehe. Så man kan jo si at jeg har berga, hehe. 

Jeg kom hjem og satt inn alt som skulle i skap og kjøleskap. Så var det endelig tid for at jeg skulle stelle i stand det jeg hadde kjøpt, men som vi overhode ikke trengte. Nemlig salat. Jeg hadde handlet inn litt salat, vannmelon, epler og ost for at vi skulle kose oss med litt salat før Kai skulle på jobb. Og så heldige som vi er var også sola fremme. 
 


Vi satte oss ut i solsteiken å bare nøt den deilige varmen og den fantastisk gode salaten. Det var jo ikke bare Kai og meg som skulle kose oss med salat- men til tross for at det var litt store biter ble det kun en egen skål med vannmelon til Adrian. Han heiv innpå i hui å hast, helt te han gikk lei. Dere kan jo tenke dere da hvor resten av bitene ble av? Jupp, utover bordet. Han så på oss som et spørsmålstegn. Han viste jo at han ikke fikk lov til det der. Han gliste og begynte å grave med di små fingrene sine i den smørja som hadde havnet på bordet.

Liksom.. Du kunne ikke la være nei! Du bare måtte rote rundt i grauten før vi rakk å få det opp av bordet. Veldig snilt av deg å hjelpe til tenker nå jeg da.. Flink gutt! Men nå som mamma og pappa måtte rydde opp dette sølet ble du pent nødt til og ha de små søte fingrene dine en annen plass. Vi satte han ned på leke matta etter at han hadde vasket fingrene. Der fikk han være til vi hadde ryddet opp. 

Så var tiden inne for at Kai skulle på jobb. Nok en gang litt kvalitetstid, bare du og jeg. Til tross for litt søl var denne dagen så godt som perfekt. Selv om det ikke fins noe som er "perfekt", hehe. 

Jeg håper alle hadde en flott dag i går, og at dagen i dag blir like fin. 

 

 

 

#blogg #tirsdag #familie #sol #mat

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

 

10 tips til blogginnlegg

 • 30.05.2017 - 10:00

God morgen alle sammen! Noen ganger hender det at vi som bloggere får litt problemer når det kommer til motivasjon. Det er ikke bestandig like enkelt å skrive 3-4 blogginnlegg om dagen, og det sier seg selv at man på ett eller annet tidspunkt går litt tom for ideer. Men det kan jeg hjelpe dere litt med. Her har dere innleggs forslag for dere som står litt fast.
 

# Dagens antrekk
Jeg føler selv at dette er en sikker vinner. Det er så mange som liker slike blogginnlegg, meg inkludert. Følgerne kan hente inspirasjon til nye stiler og kanskje ender det med at de faktisk kjøper det du viste fram. 

# Tips  
Tips er bestandig godt mottatt. Om det er tips til hvordan man blir en bedre blogger, eller kanskje du har noen gode tips og råd når det kommer til sminke. Uansett er dette noe som de fleste liker, og nok en gang finner ny inspirasjon.

# Reiser
Reiser er så utrolig gøy å lese om. Kanskje er det steder du vil oppleve eller steder du har vært som pryder bloggen din. 

# Oppskrifter
Jeg personlig liker når noen blogger om de forskjellige matrettene eller oppskrifter av annet slag. Jeg er så utrolig matlei og syns det er kjempe snedig med litt innputt på den fronten.
 


 

# Personlig
Om du tør og føler for det, skriv gjerne ett personlig innlegg. Ett personlig innlegg kan "fange" leserne dine på en helt annen måte enn hva et "vanlig" innlegg ellers gjør.

# What's in my bag
Et slikt innlegg er både morsomt og spennende. En vesker er noe ingen andre skal stikke fingrene sine nedi utenom deg. Så når du åpner opp for at andre skal få se hva du har i vesken er det både morsomt og spennende for leserne.

# Inspirasjon
Som mange bloggere rundt om sliter med mangel på inspirasjon til tider. Skriv ett innlegg der du tar for deg for eksempel; blogginnlegg, antrekk, mat, trening, reiser etc.

# Hvorfor du liker å blogge
Slike historier er bestandig fine å lese. Noen er litt dype og andre litt lekne. Fortell din historie om hvordan du fant bloggen og hvorfor.

# Spørsmålsrunde
Noen har spørsmålsrunde på bloggen hver uke, som et fast innlegg. Men en spørsmålsrunde kan også brukes om du ikke vet hva annet du skal blogge om.

# Uken som gikk
Dette er en av mine favoritter. Det er så spennende å lese om hvordan uken har vært for andre bloggere. Jeg har selv ett slikt innlegg ute hver mandag, der jeg virkelig får summert hele uken i ett innlegg. Kjempe smart og veldig morsomt å lese.

 

 

 

#blogg #tirsdag #bloggtips

FACEBOOK          INSTAGRAM


 

Ukens blogg konkurranse

 • 29.05.2017 - 19:00

Jeg tenkte jeg skulle ta en ny runde der dere lesere har mulighet til og bli ukens blogg. Jeg kommer da til å å lese innleggene deres og blokker ut en heldig vinner. For dere som melder dere på "ukens blogg" gir automatisk samtykke til at jeg kan bruke et bilde av deg selv som du har på bloggen din slik at man ser hvem som stakk av med seieren. Vinneren av ukens blogg trekkes på torsdag.

Innlegget der du som vinner er med kommer ut samme dag. Jeg håper mange melder seg på. Gleder meg veldig til å lese din blogg. 
  

For å være med må du gjennomføre to enkle steg. 

◊ Lik min Facebook side. Siden finner dere HER!

◊ Kommenter under at du vil være med. Så klart må navn og bloggadressen følge med. 

Jeg trodde du var borte!

 • 29.05.2017 - 16:00

I går våknet jeg av at vinduet på bade sto på vidt gap. Jeg kjente at det grøsset i hele meg. Ikke fordi det var kaldt, men fordi jeg var redd du var borte. Mellomste mann sa at han hadde sett deg ute, og jeg var kjapp til å komme meg ut for å lete etter deg. Du hadde jo aldri vært ute før, og jeg var ekstremt redd for at noe skulle ha skjedd deg eller at du ikke skulle finne veien hjem. 

Familiens lille pus hadde kommet seg ut i løpet av natten og vandret så alene. Hun hadde aldri vært ute og jeg fryktet det verste. Jeg lette etter deg i flere timer helt til jeg hørte noen små klynke lyder fra under verandaen. Jeg var så sikker på at det var deg, men det virket som at du var for redd til å komme fram. Jeg gikk litt unna slik at du skulle få ta den tiden du trengte uten at jeg satt der og maste på deg. Det var ikke før noen minutter senere at jeg oppdaget at den lille klynke lyden ikke kom fra deg. Det var en annen firbent som hadde gjemt seg under verandaen. Når jeg så den litt tjukke katta komme lurende fram tenkte jeg den kanskje hadde skremt deg slik at du ikke turte å komme hjem. 
 


Mange timer gikk og jeg satt ute å ventet på deg hele tiden. Jeg fikk meg ikke til å gå inn, alt jeg tenkte på var at du måtte komme trykt hjem. Hver kveld har jeg sett rev som har lusket rundt husene og flere katter. Selv om du bor her har du enda ikke hatt muligheten til og gjøre krav på plassen rundt huset. Du måtte jo være inne en stund for at du skulle bli trygg og vite at dette var ditt hjem. Når du forsvant var jeg redd for at du hadde dratt for tidlig og kanskje aldri ville finne veien hjem igjen.

Men klokken 16 hørte jeg dine søte stemme. Jeg ropte på deg og fikk straks svar. Du hadde gjemt deg under verandaen. Du klamret deg fast i de stokkene som var der og var tydelig sliten. Jeg fant deg og la meg på bakkes for at du skulle se at det var meg. Det tok ikke mange sekunder før du kom og la deg inntil meg. Jeg løftet deg opp og bar deg inn. Du var møkkete og pelsen sto mildt sakt til alle kanter. Etter en runde med børsten og masse kos var du god som ny og jeg kunne endelig senke skuldrene.
 


Jeg måtte jo le litt når hun kom inn. Hun var tydelig sliten etter sin lille oppdagelsesferd, men det første hun gjorde når hun kom inn var å gå på do, hehe. Jeg tenkte med meg selv.. "si meg, har du ikke gjort fra deg mens du var ute?". Hun var virkelig glad for å se doen sin igjen, hehe. Til tross for en veldig sliten og møkkete katt var hun fort borte ved verandadøren. Hun ville nemlig ut nok en gang. 

Jeg tenker som så at hun har nå fått sin aller første tur ut, og hun elsket det. Da kan ikke jeg holde henne inne. Så i morgen skal hun få ut igjen. Så får vi se om mor biter negler og holder ett våkent øye med deg hele tiden, eller om jeg faktisk klarer å slappe av. Det gjenstår å se, hehe.

 

 

#blogg #mandag #familie #redd

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

Uken som gikk

 • 29.05.2017 - 13:00

UKENS HØYDEPUNKT
Høydepunktet for denne uken er uten tvil at hele familien var samlet- både store og små. Vi har lekt, kosa og hatt det helt fortreffelig. Denne uken har ikke vært det aller beste denne uken her i Trønderlag, men det stoppet ikke barna. De var ute om det så høljet net. De plasket og rullet seg i de sølepyttene som kom, og de storkosa seg i det grisete været. Ikke så rart, barn og vann er jo bare nødt til å klaffe, hehe. Når vi ikke var ute brukte vi tiden inne med litt legging av puslespill, lek og kosetid med en god Disney film på TV'n. Dette har virkelig vært noen gode dager.
 


 

UKENS NEDTUR
Til tross for alt det fine med at hele familien var samlet har jeg vær deppa og følt meg helt tom for krefter. Jeg har følt at verden er i mot meg og at jeg ikke helt ser lyset i enden av tunellen. Men igjen kan man ikke gjøre annet enn å marsjere stødig gjennom de stormene som blir slengt mot en. Selv om det gjør vondt, man er sliten, og man helst vil gi opp må man bare fortsette. Jeg må bare huske på alt det positive jeg har i livet mitt når livet gir meg litt motgang. Da føler jeg meg fort mye bedre. Jeg skrev et innlegg om akkurat dette denne uken. Dere finner innlegget HER!

UKENS SERIE
Jeg har lett etter noe å se på så lenge, så fikk jeg nyss til en serie som ligger på Netflix - 13 GODE GRUNNER. Jeg fikk med meg hele første sesong på veldig kort tid. Dette var helt klart en serie som stakk dypt i hjertet mitt. En serie med ett budskap om hvor mye nettmobbing kan prege den det gjelder. For dere som ikke har sett serien handler det kort fortalt om en jente som tok sitt eget liv grunnet all mobbingen hun ble påført. Serien utvikler seg og hver og en av mobberne får tilsendt kassetter som beskriver alt fra hennes syn og der hun forteller om hvorfor hun tok det valget hun tok. Mobbing kan komme i så mange former. Man mobbe både fysisk, psykisk og noe så feigt som gjemt bak en data. Men alt i alt så er dette en bra serie som for opp øynene for mobbing og konsekvensene av det. 
 


UKENS KJØP
Det er lenge siden jeg kunne unne meg noe som helst, men denne uken fikk jeg kjøpt meg hele tre kjoler. Jeg er helt i ekstase over at jeg fant tre kjoler jeg likte, og ikke minst prisen. Det var latterlig billig, noe som også gjør meg litt nervøs. Man sier jo at man får det man betaler for, og når jeg da kjøpte disse kjolene på en nettside jeg aldri verken har hørt om eller sett før er det jo rom for tvil. Men når kjolene var så billige som de var ser jeg ikke problemet meg og prøve ut denne nettbutikken. Og om det viser seg at kjolene er av bra kvalitet er det ingen tvil om at jeg kommer til å handle mye på den nettsiden, hehe. Jeg laget innlegg om innkjøpene.. Dere finner innlegget HER!

UKENS SANG
Denne uken har jeg vert  i det musikalske hjørnet. Sangene fra Beauty and the Beast er det som virkelig har satt en klebrig tyggis til hjernen min. Det er så mye fin musikk og jeg bare elsker filmen. Da er det ikke den originale Disney filmen jeg snakker om, men den der Emma Watson spiller hovedrollen som Belle. Dette er en kjempe fin film som passer for alle i familien. Men om de aller minste skal se den må foreldrene være obs på at slutten kan virke litt skummel for de aller minste. Til tross for det er dette en kjempe fin film, og jeg skal uten tvil få kjøpt den når den kommer ut.
 


 

UKENS TANKE
Ukens tanke går til den forferdelige terrorhendelsen som skjedde i Manchester tidligere denne uken. Forferdelig at det finnes mennesker som kan ta uskyldige menneskeliv på den måten. Det gjør meg virkelig vondt og jeg kan ikke gjøre annet enn og sende gode og varme tanker og kjærlighet til alle de involverte. Dette er bare grusomt, og at de skulle slå til på befolkningens svakeste. Nemlig barn som nettopp hadde sett sitt store Idol opptre. Jeg skrev ett innlegg om tragedien som inntraff og mine følelser rundt det. Dere finner innlegget HER!

UKENS AKKURAT NÅ
Jeg sitter nå å kjenner på følelsen av alt som har hendt denne uken. Alt fra at familien samles til at andres rives fra hverandre. Jeg sitter med blandede følelser, men på et personlig plan ble det en god uke til slutt. Jeg har jo også en veldig stor nyhet som kommer ut på bloggen i nærmeste framtid. Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid til å fortelle dere det som har skjedd. For meg er det en seier det som har skjedd. Jeg har kjempet harde kamper med leger, psykologer og NAV, men jeg klarte det til slutt. Jeg føler meg ti kilo lettere, og håper så klart dere får en like god følelse selv som det jeg har nå. Så alt i alt har denne uken vært fin. Ustabil, men fin. 
  

 

#blogg #mandag #ukensomgikk

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

Husmora har streika!

 • 29.05.2017 - 10:00


 

Jeg hentet opp masse klær som var ferdig vasket og tørket i går kveld, men av en eller annen grunn brettet jeg de ikke. Jeg la meg og borte var jeg. Det hadde heller ikke vært noen snille sjeler på besøk mens jeg sov heller, for klærne lå fremdeles u-brettet på sofaen.  Men nå som det er en ny dag og med litt påfyll av krefter, er det vell bare å henge i. Ønsk meg lykke til, hehe..

 

Hvordan du knytter neven, forteller hvem du er!

 • 28.05.2017 - 19:00

Side 2 la ut noe her som jeg fanget opp. Overskriften var som følger "Hvordan du knytter neven, forteller hvem du er". Jeg ble så fanget av overskriften (noe som sikkert var meningen også fra Side 2) at jeg klikket meg innpå linken med en gang. Jeg kunne nesten ikke vente med og se hvilken person jeg er ut ifra hvordan jeg knytter neven. Men det som skremte meg mest var at det faktisk stemte, hehe.

Jeg har aldri tenkt over at man knytter nevene slik. Å knytte neve er liksom bare "å knytte neve" for meg, hehe. Men tydelig vis er det forskjellige måte folk gjør dette på. Når jeg klikket meg inn på siden kom bildet av de tre nevene opp, og jeg startet straks med og prøve ut de tre måtene man kan gjøre det på for å finne ut hvilken måte som falt mest naturlig hos meg. 

Jeg kom på neve A. Jeg vet ikke hvorfor akkurat denne måten passet meg best. Det var liksom så rart og unaturlig for meg å gjøre som de to andre. Med neve 1 følte jeg meg "i ly" men fortsatt fri. Neve to fikk jeg en følelse av at jeg var ett lett "bytte", der jeg på en måte følte meg mer utsatt. Neve tre fikk meg til å føle meg redd og sjenert. At jeg på en måte bare ville hjemme meg.

Dette høres veldig rart ut, hehe. Men uten at jeg kan si hvordan dere tolker nevene, vil jeg tro at dere får en viss fornemmelse av hvordan du ville vært med hver enkelt neve. Jeg har jo ikke lest hva som kommer opp når man velger noen av de andre nevene, men ut ifra at det stemte så godt til meg, kan sjansen være stor for at det stemmer for deg også. Men det var ett punkt som overhode ikke stemte for meg med neve A. Det var det nederste punktet.

Trykk på bildet og se hvilken person du er. La neven fortelle deg hvem du egentlig er! (hehe)


 

Dette bestilte jeg!

 • 28.05.2017 - 16:00

Etter mitt tredje og siste svangerskap har jeg ikke kommet meg tilbake til den slankere utgaven av meg selv. Størrelsen jeg hadde den gang gikk i xs og s, men nå er jeg litt større- ikke like fit om man kan si det slik. Jeg er oppe i Medium, noe som i seg selv er en fin og sunn størrelse og være i. Jeg er jo fortsatt i S i enkelte plagg, men bukser og litt mer tettsittende kjoler er jeg oppe i Medium. 

Jeg søkte vilt på nett her en dag i ett håp om å finne en nettbutikk som hadde fine klær men til en billig penge. Jeg er jo ikke av den rikeste på jord, så billige klær basser meg helt perfekt. Etter mye leting fikk jeg endelig øye på en nettbutikk som hadde akkurat det jeg lette etter. Og ikke minst en pris jeg i høyeste grad kunne leve med. Nettsiden i seg selv var ikke så fancy som Nelly eller noen av de helt store, men siden klærne var så billige fant jeg ut at jeg kunne bestille noen plagg. 

Trykk på hver enkelt kjole for å komme til nettbutikken

    

 
 

Om klærne i verste fall er i dårlig kvalitet har jeg ikke tapt mer enn litt over 400 kroner. SÅ det kan jeg leve med. Man må jo nesten bare prøve ut de forskjellige nettbutikkene før man dømmer de. Jeg blir jo litt skeptisk når man får kjøpt så billige klær. Jeg har heller aldri lest noe om denne nettbutikken, eller hørt om den for den sags skyld. Så det blir spennende å se om kjolene er slik de så ut på bildene, og i bra kvalitet. Om de er det er dette min nye yndlings nettbutikk, hehe. 

Dette er ikke sponset eller reklame av noe slag. Det er bare meg som vil dele mine kjøp med dere. Og selv syns jeg disse kjolene var kjempe fine. Men som sakt er jeg litt spent på hvordan kvaliteten er med tanke på den lave prisen. Men om det viser seg at kjolene er av bra kvalitet og er like fine som de viser på bildene tar jeg den lave prisen som en fet bonus, hehe.

I følge bestillingen står det at de ankommer om 5-8 dager. Så nå sitter jeg bare å gleder meg til jeg får en hente melding, hehe. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg så skal jo jeg og en venninne til Bergen i juni- da kan dere tenke dere at disse kjolene blir godt brukt. Gleder meg.

 

 

#blogg #søndag #mote #billig

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

 

 

JEG VANT KAMPEN!

 • 28.05.2017 - 14:00

Jeg fortalte dere i et tidligere blogginnlegg at jeg hadde en kjempe stor gladnyhet som kom på bloggen i nærmeste framtid. Jeg kan bare si at det er nå! Nå skal dere få vite den store nyheten. Jeg har kjempet med nebb og klør i så mange år, spesielt de siste fem årene. Jeg har vært så fortvilet over meg selv og de som liksom skulle hjelpe meg. Men til slutt fant jeg de rette folkene som virkelig ville hjelpe meg på veien til et bedre liv. 

Jeg har grått og banneordene har ikke latt vente på seg i årenes løp, men nå har jeg endelig vunnet den kampen jeg så lenge har kjempet. Noen kan sikkert si at dette ikke har vært en kamp, og at det over hode ikke er noen seier. Men på et personlig plan, etter så mange år med og få alle til å se hvordan min helse er og faktisk klare å gjøre noe med det er bare helt fantastisk. Jeg traff endelig en psykolog og en lege som var villig til å stå løpet ut, og vi har jobbet hardt de siste årene for at resultatet skulle bli som det ble. Nedenfor er et utdrag fra et tidligere blogginnlegg som forteller litt mer..
 


 

"Etter tolv år med psykolog, lege og utredninger er søknaden sendt inn. Min CV er ganske ENORM! Jeg har prøvd alt som kan tenkes, men min arbeidsevne er så nedsatt at arbeidslivet er utelukket per dags dato. MEN.. Ja, jeg sien MEN! Jeg er ikke dømt til å ha ME resten av livet. I følge nyhetene har det nå kommet nye medisiner og teknologi som vil hjelpe de med ME. Og for dere som lurte har de kommet fram til at en ME ikke er en psykisk lidelse, men en fysisk lidelse. Når jeg så nyhetene ble jeg helt slått i bakken. Hvorfor har jeg brukt alle de årene til psykolog når det viste seg at ME er en fysisk lidelse. Men slik er det. 

Grunnet min helse og mine hindringer i hverdagen er søknaden sendt inn. Dere lurer sikkert på hvilken søknad det er snakk om. Når man har gått på NAV siden man var 16 år sier det seg selv at man ikke akkurat er rik. Tiden før jeg traff Kai var forferdelig når det kom til økonomien. Den summen NAV mener mennesker skal leve på er bare latterlig. Jeg hadde og har enda 12.000 i måneden, der da husleie, regninger, mat, drivstoff, forsikringer og mere til skal bli dekket. Når man hadde husleie på 8000 kroner (da er ikke strøm medreknet), da sier det seg selv at det ikke er mulig å gå i overskudd for å si det slik. Men slik har det vært. Nå har alle papirer fra Psykologer og leger opp gjennom tiden blitt samlet, alle testresultater har blitt lagt i samme bunke. Min nåværende psykolog har jobbet hardt med meg og NAV for at jeg skal få en bedre hverdag og et "lettere" liv. 

Her kommer det som kanskje provoserer noen, Jeg er så takknemlig for at min søknad nå er sendt inn for en uføretrygd. Jeg har kjempet i så mange år og kroppen går på reserve batterier. Jeg vet hvor mange som har noe i mot NAV og de som går på nav. "NAVERE, de gjør ingen ting- de går bare på NAV fordi de ikke gidder noe annet". Det kan være tilfellet noen ganger, men man skal ha forståelse for at det faktisk fins mennesker som er avhengig av NAV for å i det hele tatt ha mat på bordet. De kan være som meg der de ikke har mulighet til å jobbe, de har ikke mulighet til å skaffe penger på noen annen måte- NAV er eneste mulighet. Jeg har for en liten stund siden fått sendt inn min uføre-søknad, og jeg er så takknemlig for all hjelp jeg har fått og fortsatt får."
 


Nå som du har lest og satt deg litt inn i hele greia kan jeg fortelle at min omstridte kamp omsider er over. Jeg fikk innvilget 100 % ung ufør. Jeg skryter ikke over at jeg får mine penger fra NAV eller at jeg nå får noen få tusen lapper mer i måneden. Det jeg sier er at min kamp omsider er over. Jeg har grått og følt at jeg ikke hører hjemme her på jorda. Uansett hvilken jobb jeg har fått har helsen satt en stopper for det. NAV har mast og kommet med trusler om at hvis jeg ikke kommer meg ut i arbeidslivet mister jeg den ytelsen jeg hadde. Dette ble så klart bare med truslene, men grunnet det har jeg bært på en uro og redsel for å ikke kan forsørge barna mine og meg selv. 

Barna mine har ikke kunnet fått den ekstra isen fordi mamma ikke har hatt råd. Jeg har ikke kunnet kjøpt litt ekstra lørdagsgodt på en lørdagskveld fordi jeg måtte prioritere alt annet. Jeg var på etterskudd med regninger, strømmen var i ferd med og bli stengt og maten var ikke av den sunneste fordi vi måtte leve etter hva pengene tilsa på den tiden. Men så kom Kai inn i bildet og familien ble hel igjen. Økonomien ble bedre, men grunnet mitt etterslep brukte Kai sine sparepenger på å hjelpe meg ut av knipa. Vi kom omsider ovenpå, men vi har aldri kunnet tatt en kjæreste date for eksempel uten at vi har planlagt det godt. Når den økonomiske delen tynger livet så mye som den har gjort hos meg sier det seg selv at man blir utslitt. Utslitt av å konstant være redd for at vi skal ha råd til det vi trenger, utslitt av at NAV bestandig hang over skuldrene mine, og utslitt av livet. 

Men nå har søknaden gått igjennom, og leger, psykologer og NAV har gjort slik at min fremtid er sikret. Jeg har fortsatt ingen luksus lønn, men jeg kan kjøpe den ene isen ekstra eller litt ekstra godteri på en lørdagskveld. Når jeg fikk den mailen ropte jeg ut av full hals. Kai kom bort til meg og spurte hva i helvete det var som skjedde. Jeg fortalte at jeg hadde fått mail fra NAV om at søknaden om ung ufør hadde blitt innvilget. Han så på meg med et kjempe glis å ga meg ganske kjapt en veldig god klem. 

Helsen min er den samme, men nå som økonomien er stødig kan jeg senke skuldrene. Nå kan jeg virkelig bruke tid og de kreftene jeg har på å gjøre meg selv bedre. Jeg har nå fått min sjanse og den skal jeg gripe godt tak i. Jeg klarte det. VI klarte det. Jeg vil takke alle som ikke ga opp håpet om meg. Takket være dere har jeg nå en lysere fremtid. Og forhåpentlig vis blir jeg kvitt både ME og alt annet i fremtiden. Men det får vi ta da. Nå er jeg bare så glad og takknemlig for at jeg har fått en ny sjanse her i livet. Elsker dere!
  


#blogg #søndag #godnyhet 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

Finstasen er på!

 • 28.05.2017 - 13:00

Kai og Adrian er på vei til konfirmasjon og guttene er på vei hjem til pappaen sin. Så her sitter jeg, mutters alene. Jeg måtte melle pass for nok en konfirmasjon. Jeg er bare så sliten og helt tom for krefter, så jeg ville heller bli hjemme i stede for å dra på konfirmasjon og vise andre at jeg ikke hadde min beste dag. Før var jeg veldig god til å skjule om jeg hadde det tøft. Men den egenskapen har forsvunnet etter flere mislykkede forsøk. Siden dette er konfirmantens store dag vil ikke jeg være den som ikke smiler fra øre til øre, eller er den som sitter helt for meg selv fordi jeg ikke har kreftene som skal til for å hilse og snakke med gjestene som er der. 

Vi har så klart snakket med familien til konfirmanten.. Altså vår familie. Det er nemlig Kai sin lillesøster som har sin store da. Og de vet jo om mine plager, så forståelsen av at jeg var nødt til og bli hjemme var helt klart til stede. Men igjen får jeg veldig dårlig samvittighet. Man konfirmerer seg tross alt bare en gang i livet. Det er jo en stor feiring, noe jeg hadde gledet meg veldig til å få ta del i. Men nå har det seg slik at det beste for meg er å være hjemme å slappe av. Men jeg klager ikke jeg, jeg får tross alt en hel dag i verdens fineste finstas. Jeg er helt klart overpyntet for en dag hjemme alene, hehe.

Når ståa er slik at man er hjemme alene kan man først som sist nyte timene i litt store klær. Dette er ikke klær jeg beveger meg blant folk med, men her hjemme er det de beste klærne jeg har. De er bare så behagelige at jeg nesten kunne giftet meg med dem, hehe. Neida.. Joda... Dagen i dag blir nok brukt til full avslapping. Hente meg litt inn etter noen hektiske dager med barn som både er høyt og lavt. Da er ett stille hus helt for seg selv ganske godt.

Om jeg ikke får sove kan jeg i det miste blogge og kose meg en god serie og ett glass med iskald brus. Det er ikke ofte man får en hel dag for seg selv. Adrian begynner jo ikke i barnehagen før i august, så dagene er meget fullpakket. Så eneste tid til avslapping er når han sover dupp eller når han legger seg for natten. De duppene kan variere fra en time til tre, så man kan ikke belage seg på noen timer der man kan slappe av. Man må hvertfall ikke finne på å si "Åh, nå skal det bli godt med litt avslapping i noen timer". Da kan du banne på at han våkner etter 15 minutter. Så her gjeller det å holde kjeft, hehe.

 

 

#blogg #søndag #finstasenpå

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

Mine hobbyer

 • 28.05.2017 - 10:00

Når det kommer til å en hobby står jeg litt fast. Jeg er ikke en danser- det ser bare ikke særlig bra ut, hehe. Jeg er ingen syerske, jeg er ingen fotballspiller, eller noen annen sport for den skyld. Men jeg har to ting som jeg vil kalle for en hobby, og det er sang og fotografering.

Musikken er noe som har fulgt meg siden jeg kan huske. Jeg har sunget siden jeg hørte min egen stemme for aller første gang, og jeg gjør det den dag i dag. Jeg er ingen proff, men høres heller ikke helt tonedøv ut. En fin mellomting kanskje, hehe. Musikken er noe jeg virkelig finner glede i, det går ikke en eneste dag uten at jeg gauler ut av full hals. Stakkars Kai som må høre på dette, hehe. Men igjen er Adrian veldig glad for at mamma synger. For hver gang mamma tar fram YouTube og setter på musikken han liker sitter han helt stille i fanget mitt og smiler fra øre til øre. 

Det kan se til at lillegutt arver gleden med musikk av meg, noe jeg syns er viktig. Musikk kan hjelpe deg så mye gjennom livet, spesielt i tunge tider. Jeg har i flere anledninger funnet trøst i musikken, og føler meg straks mye bedre. Man ser det også på eldre, musikk har mye og si for deres trivsel. Jeg merket det spesielt godt tilbake til den tiden der jeg jobbet på en dementavdeling. De kunne glemme familie, navn og hvor de hadde lagt sokkene kvelden før, men når man setter seg ned foran pianoet, tar fram en gitar eller bare setter på CD-spilleren sitter sangene som støpt. 

Dette er jo bare ett eksempel på hvor mye sang og musikk kan glede mennesker i alle situasjoner. Selv syns jeg det er viktig at barna mine får lære gleden musikken kan gi. Alle barna får nattasang før de legger seg, og i følge de er dette den beste tiden på døgnet. De ligger i sengene sine og bare venter på at jeg skal komme inn for å synge for de. De venter spent med hver sin sang, og når jeg kommer inn legger de seg fint til rette og bare lytter. Noen ganger synger de med og vi får en liten allsang, hehe. Det betyr så mye for meg som mor at de har funnet gleden i musikken, og ikke bare for at jeg liker musikk, men for at dette er noe som kommer til å følge de resten av livet, i gode og tunge stunder.
 

Trykk på bilde om YouTube tegnet ikke vises

ZcnIwP0S0eM
 
 
Fotografering er min andre hobby. Jeg har jo gått skole for at det som nå er min hobby en dag skulle bli min jobb. Men slik ble det da altså ikke når helsen var og er slik den er. Men selv om jeg ikke kan ha den som jobb nyter jeg hvert minutt jeg får med et kamera. Jeg elsker at jeg kan fange store øyeblikk som mennesker kan se tilbake på. Men først og fremst gjør jeg "oppdrag" kun for meg selv. Altså, jeg tar bilder til eget bruk. Så klart, om du skulle ønske deg noen bilder av deg selv, eller deg og kjæresten din kan jeg så klart hjelpe deg med det. Men jeg er bare en hobbyfotograf, så et mesterverk får du nok ikke se. Men et fint bilde blir det nok. 
 
Jeg har jo fått oppleve det magiske med foto fra to forskjellige perspektiver. Jeg har jo hatt en karriere (3-4 år) som modell. Der fikk jeg innblikk i hvordan en modell ser på sine fotografier, og jeg har hatt mine oppdrag som fotograf der jeg ser det fra en fotografs ståsted. Dette er to vidt forskjellige måter og se ett bilde på. Som en modell er det ytre det som teller. Bildet må rett og slett se bra ut, og modellen skal liksom gi så mye ekstra. Men fra en fotografs ståsted er det så mye man må tenke på. Jeg orker ikke en gang å sette i gang med den lista, for den er lang. 
 
Men jeg er ikke profersonell, så tankene rundt det tekniske er ikke helt der. Men jeg vil så klart at bildene mine skal bli best mulig, og da jobber jeg for ett så godt resultat som jeg kan få til. Jeg har flere hundre bilder, å kanskje flere tusen bilder liggende på dataen og på forskjellige harddisker. Mange bilder er av familien, mange av venner, natur, og mange av meg selv, hehe. Så klart.. Som blogger sier det seg selv at det blir tatt mange bilder av seg selv, hehe. Men jeg elsker det. Om du ikke har Foto som hobby anbefaler jeg deg i det minste å prøve det ut.
 
 


 
 
 

#blogg #søndag #hobby #musikk #sang #foto

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

 

5 gode sider ved meg

 • 27.05.2017 - 19:00

Det er bestandig enkelt og trekke fram det negative ved seg selv, men ikke fult så enkelt og finne de positive sidene. Jeg har tenkt lenge og hardt på de fem punktene, for jeg syns det rett og slett er skikkelig vanskelig å finne fem gode sider ved meg selv uten at jeg høres blærete ut. 

Omsorgsfull - Jeg føler selv jeg er et omsorgs menneske. Jeg har jobbet i barnehage, eldresenter og på en dementavdeling, nettopp fordi jeg føler jeg har så mye kjærlighet å gi. Jeg har tre gutter selv og det hører med "jobben" som mamma at man skal gi kjærlighet og omsorg. Men det er faktisk ikke alle som klarer å gi så mye av seg selv slik at andre kommer i fokus. Dette av flere grunner. Jeg er veldig glad for at jeg har evnen til og vise omsorg for andre mennesker, og dyr. 

Stiller opp - Jeg har bestandig ment det er viktig å stille opp for venner og familie. Gode venner og familie er noen som bestandig vil være der for deg, og er det en dag du er i en kjærlighets knipe, problemer eller bare trenger en samtalepartner er jeg der og støtter deg gjennom det. Det trenger ikke være venner og familie som er grunnen for at jeg stiller opp om det er noe. Du kan være en vilt fremmed og jeg vil fortsatt støtte deg i det som eventuelt skjer i livet ditt. Har ikke noe å si hvem du er, jeg er her uansett. 
 


 

God mor - Jeg er der for barna mine i tykt og tynt. Jeg er der selv om livet byr på utfordringer eller om man har fått en flis i fingeren. Jeg kan ikke vente med og få oppleve barnas reise gjennom denne fine og brutale verden vi lever i. Det er ikke det at barna skal ha sunn mat eller rene klær til hver en tid som gjør deg til en god mor. En god mor er der først og fremst som en mor, men også som lærer, lege, psykolog og veileder. En god mor skal lære deg om alt det gode i livet, men også vise det at livet har visse utfordringer. Du som mitt barn vil aldri føle deg alene. Om du er 40 år og med egen familie, kan du bestandig komme hjem til mamma. 

Står på - Mitt liv har bydd på så mange utfordringer, men tir tross for det står jeg på. Jeg har mange ganger hatt følelsen at at det å gi opp hadde vært den lette utveien. Bare tatt til takke med at livet suger (unnskyld ordspråket) til tider. Men til tross for alle nedturer jeg har hatt vil jeg fortsatt kjempe for det jeg tror på og for det jeg vil oppnå. Jeg har bare ett liv og det skal jeg leve som en proff!

Godt humør - Når jeg er alene kan jeg la leppa sige litt. Men er jeg sammen med andre skal ingen sure miner vises. Jeg er en jente med godt humør og det gode humøret har hjulpet meg gjennom så mange tunge stunder. Til tross for noen tårer i ny og ned vinner smilet til slutt. 

 

Dette skal jeg gjøre på bursdagen min

 • 27.05.2017 - 16:00

I år er bursdagen min på en tirsdag, noe som sier meg at en fest med litt alkohol er utelukket. Det er tross alt folk som skal på jobb dagen etter. Kai har fri fra jobb den dagen, så kanskje vi får skaffet oss barnevakt for den dagen slik at vi kan kose oss med en bedre middag og kino. Det har egentlig ikke så mye og si for min del. Jeg kan like godt ha en rolig og fin dag hjemme med familien.

Jeg har ikke noe stort behov for en stor feiring, men en liten bursdagshilsen er bestandig koselig. Det tar jeg gladelig imot, hehe. Det og være midtpunktet er jeg veldig dårlig til. Jeg stivner og blir helt rar, hehe. Men kanskje det er slike store dager som en bursdag som må til for at jeg skal bli mer trygg på meg selv og kan nyte det å være i fokus. Men sånn som det føles nå blir det bare klein, hehe.

Men som sakt, tid med familien er alt jeg trenger. Og om det blir sånn at vi ikke går ut for og spise så bestille jeg taco av mannen. Bortsett fra en deilig pølse middag er taco en stor favoritt. Det blir som en symfoni av smaker, noe som igjen gjør smaksløkene og magen min veldig glad. 


 

Det beste med bursdag er jo gavene. Ja, jeg vet. Jeg er litt barnslig. Jeg er en slik jente som går noen hakk ned i alder når det kommer til pakker. Jeg bare elsker gaver, hehe. I år har jeg jeg ønsket meg litt forskjellig fra familien. Men nok en gang endret jeg mening for hva jeg ønsket meg. Ubestemt sier du.. Ja det kan du banne på at jeg er, hehe. 

Jeg har jo alt fått gaven fra Kai. Det var denne gaven som fikk meg til og endre på ønskelisten min. Han har sett de siste månedene at jeg har vært ekstremt sliten og at jeg rett og slett trengte en ferie. Så han kunne fortelle meg at jeg skulle få bestille meg fly og hotell slik at jeg fikk en tur der jeg kunne slappe av og oppleve noe som var bare for meg. Han skulle betale både fly og hotell, samt litt lommepenger. Hvor snilt er ikke det da?!?! Både han og alle andre vet at jeg ikke tørr å dra noen sted alene, så jeg ringte en venninne som ikke var hard å be, hehe. Så nå skal vi på jentetur til Bergen. 

Selv om Kai har sakt at han skal stå for betaling av flyreise, hotell og litt lommepenger er jeg i full sving med og spare penger slik at jeg har enda litt ekstra mens vi er i Bergen. Og til dere som har planer om å gi meg bursdagsgave så ønsker jeg meg penger (HINT HINT), hehe. 

Det første jeg tenker på med sommer er...

 • 27.05.2017 - 13:00

Sommeren er den beste tiden på åre for min del. Jeg slipper å ta på meg 15 lag med klær. Men først og fremst er det starten på lysere dager. Det er så synd at det er flere vintermåneder enn sommermåneder. Hadde det vært opp til meg hadde det vært sommer hele året. Jeg hadde nok passet best i en plass som Miami eller noe i den duren, hehe.

Lysere dager - Jeg går store deler av vinteren med sterk angst og depresjoner. Slik har det vært i veldig mange år. Men når sommeren kommer og dagene blir varmere og lysere gjør det kroppen min godt. Hele vinteren går jeg med store smerter. Leddene fryser noe som medfølger smerte. Når sommeren kommer avtar smerten i stor grad, noe som virkelig er himmelsk når man har gått flere måneder med leddsmerter.

Kle av meg - Jeg kan kle av meg, ligge på stranda og slikke sol. Jeg kan sole meg hele dagen om jeg muligheten byr seg. Jeg slipper alle de plaggene med klær så jeg slipper å se ut som den avskyelige snømannen, hehe. 
 


 

Sommerferie - Jeg elsker sommerferien. Hele familien samlet og kanskje dra på ferieturer. Det er helt klart det beste med sommeren, være sammen med familien. Vi kan leke ute uten at vi må gå inn fordi vi gror istapper i barten. Nei dette er supert folkens. 

Is - Jeg kan spise så mye is at jeg får vondt i magen. Man kan så klart spise is på vinteren også, men jeg kan ikke komme på en enda sjel som takler en kald is som renner nedover halsen. Kanskje spiser du den for fort og får brain freeze til tusen. Da er det best at det er sommer og varmt, hehe. Da tiner man i det minste fort opp igjen. 

Høye hæler - Jeg kan gå i høye hæler uten at jeg brekker beina på det sørpete føret. Og for å gjøre det ekstra skummelt legger vi til flere centimeter med is. Ja nei, høye hæler er helt klart best på tørt og ett ikke-isete føre.

Farger - Vinteren er mørk og trist. Men når sommeren kommer lyser dagene opp med så mange fine farger. Man kan jo ikke la være å bli glad av farger. Det kan hvertfall ikke jeg, hehe.


 

Hva er din beste årstid? Og hvorfor er akkurat denne årstiden den beste for deg? 

Hvordan miste X-antall kilo på 1-2-3. Bullshit!

 • 27.05.2017 - 10:00

Jeg er en av de jentene som ikke er fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg har hatt tre svangerskap og kroppen bærer preg av spesielt det siste. Jeg følte jeg hadde den beste kroppen før mitt siste svangerskap. Da mener jeg ikke at jeg hadde en finere kropp enn alle andre.. Dere må ikke misforstå meg nå. Det jeg mener er at jeg hadde oppnådd det jeg ville med kroppen min, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

Nå er jeg så langt vekk fra hvordan jeg vil at kroppen min skal være. Uansett hva jeg prøver eller hva jeg gjør blir kroppen ikke den samme igjen. Jeg har nesten gitt opp hele greia. Noen har kanskje fått endret livet og helsen sin takket være slike snarveier med slankekurer der du mister x-antall kilo på 30 dager eller noe sånt. For meg funket det ikke, og jeg gråter ikke for det liksom. 

Jeg vil ikke sulte meg for at jeg skal gå ned i vekt. Jeg vet at det er ett sunt kosthold og jevnlig trening over tid som er det beste for kroppen, og det er akkurat det jeg skal gjøre. Alle snarveier blir lagt på hylla. Ingen flere lette løsninger. Det er uten tvil fristende når de som selger slike produkter lokker deg med reklame om en smalere midje bare ved å drikke litt gørr. Nei Takk. Jeg skal alltids få tilbake den kroppen jeg en gang hadde, men det får bli med sunt kosthold og jevnlig trening. 
 


 

Jeg tenker også som så at man skal være fornøyd med den kroppen man har. Man er jo vakker til tross for litt hengete pupper og rompe. Men på et annet vis er jeg ikke fornøyd. Jeg motstrider meg selv når det kommer til dette med kroppen. Noe jeg tror veldig mange sliter med. Man skulle ønske kroppen var liten og snerten. Men for de som har ett til flere svangerskap bak seg vil nok kjenne at veien blir tyngre for hver unge som "popper" ut. men slik er det bare. 

Jeg har ruglete lår og rompe fylt med cellulitter, puppene mine henger og jeg kjenner jeg helst vil gå i store klær for at ingen skal se det. Men hvor feil er ikke det.. Det er jo helt bak mål. Jeg tror ikke så mange av dere bryr dere om at rompa mi disser når jeg går liksom. hehe. Om du vil ha den "rette" kroppen for deg, spis sunt og tren jevnlig. Ikke gå i den fella at du tar de forførende snarveiene. Det er fristende, men kroppen din får så mye mer igjen for at du tar den litt mer lange veien.

Tankene flyr fritt og følelsene er all over the place

 • 26.05.2017 - 19:00

Hva skal man gjøre når tankene flyr fritt og følelsene er all over the place? Jeg er der nå. Jeg er der at jeg ikke vet hva mer jeg får gjort eller hva det er ventet av meg. Jeg vil jo helst vise dere lesere at alt er bra, men sannheten er noe helt annet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal løse problemene som har dukket opp, og jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til dem.

Hvordan blir veien videre? Jeg føler jeg har gjort det jeg kan for å løse problemene. Men på en annen side - kanskje har jeg ikke gjort nok? Jeg vet ikke. Jeg føler jeg sitter fast men en tung mørk sky som henger over meg, en sky som stenger for all sollys. Dette høres forferdelig dystert ut, men slik føles det også. Om det er mer jeg får gjort vil jeg gladelig gjøre det, så lenge alt ordner seg. Jeg føler meg litt fortapt.

Jeg kan tenke meg at det er flere som lurer hva i huleste det er jeg prater om. Men det jeg kan si med sikkerhet er at jeg er sliten. Men til tross for det har jeg litt blandede følelser. En del av meg sier at det bare er å gi opp, mens en annen del av meg sier at jeg skal kjempe til siste slutt. Jeg kjenner meg selv bedre enn noen andre. Om jeg er sliten og følelsen av at alt går i mot meg er den enkleste utveien å gi opp. Men jeg vil ikke gi opp, jeg vil ikke gi slipp på alt det fine som kan bli. 
 


 

Jeg gråte litt for meg selv og føler at alt er så håpløst. Jeg vil så mye, men av en eller annen grunn føler jeg at det kanskje ikke er nok. Jeg jobber for at ting skal bli bedre - men det er fortsatt ikke nok. Det er vanskelig. Livet er vanskelig. Kanskje er det meningen at man skal føle på både motgang og medgang? jeg vet ikke. Akkurat nå føles alt som motgang for meg. Jeg tenker ofte at jeg vil ha ett enklere liv. Men når alt kommer til alt bør jeg heller være glad for det livet jeg har fått, til tross for all den motgangen jeg har hatt i mine snart 27 år. Jeg har tross alt bare ett liv, ett liv med millioner av sjanser der jeg kan bygge det livet jeg vil ha.

Et liv med barna mine, et med mannen jeg elsker, og et liv der jeg kan elske meg selv. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke er fornøyd med den jeg er. Jeg er glad i meg selv med tanke på den personen jeg er. Men det er så mye mer som ligger bak. Alt jeg ønsker er at livet bare hadde vært litt enklere. Man må jo jobbe for det man vil ha. Men hvorfor skal alt være så innmari komplisert og vanskelig? Jeg er ikke så spirituell av meg, men kanskje det er universet som gir meg all denne motgangen fordi jeg skal lære meg ett og annet. Uansett hva det er så sliter det meg helt ut. 

 

 

#blogg #fredag #livet

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

5 fun facts about me

 • 26.05.2017 - 16:00

Jeg elsker å lese om andre bloggere med morsomme og rare fun facts, så jeg tenkte at det kanskje var på tide at jeg lagde et slikt innlegg jeg også. 

Fødselsmerke - Jeg har et lite fødselsmerke i hodebunnen. Om jeg ikke legger skillen min vil dette vises. Det og ha et fødselsmerke er jo ikke noe ille i seg selv. Jeg kan tro at de aller fleste har ett merke et eller annet sted på kroppen. Men grunnen for at dette kan være morsomt for deg som leser og er ekstremt pinlig for meg er at dette fødselsmerket er RØDT! Ja, dere leste riktig. Merket er rødt. Om du hadde barbert av deg alt håret på hode hadde hodebunnen din vært hvit som snø, og da er det heller ikke noe rart at dette fødselsmerket er rødt. Når man er nyfødt er også en babys fødselsmerke litt rødlig før det får kontakt med sola. Så ja. Jeg har en rød flekk i hodebunnen.

Hvite hår - Jeg har tre hvite hårstrå som aldri - og da mener jeg ALDRI hatt noen annen farge enn hvit. Dere kan jo tenke dere hvor flaut dette var når jeg gikk på ungdomsskolen og videregående. Sleng ordene lot ikke vente på seg for å si det slik. Så nå vet dere grunnen for at jeg farger håret, hehe.
 


 

Gråter - Jeg gråter når jeg ser enkelte filmer eller klipp på YouTube. Det har ikke noe å si om filmen er fin eller trist, jeg gråter uansett. Så smart som jeg var fant jeg en video på YouTube der soldater kommer hjem til familien. Hvem tror du gråt sine blanke tårer? Jo, det var meg. Jeg lever meg så inn i det jeg ser at følelsene tar litt overhånd, hehe. Jeg er et følsomt menneske, slik er det bare, hehe.

Kjendis crush - Denne er faktisk ganske enkel. Det er en mannlig skuespiller som bortimot har fått meg i knestående. Jeg sitter som en gal fan foran TV'n når han kommer på skjermen. Han er en fantastisk skuespiller og en kjekk mann. Jeg kan nesten ikke nevne armene og den kroppen.. OMG sier jeg bare! hehe. Skjønner dere hvem jeg snakker om når jeg sier at han spilte i filmen St. Andreas og spiller i en film som snart kommer til Norge - Baywatch. Vet du hvem jeg snakker om? Om du ikke helt forstår hvem denne mannen kan være, ja da kommer det her.. Ingen ringere enn... Dwayne Johnson! Er dere enige med meg eller hva? hehe. 

Tær - Mitt siste fun facts er tær. Jeg hater tær. De ti små utstikkerne som sitter fast i foten din er så fantastisk heslige. Jeg har aldri likt tær, kommer mest sannsynlig ikke til å gjøre det heller, hehe. Tær er nok det minst flatterende menneske kroppen har. Aner ikke hvorfor jeg syns tær er så stygge. Kan ha noe med at en venn tagget meg i en video på Facebook der hun sa at jeg måtte se hele videoen. Jeg var så dom å så hele forbaska videoen. Jeg ventet i den tru om at det skulle komme noe bra ut av den videoen. Men neida! Det var kun en video av verdens styggeste tær. Da mener jeg stygge altså! hehe. Jeg takler ikke mine egne tær en gang, hehe. 

Disse YouTuberne er mine favoritter

 • 26.05.2017 - 13:00

Jeg har mange YouTubere jeg følger. Noen av musikalske grunner, andre for skjønnhets tips slikt, og andre er rett og slett bare hysterisk morsomme. Jeg har nå plukket ut tre YouTubere som jeg følger. Kanskje finner du disse interessant og ender med å bli en fast følger selv. Den første ut er: 
 

Reaction Time
Denne herremannen her er bare hysterisk morsom. Han lager videoer der han reagerer på andre publiserte videoer. Han kan reagere på bilder, ting folk har publiser på nett og masse mer. Jeg ler meg skakk ihjel av han her.

XAUzofod4uk


Stina Blogg
Den neste jeg vil dele med dere er en av Norges store bloggere. Hun er en virkelig inspirasjon og har hjulpet meg mye bare med de videoene og de mange blogginnleggene hun har delt. Dette er virkelig en jente det er verdt å følge. Hun deler alt fra sminketips, bloggtips, reiser og så mye mer.
 
sxckAapHiYI
 
 
Liza Koshy
Denne dame er bare så morsom. Hun ble jo først kjent for sine mange Vines. Men som en hver døgnflue døde også Vine ut ut. Men hun ga seg ikke der. Jeg vet ikke om hun drev med YouTube før Vine ble en hit, men grunnen for at jeg fant henne var takket være Vine. Så til dere som oppfant Vine møyer jeg meg i støvet - for denne dama er bare sinnsykt kul.
 
_XlB1bTvDHo


 
 

 


 
 
 
 


 

5 svakheter jeg har

 • 26.05.2017 - 10:00

Dumsnill - Jeg er veldig dårlig når det kommer til det å si "nei". Om jeg sier nei får jeg på et vis veldig dårlig samvittighet. Før var det slik at jeg ikke eide den egenskapen med å si nei. Folk ringte meg titt og ofte fordi ville at jeg enten skulle kjøre de ett sted eller hente de et sted. Som årene gikk følte jeg ganske brukt. De ringte aldri eller sendte melding for den sags skyld. Om de kontaktet meg var det for at de skulle ha noe igjen for det. Det tok noen år før jeg innså hva de gjorde, men nå er ordet nei ett enkelt ord for meg. Men selv om jeg er flinkere er jeg fortsatt det man kan kalle dumsnill. 

Redd - Jeg er redd for det meste. Jeg er redd mennesker jeg ikke kjenner. Redd for mus og mørket. Jeg er redd for å reise alene, spesielt til andre land. Jeg er nok det man kan kalle for en skikkelig feiging, hehe.
 


 

Rotehue - Når jeg sier jeg er et rotehue er det ikke rot i huset det er snakk om. Det er rett og slett det at jeg tenker over snittet mye. Det er ikke nok med at jeg skal tenke på alt og ingen ting. Jeg må jo også overanalysere alt som kommer min vei. Det er jo en grunn for at ting er som de er. Det skjedde noe som satte en støkk i meg for flere år tilbake. På grunn av det som skjedde har jeg blitt over snittet nervøs for alt, og med det tenker og overanalyserer jeg alt. Til og med ting som ikke er verdt min tanke. 

Utålmodig - Jeg tror nok de fleste er litt utålmodig fra tid til annen. Men for meg går det nesten over til galskap. Jeg kan spørre Kai om han kan ordne noe som må fikses her hjemme. Det kan være å ta inn i oppvaskmaskinen eller fikse noe annet. Kai er stikk motsatt av meg. Han er veldig avslappet og rolig. Om det ikke må gjøres med en gang kan det vente noen minutter liksom. Men jeg derimot skal ha ting gjort helst med en gang, hehe. Jeg er håpløs!

Sta - Jeg er en stabukk uten like. Jeg gjør ting tusen ganger om jeg må, så lenge jeg får til det jeg skal. Om det er snakk om en diskusjon der jeg er 70% sikker på at jeg har rett gir meg ikke før jeg vinner den diskusjonen, hehe. Dette gjelder mer diskusjoner med Kai. For han er like sta som meg når det kommer til diskusjoner. Så til syvende og sist blir det en god latter ut av det. 

Hvordan spare penger..

 • 25.05.2017 - 19:00

Det er så mange forskjellige måter man kan både spare og tjene penger på. Jeg har prøvd det meste når det kommer til måter å spare på. Hver gang har det slått tilbake på meg selv. Jeg er rett og slett en elendig sparer. 

Selv om jeg er en elendig sparer har til og med jeg funnet en måte som hjelper meg med og spare penger uten at jeg legger merke til det. Jeg har gjort om på noen av innstillingene som finnes i nettbanken. Jeg har rett og slett satt det slik at hver gang jeg drar kortet går det 20 kroner over til min sparekonto. Man kan jo bare tenke seg til hvor mye en person trekker bankkortet i løpet av en måned. Det er faktisk ekstremt mye. 

Man kan så klart sette av ett fast beløp i måneden, men det fungerer ikke for meg. Siden lønnen min ikke er av den største trenger jeg hvert øre. Jeg har også tatt meg selv i tak om at jeg ikke skal sløse. Jeg trenger kanskje ikke den sjokoladen som bare terger meg der den ligger ved kassen. Jeg trenger kanskje ikke den potetgullposen som jeg på død og liv må ha. Slik kan man også spare penger, men av erfaring forsvinner de pengene like fort uansett.

Men etter at jeg fikk ordnet det slik at 20 kroner blir trekt og ført over til sparekontoen for hver gang jeg dra kortet vokser sparekontoen fort. Så dette er helt klart et godt tips for dere som ønsker å spare penger, og som kanskje ikke har sett at nettbanken har en så genial innstilling. 
 

Hele familien samlet

 • 25.05.2017 - 16:00

Jeg var i fyr og flamme i går. Jeg gikk bare å tuslet rundt meg selv og håpet at klokken skulle gå fortere enn den gjorde. For to dager siden ble det bestemt at guttene skulle komme tidligere slik at vi får flere dager sammen. Guttene har jo fri fra barnehagen siden det er både rød-dag og helg i ett. Jeg har vært helt i hundre hele dagen. Bare for at tiden skulle gå litt fortere tok jeg for meg å rydde så godt som hele huset. Det eneste jeg ikke tenkte så nøye gjennom var hvor sliten jeg kom til å bli. 

Om sider gikk timene og de sto omsider i gangen og ga meg en kjempe god klem. En klem jeg virkelig har gledet meg til. Guttene fikk i seg litt middag før de gikk ut på trampolinen. Den trampolinen tror jeg nesten er det store høydepunktet nå som snøen er borte og varmen har kommet. Guttene gikk ut mens minstemann og jeg ble igjen inne. Vi kunne så klart ha blitt med ut vi også, men siden minstemann hadde fått 39 i feber ville jeg heller ha han inne. 
 


 

Til tross for at minstemann måtte være inne med meg hadde han det like morsomt som storebrødrene sine. Han stilte seg straks ved vinduet og så ned på brødrene sine som hoppet på trampolinen. Han lo så tårene rant. Det var ingen tvil om at dette var stas. Og når guttene kom hadde jeg minstemann på armen- med en gang han så søsknene sine brøt han ut i et gledes hyl og latter. Så tvilen var ikke tilstede om at det var gjensynsglede. 

Som dere ser på bildet føler jeg selv at jeg fikk ett lite blinkskudd. Det ser jo nesten ut som at det er et lite spøkelses barn som står og ser på guttene når de hopper. Men det er bare speilbildet av minstemann som reflekterte i vinduet. Når jeg så hvordan ett slikt bilde kunne bli knipset jeg for harde livet, hehe. Var jo nesten litt hysterisk og redd for at jeg ikke skulle få bildet slik jeg hadde sett for meg at det kunne bli. Men jeg syns det ble et morsomt resultat. 

Nå skal noen supre dager nytes til det fulle. Mange dager med lek og kos. Og når søndagen kommer skal gutta boys hjem til pappaen sin og vi andre skal i konfirmasjon. Dette er da tredje og siste konfirmasjon for året 2017. Det er vanvittig koselig med konfirmasjoner, men det som er herket med det er denne bunaden. Nå må jeg vaske bunadsskjorta nok en gang. Jeg var jo så smart at jeg fikk fondation på kragen.. Mindre pent kan man si, hehe.

 

Du vet du er trøtt når...

 • 25.05.2017 - 13:00

Jeg har hatt noen dager der jeg har vært helt helt fjern. Lite søvn og et slitent hode kan gjøre det rareste ting med et menneske. For meg var det noe så sært som at jeg la mobilen min i kjøleskapet. 

Jeg skulle lage frokost til barna, men var så trøtt at jeg ikke viste hva jeg drev med. Jeg hadde tatt ut maten, smurt på brødskivene og hadde en fin frokost med familien. Det som var litt sært og ekstremt spesielt var vel at jeg ikke satte inn maten når vi var ferdig. Jeg la mobilen der i stede. Av en eller annen rar grunn hadde jeg fått det for meg at mobilen var det som hørte hjemme i kjøleskapet.

Maten sto fortsatt på benken og mobilen i kjøleskapet. Eldstemann spurte "mamma, hva er det du driver med?". I det han snakket til meg kviknet jeg litt til og så straks at her var det noe som ikke stemte. Når det gikk opp for meg hva eg hadde gjort satte jeg meg ned på gulvet og lo av meg selv. Jeg kunne ikke tro at jeg ikke hadde sett forskjell på maten og mobilen min. Slike dager kan jeg ikke si annet enn at jeg blir ekstremt oppgitt over meg selv.
  

 

#blogg #trøtt #hverdag #torsdag

Musikk jeg hører på.

 • 25.05.2017 - 10:00

Jeg har nok ikke de mest spennende musikksmaken. Jeg liker musikk som passe min stemme, noe som kanskje ikke er så rart. Jeg elsker jo å synge. Det går aldri en dag uten at jeg bryter ut i sang. Når alle barna er samlet kan vi sitte rundt bordet med puslespill mens musikken står på i bakgrunnen. Og når det kun er minstemann som er her er det musikk hele dagen. Han er like hekta på musikk som det jeg er, hehe. 

Hver gang jeg setter på YouTube på TV'n stiller han seg foran TV'n og vrikker på rompa. Nå skal det sies at det ikke er noe han har sett at jeg har gjort, hehe. Men vi bruker noen minutter der han sitter på armen min mens vi hører musikk og svinger oss rundt om på gulvet. Dans er nok ikke min sterkeste side. Jeg kan vals, swing og slik dans. Men når det kommer til hip-hop er jeg helt grønn. Jeg har mildt sakt ikke peiling.

Når twerking var en så stor greie skjønte jeg ikke hvordan de i det hele tatt hadde så kontroll på kroppen at de bare kunne vrikke på den ene rompeballen liksom. Når jeg var hjemme alene en gang tenkte jeg at jeg skulle prøve. Jeg kan med hånda på hjertet si at det så helt jævlig ut. Jeg som er så stiv i kroppen etter hofteoperasjonene så ut som at jeg bevegde meg på grunn av et ekstremt kraftig utblåsning som eventuelt var på vei. Nei nei.. Ikke ett lekkert syn, hehe.

Så det er nok best om jeg holder meg i ro, hehe. jeg kan jo twerke og danse rompa av meg når jeg er alene. Men om det er folk tilstede skal jeg sitte pent i sofaen og virke som et fornuftig og oppegående menneske. Om jeg hadde gjort noen slikt blant folk hadde de nok dødd en fatal latter død. 

 

Pølser er bare best!

 • 24.05.2017 - 13:00

Når jeg satt på legekontoret i går kjedet jeg meg noe enormt, og alt de hadde der var noen vell utdaterte blad. Men jeg fant noe som fanget min interesse. En oppskrifter for hvordan du kan lage en perfekt og deilig pølse middag. Jeg personlig mener at pølse er noe av det beste jeg kan spise. Jeg aner ikke hvorfor akkurat pølse er så forbaska godt.. Det er bare det.
 


 

Hverdagsform
4 porsjoner

250 g pølser, f.eks Chorizo
1 liten purre
300 g pastaskruer
1 tubeost, for eksempel jalapeno-ost
1 dl kesam
10 sherrytomater
10 sorte oliven
50 g gulost

Skjær pølse i skiver og purre i ringer. Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland pølse, purre og pasta i en ildfast form. Rør sammen smøreost og kesam og hell dette over i formen. Del tomatene i to og fordel tomatene og oliven i formen. Dryss over ost og kvern pepper. Stekes midt i ovnen ved 230 grader i sirka 10 minutter, eller til osten begynner å bli gyllen og retten er gjennomvarm. Server sammen med en frisk salat.

 

Jeg skal uten tvil lage dette en dag. OMG så godt det der så ut!

 

FOTO OPPDRAG

 • 24.05.2017 - 10:18

God morgen kjære dere. Jeg sitter her med full panikk! Jeg skal jo være fotograf "amatør" der det skal bli tatt noen konfirmasjons bilder, og jeg finner ikke kamera mitt. Jeg kjenner jeg er skikkelig stressa. Jeg har lett over alt, og kan ikke komme på et eneste sted der jeg ikke har sjekket. Det er enda noen dager til jeg skal ha mitt lille foto oppdrag, men jeg liker å ha ting i orden. Men nå som jeg ikke finner kamera mitt kjenner jeg at panikken bare kommer sigende. 

Dette er tross alt et oppdrag jeg får betalt for, og med det er det viktig at alt er som det skal være. Nå skal det sies at jeg ikke har blitt leid inn av vilt fremmede. Det er sønnen til pappas kjæreste som skal få tatt sine konfirmasjons bilder. Jeg er kjempe nervøs for dette oppdraget, jeg har jo ikke hatt noen oppdrag siden jeg gikk på skole. Etter det har jeg bare knipset som en hobby. Men nå som jeg får betalt for jobben jeg skal gjøre kommer også presset med at alt skal være perfekt. 

Min store lidenskap bortsett fra musikken var jo foto. Jeg elsket hvordan jeg kunne få håpløse motiver til å bli fantastiske. Jeg elsket portrettfotografering og naturfotografering. På skolen fikk jeg kun karakterene 5 og 6 på alle prosjektene mine som hadde med foto å gjøre. Men nå er det noen år siden jeg var inne i den gode stimen av gode bilder, så jeg kjenner jeg må prestere på dette. Konfirmasjons bilder er jo en viktig greie for konfirmanten og familien. Jeg skal uten tvil gjøre mitt aller beste, og jeg gir meg ikke før bildene blir så bra som de kan bli.

Her er noen av mine gamle bilder. Som dere ser er det min kjære lillebror og stefar som har blitt ofrene for min lille hobby, hehe.


 

Det er noen få år siden disse bildene ble tatt, og personlig syns jeg de ble ganske bra til amatør å være, hehe. Jeg har veldig lyst til og ta opp hobbyen, men jeg vet ikke. Jeg har nok mistet litt trua på at bildene er bra nok til å bli vist fram. Modellene er jo fantastiske, men kvalitet og alt det der er jeg litt mer usikker på. Nå har jeg ikke tatt slike bilder på noen år, så det å starte nå blir jo som og starte helt på nytt igjen. 

Jeg er ganske sikker på at jeg må lese meg opp til alt jeg lærte meg på skolen. Den tiden er som visket vekk fra mitt minne, hehe. Men det hadde jo vært morsomt med en hobby som gjorde både modellene og meg selv glade.  Hva syns dere? 
 

 

Dagen ble bra til tross for verdens elendigheter

 • 23.05.2017 - 19:00

Til tross for den katastrofale timene i går kveld og natt har denne dagen upåklagelig. Jeg våknet til forferdelige nyheter om terror der menneskeliv hadde gått tapt. Men til tross for de forferdelige nyhetene som har gått i ett sett i hele dag har dagen vært fin. 

Jeg var jo til legen i dag der han sendte inn en henvisning til Dr. Thommasen. Dr. Thommasen er da kirurgen som har tatt i bruk sine magiske hender og gjort dagene mine litt lettere. Men nå har det seg slik at hoften jeg fikk operert for tre år siden har slått knute på seg. Med andre ord er den vond og skaper bare problemer for meg. Så nå håper jeg han kan hjelpe meg. Jeg skulle jo opereres februar 2018, men nå kan det se til at det blir endringer i planene. Jeg krysser alt som krysses kan for at han kan utgjøre mirakler nok en gang.

Litt senere på dagen gikk jeg ut for å nyte den deilige sola og varmen. Det var så deilig at jeg kunne sitte bare i bikini. Tro det eller ei, men etter 20 minutter måtte jeg søke ly inne for at det ble for varmt. Det er så deilig av sola og varmen er her. Man merker at både kroppen og humøret har godt at den gode temperaturen. 

Nå er kvelden her og jeg skal bare nyte en stille kveld med fred og ro - og TV'n.. Er det noen som har noen forslag til TV-serier eller filmer? Jeg føler jeg har sett det meste. Men hadde jo vært rart om jeg hadde sett alt, så om dere har noen forslag så er det bare å kommentere nedenunder. Dere må ha en flott kveld videre.
  

Blir det en ny operasjon?

 • 23.05.2017 - 15:21


 

På morgenkvisten dag hadde jeg en legetime som jeg håpet virkelig kunne gi meg noen svar. Jeg har problemer med hoftene, der begge har blitt operert hver sin gang. Senest opererte jeg høre hofte i september. Den hoften som ble operert sist er helt grei, vond, men brukbar. Når det kommer til venstre hofte er saken en helt annen.

Jeg har en medfødt hoftefeil som gjør at de er for grunde. I tillegg har jeg noe de kaller for snapping hip. Det vil si at den senen som skal være over ledde glir fram og tilbake, som da gjør at det knipper i hoften. Dette er ekstremt vondt, og gjør stor skade på hofteleddet. For tre år siden opererte jeg venstre hofte, og den så ikke ut. Det var så mye verk og puss som hadde kommet grunnet denne snapping hippen. Nå er det på'n igjen. Når jeg var til operasjon sist ble det fortalt at jeg skulle ta en ny runde februar 2018 for venstre hofte, der operasjon var i tanken. 

Nå har det seg slik at jeg ikke kommer meg til februar uten at det blir gjort mer skade enn hva det hadde hjulpet. Så fastlegen har kontaktet Dr.Thommasen (han som opererte meg sist) om at jeg må få en ny vurdering. Så nå er det bare å vente på at jeg får brev om time tilsendt i posten. Jeg håper at det er en liten operasjon som skal til for at jeg skal bli bra igjen. Men om dette fortsetter er det utskifting av hofter som blir et tema. Jeg håper så klart at det skal holde med en liten operasjon og ikke en stor operasjon med utskifting av hofte. 

Dette blir noen rare dager. Men nå er det ikke lenge før jeg drar på jentetur. Å jeg kunne ikke gledet meg mer. Tiden går rett og slett for sakte, hehe.

VI LEVER I EN SYK VERDEN. NÅR SKAL DETTE TA SLUTT?

 • 23.05.2017 - 12:35


 

Jeg er i sjokk, lei meg og føler virkelig på en stor frykt. Jeg kom hjem fra en legetime og satte meg ned i sofaen med dataen på fanget. Jeg gjorde det jeg normalt gjør, setter på musikk og ser på forskjellige nettsider. Men jeg hadde aldri sett for meg at det jeg skulle få se var så grusomt. Jeg sjekket VG og oppdaget straks noe som fikk det til å grøsse i hele meg. Jeg kan ikke tro at det er noen som kan gjøre noe så forferdelig mot unge mennesker. Nok et terrorangrep har rammet vakre mennesker. 

Jeg har så vondt inni meg, jeg ser nå på VGTV og er helt nummen av hele denne tragiske hendelsen. Så langt har de fastslått av det var en person med en hjemmelaget bombe som tok flere liv i Manchester der flere tusen mennesker var på en Ariana Grande konsert. Jeg sitter her og grøsser, gråter og har det vondt. Jeg tenker på alle de som er rammet, alle de foreldrene som er i full panikk som ikke vet hvordan barna deres har det. Noen har allerede fått beskjed om at deres kjære ikke kommer hjem. Dette er så forferdelig og jeg sitter her med så mange tanker.

Dette var unge mennesker som var på konsert for å se sitt store idol. Det er mennesker som ville ha en minnerik kveld, men det ble ikke slik man hadde forestilt seg kvelden. Mange ville oppleve en fantastisk konsert og sitte igjen med så mange gode minner. Men i stede sitter de igjen med en frykt og sorg som ikke kan beskrives. Det var mennesker der som var ute etter akkurat det samme- gode minner. Men de får verken oppleve noen positive eller negative minner fra denne kvelden. 

Denne personen som tok valget om å bombe og drepe alle disse menneskene gjør meg helt kvalm. Jeg sitter her og er sint og lei meg. Jeg kan ikke tro at vi lever i en slik voldelig verden. Men som Erna Solberg og andre politikere sier er det viktig at vi står samme og fortsetter dagene som før. Jeg er enig i at de som utfører disse terrorhandlingene er ute etter å skape frykt og splittelser. Men selv om de sier at vi må holde sammen i en så tragisk hendelse og stå sammen mot disse grufulle terrorangrepene, kan jeg ikke noe for at jeg er redd. 

Jeg er livredd for at denne terroren skal komme til Norge. Jeg bor på landet, men er kun 40 minutter fra en av Norges største byer. Jeg er redd, og jeg er redd på vegne av min familie. Jeg kan ikke forestille meg hvordan de rammede har det. Min største frykt er om jeg skal miste barna mine. Det må være alle foreldres store skrekk. Og nå er det noen som har mistet sine barn, og det på grunn av en ond person som tok ett valg om å bombe rett utenfor en konsert og togstasjon. 

Vi vet jo ikke om denne personen gjorde dette for å skape splittelser og for å ta liv. Vi vet ikke om dette var en ustabil person som følte at dette var den "lette" utvei for sin egen del. Men til tross for de spekulasjonene føler jeg sterkt at dette er en terrorhandling. Jeg er redd, sint og lei meg for at så mange mennesker måtte miste livet, og for de som er skadet. Dette er så forferdelig. Det er så mye krig og terrorhandlinger som sprer seg rundt om i verden, og dette gjør meg nervøs og redd. Vi lever i en syk verden. Hvorfor må denne volden komme fram? 

I denne vonde tiden vil jeg gi min støtte og kjærlighet til de rammede og folket i Manchester. Jeg skulle ønske jeg kunne tatt vekk all ondskap, jeg vil så gjerne hjelpe, men i denne stund er det eneste jeg får gjort er å sende mine tanker og kjærlighet til alle de rammede og folket i Manchester. ♥

 

 

#terror #sorg #redsel

LA MEG VÆRE I FRED!

 • 19.05.2017 - 12:12

Er det noe jeg virkelig misliker og nærmest hater, er det folk som ringer og skal selge meg noe eller ringer uten å lage så mye som ett lite pip. Bare den siste uken har jeg hele 21 ubesvarte anrop av idioter som ikke kan la meg være. Jeg vet noen av de som ringer bare gjør jobben sin. Når jeg kjenner igjen ett nummer (fordi de har ringt 1000 ganger tidligere) har jeg gidd de beskjed om at de kan notere det jeg sier, at jeg ikke vil ha flere telefoner fra de. Jeg skal ikke ha noen annen strømleverandør, jeg skal ikke bytte til ett annet mobil abonnement, jeg skal ikke ha noe av det dere maser om.

Og til dere som ringer og er helt stumme.. Faen ta dere! Jeg er dritt lei av at dere bombandere med alt søplet. Jeg har bevist ikke tatt samtalene som kommer inn daglig. Når jeg aldri tar telefonen, kan dere ikke bare ta hintet om at jeg ikke vil prate med dere. Jeg har forsøkt å snakke med dere med en vennlig tone der jeg forklarer at jeg ikke skal ha noe eller bytte til noe annet. Jeg har også sakt at jeg ikke vil at de skal ringe flere ganger. Men det blir ikke respektert. Og det verste med dette er at det er ett firma som ringer uavbrutt. Når jeg ikke svarer første gang ringer de litt senere samme dag med ett annet nummer. Hafslund Strøm for eksempel har ringt meg med hele tre forskjellige nummer. Ta hintet, jeg vil ikke ha noe med dere å gjøre!
 


 

Dette gjør meg både nervøs og sint. Jeg som er redd for store folkemengder- folkemengder generelt, takler heller ikke at folk ringer med rare nummer. Når helsen min og angsten er på sitt verste drar jeg for gardiner, låser ytterdøra og stenger meg helt inne. Og når dere ringer flere ganger om dagen gjør ikke dette meg noe bedre. Nå får det ta slutt. La meg være i fred!

Mine besteforeldre fikk en telefonsamtale for en stund tilbake. De tok telefonen og svarte høflig. Før de viste ordet av det hadde den som ringte ordnet ett eller annet med deres Canal Digital abonnement. De er gamle, de hører dårlig og forstår seg ikke på nymotens teknologi. De hadde ikke sakt ja til at de skulle fornye eller ha ett annet abonnement. Men slik ble det. Vi måtte gi beskjed til mine besteforeldre om at hvis det var noen selgere som ringte dem skulle de bare legge på. De er selgere av en grund. De kan snakke deg helt ut av fatning. Og for eldre mennesker kan dette bli et problem. Vi i familien fikk ordnet opp i det selgeren hadde gjort, men det ble mye styr ut av det. 

Jeg kan aldri tenke meg at noen av de firmaene eller selgerne leser denne bloggen, men søren heller.. 

#blogg

Endelig kveld

 • 18.05.2017 - 20:20

Nå har det omsider blitt kveld her i huset også. Det var en veldig sliten gutt som la seg godt under dyna med 100 bamser jevnt over det hele, hehe. Nå skal jeg bare nyte stillheten i noen minutter før jeg tar fatt på min dagens siste gjøremål. Jeg skal kun sitte i sofaen og nyte en god serie og et deilig glass med kald brus. Kvelden kunne ikke blitt mer perfekt enn det. 

Jeg er nødt til å sitte her alene i noen timer til siden Kai fortsatt er på jobb. Men det skal nå gå bra. Klarer meg fint alene jeg, hehe. Håper alle har hatt en flott dag og at morgendagen blir like fin.

Tenner er noe herk!

 • 18.05.2017 - 15:40


Ett litt eldre bilde.
 

I flere dager nå har minstemann hatt mye vondt i munnen, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har smurt på noe jeg fikk kjøpt på apoteket som skal lindre smerten. Men det ser ikke ut til og virke. Disse små søte tennene er rett og slett noe herk når de skal bryte seg vei ut av gommene til minstemann. Jeg har prøvd alt jeg kan komme på. Jeg har snakket med helsesøster om hvordan han kan få det bedre. Alt hun sa var at dette bare måtte gå sin gang. Jeg tenkte med meg selv "hva i helvete er det du prater om". Skal jeg la gutten min gå og ha så vondt i munnen i flere dager og i verste fall uker? 

Jeg fortalte jo hvilke metoder jeg hadde benyttet meg av, og tydelig vis kunne jeg ikke gjøre mer enn hva jeg allerede hadde gjort. Så nå vet jaggu ikke jeg altså. Er det noen som har noen forslag som jeg ikke har tenkt over? Det jeg har gjort så langt er:

- Bedøvelses krem/ dråper som smøres over gommene
- Noe kalt for å kjøle ned kommene (noe han syns er veldig godt, men funker bare en kort stund)
- Bite leker

Selv føler jeg at det er flere ting jeg kan prøve, men jeg kommer ikke på noe. Dette er bare så frustrerende. Han viser tydelige tegn på at det både er ubehagelig og vondt, men hverken jeg eller jordmor vet hva vi skal gjøre. Det kan da umulig bare være så "enkelt" som at man skal la det gå over av seg selv? Det kan jo ta flere dager og i verste fall uker. Kjenner jeg føler meg veldig hjelpesløs her jeg sitter. 

Nå har han omsider sovnet, etter en lang time med masse gråt og hysteriske ninja moves ble det omsider stille. Med litt mammakos og trøst var han endelig klar for å legge seg. Stakkar liten. Jeg får så vondt i mammahjerte når det er noe som plager han. 

 

STORYTIME - Russetid og mobbing

 • 18.05.2017 - 12:08

Jeg ser på bilder som har dukket opp på Facebook fra 17.mai og tenker at jeg er glad det ikke er meg. Jeg ser bilder av russ som koser seg med venner og litt alkohol. Det ser ut som at de virkelig har sitt livs beste tid. Men det får meg også til og tenke tilbake på den gangen jeg skulle ha vært russ.

Etter ungdomsskolen kom jeg inn på Mære Landbruksskole. Jeg ville bli dyrlege, men etter 7-8 måneder på internat og en skole jeg ikke trivdes på valgte jeg å ta ett friår med jobb. Jeg fikk ett opplegg av NAV der jeg var så heldig å få prøve forskjellige jobber. Men helsen satt en stopper for alle jobbene jeg fikk prøve. Etter det friåret bestemte jeg meg for å søke skole nok en gang. Jeg ville jo tross alt ha en utdanning. 

Jeg kom inn på Medier og Kommunikasjon på Egge (Steinkjer). Der måtte jeg gå sammen med de som var to år mindre enn meg siden jeg hadde hatt mitt friår. Både første og andre året var ett rent helvete. Jeg ble mobbet og følte jeg ikke hørte hjemme der. Siden jeg var to år eldre enn de gikk mobbingen mest ut på det. 

- Hvorfor går du første året på videregående når du er to år eldre enn oss?
- Var du for dum? var det derfor du måtte gå om?
- Ja, du er helt klart for dum.

 


 

Det ene etter det andre ble slengt mot meg. Til slutt ville jeg bare komme meg vekk. Jeg holdt ut til tross for at jeg virkelig mislikte de fleste. Men tekte som så at jeg ikke skulle la det gå innpå meg. Når mitt siste år kom og russetiden nærmet seg var jeg faktisk litt gira. Jeg hadde jo gledet meg til russetiden. Det var tiden der jeg liksom skulle være som alle andre. Jeg bestilte klær og russekort i den tru at jeg skulle få bruk for alt. Men der tok jeg feil.

Når russetiden kom var jeg gravid med min eldste sønn. Jeg skjønte jo ganske fort at russeklærne ikke ville passe så jeg la de vekk. En uke eller to før russetiden var jeg ganske stor. En stor og rund gravid mage var det eneste de kunne se. Mobbingen hadde avtatt litt de siste ukene og jeg trodde kanskje at dette var min tid der jeg endelig kunne få noen venner. Men nok en gang tok jeg feil. 

Jeg hadde jo vært borte fra skolen i lengre perioder grunnet plager med hoftene og bekken. Da jeg kom tilbake på skolen startet alt for fult igjen. Det hadde blitt satt opp flere ark på veggen der navnene på alle sto på rekke og rad. Grunnen for dette var at alle elevene som skulle være russ skulle få skrive forslag til russenavn til elevene. Jeg så på arkene som var like store som plakater, og alle hadde alt fra 20 til 50 forskjellige russenavn. Bortsett fra meg. 

Jeg fant navnet mitt og så frem til forslagene om russenavn som jeg hadde fått. Men det som møtte meg gjorde meg både lei meg og sint. Alle hadde så flotte og kreative russenavn, men til meg sto det noe som noen kanksje vil ta som et kompliment, og andre (som meg) ville tatt det som en fornærmelse. Under navnet mitt sto det MILF! Jeg ble så såret når jeg så hva som sto. Jeg snudde meg rundt og oppdaget at flere av jentene sto i bakgrunnen og bare ventet på min reaksjon. De fniste og hadde det veldig morsomt på min bekostning. 
 


 

Det å ble kalt milf i seg selv er ikke så ille. Men etter alle år med mobbing var dette den siste dråpen som fikk begeret mitt til og renne over. Ja, jeg var to år eldre enn dem. Ja, jeg stiftet familie før dem (Jeg fylte tross alt 20 år bare en måned etter alt dette). Jeg hadde sett meg lei på all hetsen de jentene hadde utsatt meg for. Jeg ga beskjed til lærerne og rektor at jeg hadde fått nok, og at de ikke ville se meg noe mer her på skolen. De gjorde jo alt de kunne for at jeg skulle bli og gjennomføre den korte tiden som var igjen av skoleåret. Men jeg hadde bare fått nok.

De sa at de kunne ta en prat med jentene og få en slutt på mobbingen. Jeg takket for det, men visste at det ikke ville bli noen endring. Jeg hadde sakt ifra flere ti-talls ganger i løpet av de årene jeg gikk der at jeg ble mobbet og at det måtte ta slutt. Hver gang sa de at de skulle ordne det- men det ble aldri gjort. Men når det ble så ille at jeg tok det valget om å slutte på skolen, da var de plutselig så hjelpsomme. Men da var skaden allerede gjort.

Det ble ingen russetid på meg. Men tre måneder senere fødte jeg en perfekt liten gutt, og livet mitt fikk endelig mening. Jeg har blitt mobbet hele livet. Til og med de jeg trodde var mine venner var de som mobbet meg mest. Helsen er dårlig og angst og depresjon har gjort meg trist og usikker. Alt på grunn av mobbing. Jeg forstår ikke hvorfor folk må ty til mobbing. Hva får dere ut av det? Er det en følelse av makt, får det dere til å føle dere bra? Hva er greia liksom? Kanskje er mobbingen et resultat av deres egen usikkerhet. Ikke vet jeg. Men jeg føler jeg har fått min dose her i livet. Nå står jeg stødig!
 


 

Grunnet all mobbingen og usikkerheten har jeg blitt i overkant av nervøs. Jeg takler ikke store folkemengder, jeg er livredd for hva folk skal tro om meg, og jeg vil helst være alene- for da er det ingen som kan gjøre meg noe vondt. Til dere som har brukt alle disse årene med mobbing.. Ser dere egentlig hva dere har gjort mot meg? Jeg fant styrke i barna mine, men hadde det ikke vært for dem vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

Jeg har hatt tanker om å få slippe denne lidelsen, men har bestandig hatt en følelse av at livet vil noe annet med meg. Så jeg har jobbet meg gjennom all hetsen og mobbingen i den tro og håp om at jeg skal utrette noe her med det livet jeg har. Å jaggu hadde jeg rett. For en gangs skyld hadde jeg rett. Jeg har nå tre barn som jeg elsker over alt på jord, og en mann jeg vil dele resten av livet med. Dette er grunnen for at jeg ble værende. Dette er grunnen for at dere ikke klarer å bryte meg sønder og sammen.

Det er veldig lett og gå i den "fella" om at man bare vil gi opp. De som mobber vet ikke hvordan mobbingen preger den det gjelder. Kanskje er den personen som blir mobba så hardbarka at alt bare preller av dem. Men det finnes også mennesker der ute som tar til seg alt de får slengt i fjeset. Så vær så snill til alle dere som har mobbet og som mobber den dag i dag.. Slutt! dere aner ikke hvor katastrofale utfallene kan bli. Folk er forskjellige, og de reagerer forskjellig. Vær snille med hverandre.

 

#blogg #mobbing #russetid #storytime

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

Godt at det er over

 • 18.05.2017 - 09:40

God morgen alle sammen. Når jeg våknet i dag var Facebook fylt med bilder av barn som gikk i tog, spiste pølser og koste seg med is. Det var ikke det hele som prydet Facebook. SÅ utrolig mange flotte bilder av staselige mennesker i bunader og andre flotte festdrakter. Kjempe fine alle sammen. Det kunne se ut som at alle hadde en flott feiring. For vår del ble feiringen litt annerledes. Vi var bare hjemme her. Alt vi gjorde var og se toget fra vinduet, samt alt de viste på TV'n. I år var nok dette den perfekte feiringen for vår del. Men hvem vet.. Kanskje neste år blir noe helt annet. 

Men nå er 17.mai over, og man kan puste lettet ut. All planleggingen for den perfekte feiringen med familie og venner kan man endelig legge bak seg. Jeg kan tenke meg til at det er flere enn oss som tenker det slik. Russen for eksempel. Der er det nok kanskje ikke så mye planlegging. De tar nok alt litt som det kommer vil jeg tro, hehe. Men 17 dager med fest og moro er nå over, og jeg kan tenke meg at det er noen slitne kropper som takker og bokker for at hverdagen er tilbake som før.

Jeg husker min russetid, ikke at den er så mye å skryte av. Men det blir en litt annen historie. Min russetid ble alt annet enn hva jeg hadde planlagt og sett for meg. Men det får bli i ett eget innlegg som kommer litt senere i dag. Så følg med for de som vil. En liten storytime er vell morsomt. 

 

HIPP HIPP HURRA!

 • 17.05.2017 - 10:21

God morgen og GRATULERE med dagen Norge! Som jeg nevnte i går skulle jeg feire 17.mai hjemme i stua. Og det har jeg gjort- så langt. Jeg hørte noen trommeslag og tittet ut av vinduet. Da hadde barnehage og skolebarn stilt seg opp i toget med foreldrene og resten av bygda på slep. Jeg smilte fra øre til øre og virkelig koste meg når jeg så alle disse menneskene feire Norges store dag. Bortsett fra de få minuttene med og titte på toget har jeg brukt tiden godt plantet i sofaen. Gleder meg til resten av dagens feiring med Norge. 

Hvordan feirer dere 17.mai? Jeg kan egentlig bare tenke meg til alle de forskjellige feiringene. Kanskje det er skikkelig stor-svært hos noen, og litt mindre voldsomt hos noen- som hos meg for eksempel. Jeg kan tenke meg til at noen oppdaterer bloggen jevnlig i løpet av dagen og kvelden. Så jeg sitter klar og gleder meg til og se deres feiring av Norges store dag. 

Mamma bestemmer!

 • 16.05.2017 - 18:00

Er det noen som i det hele tatt tror meg når jeg sier at vi har hatt hele 35 varmegrader her i Trønderlag i dag? Om dere ikke tror meg forstår jeg det. Jeg kunne nesten ikke tro det selv når jeg så på gradestokken. Når vi satt inne så det ut til at det var litt surt. Jeg kunne se trærne som svaiet, så jeg konkluderte med at det ikke var vær nok til å være ute så lettkledd som vi gikk kledd. Men jeg tenkte jeg skulle ta en titt på gradestokken uansett. Det kunne ikke skade liksom.

Det endte med at vi gikk ut for å leke på trampolinen. Adrian har jo aldri sett en trampoline før, så for han ble jo dette en minneverdig dag. Får se om han husker noe av det i senere tid, hehe. Jeg satte han på trampolina for så og komme etter. Å gutte gikk helt berserk.. Han hadde sine livs minutter oppå den trampolina, det er jeg sikker på. Han pratet og lo så høyt at jeg måtte se meg rundt om det var noen i nærheten, hehe. Han var i sitt ess oppå den trampolina, det skal være sikkert.

Mens han satt der og pratet med seg selv, eller meg (er ikke helt sikker)- begynte han å strekke hendene i været. Det så virkelig ut som at han filosoferte over ett eller annet. Han løste nok ett verdensproblem eller to. jeg kunne ikke annet enn å le. Han var så seriøs der han satt, og var tydelig opphengt i noe. Skulle likt å sett og hørt tankene han hadde på dette tidspunktet. Om jeg hadde vært så heldig og fått noen minutter inne i det lille hodet hadde jeg nok blitt litt forskrekket vil jeg tro, hehe.

Denne lille rampen her er nemlig ekstremt utspekulert. Man ser det på han når han pønsker ut noe. Han havner inne i sin egen lille tenkeboble for så å komme med et lurt glis. Med andre ord er han veldig lett og lese, hehe. Men så morsomt det er når de små vokser og finner på nye sprell. Noen ganger er det kanskje litt for mye av det gode. Men alt hører med. 

Etter mye lek ble han sliten. Det sammen ble mora. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg hindret han fra å falle utom kanten. Jeg fikk jo ett hjerteinfarkt hver gang han bevegde på de små beina sine. Men etter ett ti talls måtte han innfinne seg med at her var det mamma som bestemte. Det endte med at han sukket dypt og satte seg litt lenger inn på trampolina. 

Han var nok ikke helt fornøyd med at han ikke fikk være helt ve kanten. Men slik er det- Mamma bestemmer! hehe. Han ble jo litt fornærmet for alle de gangene han fikk høre orden "nei". Så etter litt snudde han bare ryggen til meg. Tydelig uening i de reglene jeg hadde satt. Men han godtok de til tross for den store skuffelsen det innebar. 

Det tok ikke lange stunden før han innså at det ikke hjalp å furte. Det har han prøvd før, uten hell. hehe. Så han kom tilbake og leken fortsatte der den slapp. Etter noen sekunder hadde han helt glemt at han både var sint og skuffet over at jeg hadde nektet han å gå til kanten av trampolina. Enda godt han ikke er langsint. Vi gikk inn etter en liten time. Han var så sliten etter all lekinga at det var tid for en dupp. Så nå har han sovnet og jeg sitter her og koser meg med bloggen.

For en flott dag dette har vært. Noen ganger syns jeg det er forferdelig at Kai ikke får med seg alt som skjer om dagene. Men jeg vet jo også at vi skal ha hus, bil, mat og alt annet må vi har penger. Men om vi hadde hatt all verdens med penger hadde han fortsatt dratt på jobb, hehe. Han er av den prosenten av Norges befolkning som elsker å jobbe. Beundrer han for den evnen. Jeg personlig skulle ha gjort hva som helst for å være i hans sko, men helsen setter kjepper i hjulene. Men slik er det bare. Man får gjøre det beste ut av det. 

 

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM 

Han har tatt min plass som blogger

 • 16.05.2017 - 14:11

Jeg tenkte jeg skulle få blogget litt mens Adrian sitter her og observerer alt jeg gjør, hehe. Det i seg selv er ikke lett skal jeg si dere. Han har nå i flere dager fulgt med på hvert tastetrykk jeg har tatt, og tydelig vis har han plukket opp både det ene og det andre. Mens jeg sitter i skrivende stund kommer han med de søte små fingrene sine og tar vekk noe av det jeg har skrevet. Jeg skrev det på nytt, og han gjorde akkurat det samme. jeg skrev nok en gang det samme som han hadde tatt vekk, og han tok det vekk. Jeg bestemte meg for å formulere meg på ett litt annet vis for å se om han tok det vekk da.. Tro det eller ei men han lot det være. Det var nesten som at han viste hva jeg hadde skrevet, og at han var uenig. Men når jeg gjorde om litt på formuleringen var alt greit, hehe.

Det endte med at jeg tok vekk alt og startet med ett helt nytt blogginnlegg. Når han bestemte seg for å bli en liten mini blogger fant jeg litt inspirasjon i det. Jeg lot han få skrive litt som han selv ville. Så klart var det helt uleselig, men så morsomt å se hvor konsentrert han var. Han skrev og pratet. Jeg spurte om han ville ha litt hjelp siden komma og punktum ikke fantes i hans innlegg. Jeg tok fingrene mine over tastaturet mens jeg prøvde å legge inn noen punktum- men da fikk jeg bare kjeft. Jeg måtte jaggu ikke komme her å ødelegge hans blogginnlegg. 

Etter noen sekunder med kjeft fikk jeg omsider se på mens han skrev og koste seg med jobben han gjorde. Jeg prøvde på et senere tidspunkt og ta fra han dataen, men da var det nok ei kjeft-skur som kom min vei. Jeg var pent nødt til og vente på tur, hehe. Til slutt gikk han lei og fant mobilen min i stede. Jeg tok fra han mobilen siden jeg ikke vil at han skal ødlegge den. De som har barn eller tante/ onkel unger vet hvor fort mobilene havner i gulvet når de små fingrene først har fått ett godt grep over de dyre mobilene, hehe. 

Nå sitter jeg her og blogger og ser for meg at når Adrian blir gammel nok kommer han til og bli familiens nye blogger. Men ut i fra reaksjonen han å dømme er nok min plass som familiens blogger danket ut. Dette er nok en av grunnene for at jeg ikke blogger når Adrian er våken. Får jo ikke være i fred.. hehe. Jeg startet med blogginnlegget mens han var våken, men som dere alt har lest funket det dårlig. Jeg la fra meg bloggen og ventet til det ble duppe tid. q

Det er slik det skal være mener nå jeg. Alt som har med data, telefon og TV kan vente til barna eventuelt har lagt seg. Men i dag ble det litt annerledes enn hvordan vi ellers gjør ting her hjemme. Siden dagen i dag ikke har nok timer bestemte jeg meg for og ta ett kjapt innlegg mens han var våken. Men det gikk jo ikke, så da hadde jeg ikke annet valg enn å vente til han skulle sove, hehe. Sånn kan det gå. Men morsomt med litt hjelp. Forhåpentlig vis får jeg beholde statusen som familiens blogger litt til.

17.Mai

 • 16.05.2017 - 11:30


 

God formiddag folkens. i morgen er det 17.mai.. En stor dag for det Norske folk, der alle feirer dagen med det Norske flagg, går i tokg, drikker brus, spiser pølser og koser seg med en is eller 10. 17.mai er helt klart en dag å feire, men her hjemme blir nok feiringen en litt annen. Vi skal ikke gå i noe tog,  og vi skal heller ikke pynte oss. I år blir det en rolig 17.mai for vår del. Bare være hjemme og kose oss med den 17.mai feiringen som blir vist på TV. 

Vi bor jo så heldig til at vi får med oss det lange toget fra stuevinduet vårt. Jeg hadde jo egentlig store planer om at vi skulle dra til Steinkjer 17.mai, men fant likså godt ut at vi skulle være hjemme i stede. Det har vært noen hektiske uker med både konfirmasjon, og feiring av bursdag. Og i tillegg er det fortsatt to konfirmasjoner i vente. Så vi ville heller bare være hjemme. Kose oss i det fine været og bare slappe helt av. 

Jeg syns det er like fint og være hjemme og se feiringen fra alle stedene i Norge. Det jeg liker best må være og se alle de forskjellige bunadene. Hvert eneste år oppdager jeg en ny bunad jeg aldri har sett før- så det er like spennende hvert år, hehe. Noe som ikke er like spennende er kongens tale. Vi har en flott kongefamilie, men de lange talene kan fort bli litt "tørre" og kjedelige, hehe. Men selv om det kanskje ikke er det mest spennende med denne dagen må man jo få det med seg uansett.

Det er jo andre grunner for at jeg ikke er så gira på en slik stor feiring med tanke på tog og alt som følger med. Jeg blir i overkant av nervøs av store folkemengder. Jeg får problemer med pusten og til sutt går ting litt i rundt for meg. Slike små feiringer som vi har her på bygda går ganske bra, men når vi kommer til feiringer i de litt større byene stopper det seg helt for meg. Jeg har jo bestandig ønsket å oppleve nasjonaldagen i hovedstaden, men det kommer nok ikke til å skje. Først må jeg få litt mer kontroll over meg selv tror jeg, hehe. 

Hva vil dere lese?

 • 15.05.2017 - 19:43

Etter en fantastisk, men stressende helg kjenner jeg at kroppen er litt redusert. Jeg har løpt rund om her som en tulling, i ett håp om at jeg skulle rekke alt. Jeg ble ferdig, og er veldig glad for at jeg fikk gjort det jeg skulle gjøre. Og ikke minst at bursdagsbarnet fikk en flott feiring. 

Selv om jeg vet at alt dette måtte gjøres betyr ikke at jeg skulle ha gjort det. Jeg vet hva denne slitne kroppen tåler, og det jeg har gjort i helgen er nok litt i overkant av hva jeg klarer. Så nå får jeg svi. Jeg viste før jeg i det hele tatt hadde startet med alt jeg skulle gjøre at formen ville være på bånn når alt er over, og slik har det også blitt. Men denne gangen gjør det ingen ting. Mellomste guttebassen min hadde sin store dag, å da strekker man seg til bristepunktet og litt lenger for at dagen skal bli perfekt. 

Det er ikke så ofte at jeg utdyper hva det er som feiler meg her på bloggen. Jeg vil gjerne fortelle dere alt om denne diagnosen og mere til. Men jeg kjenner at jeg er litt redd for at det skal bli for mye sykdomsprat, noe jeg ikke vil ha noe av her inne på bloggen. En gang i ny og ne er jo greit, men når det kommer hyppige innlegg om helsen kan det fort bli litt mye. Jeg vet ikke hva dere lesere vil lese mer om, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Om dere vil høre mer om det jeg sliter med så skal jeg så klart lage ett innlegg om det. 

Men i utgangspunktet skal bloggen min bestå av alt annen enn sykdomsprat. Men noen ganger kommer man inn på temaet naturlig. Som nå for eksempel.. Etter en slik helg som dette, sliten og utmattet. Da er man allerede inne på temaet. Men slik er det nå bare, hehe. Over til noe annet.. Adrian har virkelig kost seg sammen med storebrødrene sine i helgen, og virkelig fått gjort både rampestreker og mere til. I dag er første dagen etter helgen der Adrian er uten brødrene sine, og han sloknet totalt. Han skal jo legge seg klokken 19 hver kveld. Det er liksom rutinen vi har her hjemme. Men i dag klarte han rett og slett ikke å holde seg våken.

Jeg løftet han opp etter at han hadde sovnet på gulvet. Jeg gjorde mitt og hørte han lekte i leke kroken. Men plutselig ble det stille. Hver gang jeg hører det blir helt stille kommer en varsellampe lysene foran øynene mine. Jeg la fra meg det jeg holt på meg og gikk for og se hva han gjorde. Normalt sett er det ingen tvil om at han finner på noe hyss når det blir helt stille. Men denne gangen gjorde han ingen verdens ting... uten å sove. 

Han hadde lekt med en lastebil (Type stor lastebil, gikk han til lårene). Når jeg kom for å se hva han gjorde viste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Han satt på kve med hodet oppå lastebilen. Der sov han. Jeg lo litt for meg selv i det jeg løftet han opp. Han skulle jo egentlig ikke sove siden det kun var en time til han skulle legge seg uansett. Men uansett hva jeg gjorde hjalp ikke mye. Jeg satt han i fanget mitt i ett håp om at han våknet til i det jeg skulle prate med han. Men neida.. Han sov like godt han. 

Jeg ringte Kai på FaceTime med ett håp om at han skulle våkne til når han hørte pappas stemme. Å det gjorde han. I noen sekunder hvertfall. Han ga Kai ett smil før øynene skled igjen. Uansett hva jeg sa eller gjorde hjalp ikke særlig på. Det endte med at han fikk legge seg i senga. han har sovet en stund nå. Men selv om det kun var en time til legge tid må dere ikke tro at han hadde tenkt å sove natten gjennom. Han sitter nå på gulvet med ett bredt smil om munnen. Så her blir det nok litt seint i kveld før junior her legger seg. Men slik er det, hehe. 

For en flott feiring..

 • 15.05.2017 - 15:42

Nå har jeg hatt noen få dager borte fra bloggen. Vi feiret jo 5-års dag til mellomstemann i helgen, så da var det en selvfølge her hjemme at bloggen ble nedprioritert. Men for en flott feiring det ble. Han smilte fra øre til øre når han så alle som kom i selskapet hans- og ikke minst når han åpnet pakkene sine, hehe. Nei det var en super feiring. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd.

Kai og jeg jobba til siste slutt for å få alt ferdig til gjestene skulle komme. Når de første gjestene kom var vi akkurat ferdig. Jeg hadde ikke tid til å skifte om eller noe som helst, så klærne ble bare en tights og en top. Selskapet var helt supert i seg selv, men det var jo ikke det eneste som var bra akkurat denne dagen. I solveggen hadde vi hele 20 varmegrader og stor sol. 

Når gaver og mat og kaker var unnagjort var det tid for lit lek og moro. Vi skulle jo egentlig sette opp trampolina før gjestene kom. Men siden vi ikke rakk det foreslo gutta at vi kunne gjøre det under selve selskapet. Kai og gudfaren til Adrian satte i gang med oppdrag trampoline mens gutta ventet utålmodig på enden. Når de hadde kommet så langt at det bare var for barna å hoppe oppå måtte de vente litt til. De voksne måtte nemlig vaske trampolinen før barna kunne leke oppå den. Siden trampolina hadde vært innestengt i garasjen hele vinteren var det en liten musefamilie som hadde bodd ganske greit inne i eska der trampolina lå. Så da sier det seg selv at den måtte skrubbes før barna kunne leke på den.


Bursdagsbarnet leker med tante  ♥

Når det var gjort var både voksne og barn kjappe med og komme seg oppå trampolina. Spesielt guffen (gudfaren til Adrian), hehe. Etter noen saltoer ble det barnas tur. De hadde ventet lenge på at han skulle gjøre disse saltoene. Ett helt år faktisk. Så når han endelig fikk tatt de saltoene var det noen små gutter som virkelig kosa seg- guffen også, hehe. Dagen tok så slutt og gjestene måtte ta fatt på den lange kjøreturen hjem. Det er jo hele to timer for de å kjøre. Så veldig glad for at så godt som alle fikk til å komme i bursdag. Kjempe koselig. 

Søndagen kom og det var tid for gutta boys å dra hjem til faren sin. Vi brukte søndagen til full avslapning etter noen gjøremål. Så her har dere en liten oppsummering av hvordan helgen vår har vert. Håper dere hadde en like fin helg som vi har hatt. 

Jeg sov på sofaen i natt

 • 12.05.2017 - 11:24

God morgen alle sammen. Det har mildt sakt gått i ett kjør her hjemme. Kai jobber til sent på kveld, og jeg jobber her hjemme. Når kvelden kommer er vi så slitne at vi ikke vet opp-ned på oss selv. Det føles hvertfall slik ut til tider. Når jeg våknet i dag var jeg fylt med så mye glede til tross for en veldig vond kropp. Dere skjønner det at jeg sov på sofaen i natt. 

Noen tenker sikkert det værste her.. "har du og Kai kranglet" eller verre er. Jeg skal oppklare dette med en gang. Jeg sov ikke på sofaen fordi at vi hadde kranglet. Kai lå på sofaen sammen med meg. Jeg har brukt noen timer på å vaske klær, så da var det en stor dunge som skulle ha blitt brettet og lagt i skapet. Men da kommer vi inn på dette med at både Kai og jeg var så utslitte etter denne dagen av vi rett og slett ikke orket. Vi lot klærne ligge i senga, tok med dynene og putene på stua og sov der. 

Når Kai kom hjem i går var det noen endringer i planene som skulle skje i dag, jeg ble så stresset av alt at jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre. Vi skal jo selge bilen vår, en X5 BMW 2012 modell (om du er interessert, hint-hint). Vi selger den fordi vi trenger to biler i stede for en. Og en X5 er jo ikke av de billigste bilene, så med det må vi selge den. Men over til det jeg skulle si her.. Snakker meg helt bort jeg nå, hehe. 

Men ja.. Kai må jo ha bil når han skal kjøre til jobb hver dag, og det samme trenger jeg når det er dager som i dag der jeg skal hente gutta mine. Men siden vi ikke har to biler enda er det bestandig like vanskelig og få kabalen til å gå opp. Når kvelden nærmet seg slutten så det ut til at Kai måtte ta sykkelen for å sykle fra Orkanger til Trondheim. Noe jeg kan tenke meg vil ta noen timer. Det tar tross alt tre kvarter med bil, så noen timer på sykkelen er det nok. Jeg gjorde alt i min makt for at Kai skulle få slippe å sykle hele veien til Trondheim midt på natta. Om han skulle ha kjørt hadde han måttet kjørt halv fem på natten/morgenen. Da kan man bare tenke seg til når han måtte ha dratt om han skulle ha syklet. 

Jeg er nok i overkant av hysterisk når det kommer til å være ute på natten. Jeg tenker det værste med en gang. Han som yrkessjåfør trenger sine timer med søvn, og om han skulle ha syklet hadde han ikke hatt så mye søvn, noe som igjen hadde vært veldig riski. Jeg snakket med mange med ett håp om noen kunne være så snille og hjelpe oss med bil. Men ingen hadde mulighet. En av de jeg spurte var venninna mi. Hun kunne ikke låne oss bilen siden hun trengte den selv, men hun kunne kjøre Adrian og meg til der Kai parkerte bilen slik at jeg kunne hente den og kjøre videre dit jeg skal. Så alt ordnet seg til slutt. Kai slapp å sykle, og jeg fikk sove uten masse nerver som lå utenpå kroppen, hehe. 

Nå skal jeg gjøre litt mer her hjemme før vi drar. Så blogges vi siden. 

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM


 

My bucket list

 • 11.05.2017 - 16:59

Dette er ett innlegg jeg lenge har tenkt jeg skulle lage. Men av en eller annen grunn har det aldri blitt noe av. Kan jo ha noe med at jeg er så ubestemt når det kommer til hva jeg vil gjøre. En dag vil jeg hoppe i fallskjerm- men neste dag kommer jeg på det at jeg har ekstremt med høydeskrekk. Så ikke så lett, men nå tror jeg at jeg har kommet fram til noe av det jeg vil oppnå/ gjøre.

Reise til Roma.
Jeg har bestandig ønsket dette reisemålet, men verken tiden eller økonomien har vært på min side. Men det er helt klart noe jeg skal spare til. Enten ta med hele familien for å få oppleve k eller kun Kai og meg. Det hadde jo vært fantastisk med en kjæreste tur.

Oppnå noe- Med det mener jeg så klart bloggen. Det hadde vært fantastisk om jeg hadde oppnådd noe med denne bloggen. Jeg elsker bloggen og dere lesere, så om jeg jobber hardt nok skal jeg nok klare det. Det er helt klart mye jobb som ligger bak en toppblogg. Mange timer med jobbing hver dag, man skal treffe med de riktige blogginnleggene hver eneste dag. Og en slik toppblogg kommer jo ikke uten utfordringer. SÅ dette blir spennende.

Gifte meg- Det er vell noe de aller fleste ønsker at skal skje en gang i livet. Jeg er inget unntak. Jeg er av de prosentene som har drømt om denne dagen siden jeg var ei lita jente. Tok på meg mamma sin kjole, satte ei strømpebukse på hode som slør, brukte mamma sine høyhælte sko og sminket meg så fint med mammas sminke. Det var gode tider det, hehe. 

Bygge mitt eget hus- Jeg vil bygge mitt eget hus (ikke bokstavelig) av en enkel grunn. Da får jeg det akkurat som jeg ønsker. Så klart er vi to om hvordan det skal være, men jeg får i det minste ta del i hvordan ting skal være i stede for å flytte inn i ett hus som kanskje ikke er det optimale. Jeg trives godt der jeg bor nå, men drømmen er nok et større hus. Et hus med mange soverom, flere bad, stort og flott kjøkken, og alt skal se så flott ut, hehe. Nesten som et blogger hjem. Det jeg forbinder med ett blogger hjem er at alt skal være lyst og fint, og kanskje litt mer eksklusivt enn hva en gjennomsnitlig nordmann har. Kanskje dette blir med drømmen, men vi får se.

Vinne i Lotto- ja det hadde vært det beste av alt egentlig. Selv om man ikke liker å innrømme det så har penger mye å si. Har man ikke penger blir det ikke mat, ingen steder å bo, og man får ikke gjort det man ønsker. Så en fet lotto-gevinst hadde helt klart vært på sin plass, hehe.

Reise verden rundt- bare reise uten mål og mening. Jeg er en veldig spontant person, men etter jeg fikk barn kan jeg naturlig nok ikke være like spontan som før. Men en reise rundt jorden hadde helt klart falt godt i smak.

Lære ett annet språk- Mine språkferdigheter er ikke av den beste. Jeg forholder meg til Norsk egentlig. Med en gang jeg må snakke engelsk stivner jeg helt. Jeg forstår det som blir sakt, men når ordene kommer ut av munnen blir det bare rot. Men om jeg skulle valgt ett språk jeg kunne ha tenkt meg å kunne er det Fransk.

Møte en kjendis- Jeg snakker ikke for alle, men veldig mange vil nok møte en kjendis. Jeg har kun en kjendis i tankene som jeg ville ha møtt. Noen himler kanskje med øynene når jeg sier dette. Men denne dama virker så jordnær til tross for sin enorme suksess som både sanger og skuespiller. Den jeg ville ha møtt er nok Selena Gomez.

 

Det var nok det jeg hadde for denne gang, hehe. Det går nok ikke mange dagene før jeg finner noe nytt jeg vil oppleve. 

Hva er din Bucket List?

#blogg #bucketlist #torsdag

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
   

 

 

Unge mødre og fedre er like flinke som "voksne" mødre og fedre

 • 11.05.2017 - 13:37

Nå sitter jeg med en blokk og noterer alt som skal gjøres i forbindelse med bursdagsfeiringen. Jeg kjenner jeg er utrolig spent og litt nervøs når det kommer til feiringen. Jeg vil jo gjøre det så fint som mulig. Jeg spurte han om hvordan han ville ha selskapet sitt. Svaret jeg fikk ga meg tårer i øynene- "så lenge vi er sammen blir jeg glad". Den lille gutten min, så god og med et hjerte av gull. Tenk at den lille gutten min blir hele fem år. Jeg kan ikke fatte å begripe at tiden går så fort. Jeg føler det ikke er lenge siden han bare var en liten gutt. Hehe... Jeg sier dette hvert år, og hvert år føler jeg det på samme måte. Man kjenner litt på den følelsen av at man ikke helt henger med i svingene. Noen dager går så ufattelig trekt, mens andre bare flyr avgårde. Så det at min lille sjarmør blir hele fem år gjør til at jeg må klype meg litt hardt i armen. 

Men det er jo ikke nok med at mellomste mann blir fem. Eldstemann blir hele syv år, og minstemann blir ett år nå i mai. Jeg er ikke mer en 26 år (27 i juni), men kjære vene så gammel jeg føler meg, hehe. Jeg anbefaler ingen å bli mor i en så tidlig alder. Men jeg føler også at jeg ikke var så tidlig ute siden jeg var 20 år når eldstemann ble født. Om man får barn i godt voksen alder, la oss si i 30-årene. Så er man kanskje mer reflektert over livet og prioriteringene blir kanskje annerledes. Men om man skal snu litt på det så finnes det også så mange positive ting med og være ung mor- eller far. 

All skriveriet det har vært med unge mødre syns jeg er helt bak mål. Ja voksne har kanskje de beste forutsetningene. Hus, bil, stabil inntekt og alt det der. Men det betyr ikke at vi som unge mødre gjør en dårlig jobb. Når jeg sier at jeg anbefaler ingen å få barn før fylt 20, er mer med tanke på skolegang. Lærerne var ekstremt snille med meg- de ga meg ståkarakter kun fordi de syntes synd på meg. Når jeg ble gravid siste året på videregående var jeg veldig dårlig til beins og måtte bruke krykker og rullestol til tider. Noen ganger kom jeg meg ikke opp av senga en gang. Jeg var borte fra skolen nesten hele det året, og hadde veldig lite grunnlag for å få bestått i engelsk og matte. men lærerne forsto min situasjon og ga meg en toer i både matte og engelsk. Bare fordi jeg skulle få slippe å ta opp fagene i senere tid. Derfor anbefaler jeg på det sterkeste at man bør gjøre ferdig skolegangen sin først. Men så klart, jeg vet av flere som gjorde det kjempe bra på skolen til tross for graviditet. Folk er forskjellige.

Det er flere ganger jeg ser at unge mødre og fedre (spesielt unge mødre) for pes og får det slengt i trynet at de ikke er gode mødre nettopp på grunn av alder.  jeg hører historier om at de blir baksnakket, mobbet og får stygge blikk. Det er ikke bestandig de yngre som kommer med dette. Det er likså godt voksne mennesker som har fått det for seg at unge mødre ikke egner seg til å oppdra ett barn. Men da tenker jeg som så.. På hvilken grunnlag? Hvorfor kan ikke unge mødre være like flinke og kjærlige som en "voksen" mor eller far? Det kan man bare spekulere i. Denne debatten har vart i flere år, og det ser ikke ut at den skal ta slutt med det første. Jeg syns det er helt bak mål. Jeg vet om flere som er unge mødre (fikk barn før fylt 20 år) som er helt rå. De tar alle utfordringer på strak arm, og de gjør alt en litt mer "moden" mor ville gjort. Så det at man henger seg opp i alder er bare tull. Så klart går man glipp av ungdomstiden som de aller fleste vil ha. Men ikke aller er så gira på denne ungdomstiden. Jeg er en av de som ikke nøyt den tiden, jeg er ganske rolig av meg så en en ungdomstid var ikke øverst på lista. 

Ja, vi er unge mødre. Men vi gjør akkurat det samme som de litt mer "modne" mødrene gjør. Jeg elsker livet som ung mor. Når eldstemann konfirmerer seg er jeg ikke mer enn 35 år. Selv om barna blir store er jeg fortsatt i mine beste år. Det er jo en positiv ting med det å være ung mor. Men så skal det sies at som voksen har man skolegangen unnagjort og en stabil inntekt. På det planet er det sikker bedre og være en "voksen" mor eller far. De eldre har kanskje hus/ leilighet, noe en ung mor mest sannsynlig ikke har. Men jeg ser ikke problemet i det. De som er unge mødre og fedre er like flinke til tross for at de kanskje ikke har hus. 

Noen kan sikkert si seg uenig i det jeg skriver her. Men det får så være. Jeg kjenner jeg er lei av at unge mødre og fedre skal få så mye pes. Senest på tirsdag var jeg vitne til stygge blikk og kommentarer. Det var ikke hvem som helst som fikk kjenne på det denne gangen. Det var nemlig meg! jeg vet at jeg ikke ser så "voksen" ut. Uten at folk i det hele tatt vet hvor gammel jeg er, hvem jeg er eller hvordan livet mitt er- er de frekke nok til å snakke bak min rygg, sende stygge blikk, og er rett og slett ei merr på to ben. Denne gangen var det to godt voksne damer som hadde fått for seg at jeg var for ung. 

Jeg kjenner jeg blir både provosert og sint. I stede for å sende meg stygge blikk og snakke stykt bak ryggen på meg, i den tro at jeg ikke hører det er bare frekt. Om dere voksne mødre er så mye bedre, ja.. Da kan dere vell komme bort til meg og si det. At dere er så feige viser både mangel på respekt og uvitenhet. Jeg og mange andre unge mødre er fantastiske med barna våre. Kanskje har ikke reisen vært like enkel, eller kanskje vi har måttet gi avkall på noe under veis. Men vi er fortsatt gode mødre, om dere liker det eller ikke. Noen er kanskje uenige i det jeg sier her, men det får så være.


#ungemødre #mangelpårespekt #uvitenhet #familieogbarn #blogg

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

La denne dagen bli bedre

 • 11.05.2017 - 10:00

Beklager ett litt eldre bilde. Hadde ingen nye.


God morgen. En ny dag med nye muligheter sier de. Jeg kaster meg ut i en ny dag med hode først og håper den blir bedre enn dagen i går. Kan ikke skryte så mye av natten heller. Adrian våknet flere ganger i løpet av natten med smerter i munnen. Ikke så rart med tanke på at han får flere tenner. Jeg smurte på noe som jeg fikk på apoteket som skal hjelpe med og bedøve gommene så han slipper å kjenne på smerten. 

Uten om det har jeg ikke sovet mer enn kanskje ett par timer- ikke sammenhengende vell og merke. En av mine svakheter er det at når kroppen og hodet er så utslitt, får ikke kroppen til å slappe av. Den havner på ett vis i sjokk. Det er vanskelig å forklare. Selv om jeg er ekstremt trett får jeg ikke sove. Jeg kan lukke øynene, men alt bare går rundt. Men dagen i går var i går og natten var i natt- Jeg ser ikke bakover, kun framover.. Så jeg spår at dagen i dag nå blir helt knall. 

#torsdag #blogg #sliten

 

Dere er fantastiske!

 • 10.05.2017 - 21:56

Da har endelig kvelden kommet. Dagen i dag har gått over alle støvleskaft. Adrian har ikke vært av den blideste. Det er hele fire tenner som er på vei, og det gjør så klart vondt. Han har vært ekstremt urolig mens han har latt tårene ligge løst. På slutten av dagen ringte jeg faktisk Kai og spurte når han regnet med å være hjemme. For og si det slik lå tårene løst til meg også. 

I dag har jeg virkelig vært helt på bånn. Både hode og kropp har slitt i dag. Jeg har grått og følt at jeg ikke strekker til. Jeg vet jo grunnen for at jeg blir så fort sliten- det har jo med helsen å gjøre. Men selv om jeg vet at det er en grunn for at ting er som de er gjør det meg frustrert og sint. På slike dager blir jeg fort sur og lei. Jeg er ikke sur på de i rundt meg, men meg selv. Jeg er så frustrert over å ha det slik. 

Jeg føler også noen ganger at jeg ikke kan klage over hvor jævlig ting er til tider. Det er tross alt andre som har det verre enn meg. Men så tenker jeg at hvis man skulle ha tenkt slik blir man sittende inne med mye mer frustrasjon enn nødvendig. Ja, mange har det verre enn meg. Men det betyr ikke at jeg ikke kan fortelle hvordan jeg har det. Eller? Nettopp derfor er jeg så glad for at jeg har bloggen. Jeg kan få ut alt fra gode ord til en storm av frustrasjon. Dere gir meg den tryggheten jeg føler jeg trenger for å nettopp tørre å åpne meg om mine tanker og følelser. Og for det elsker jeg dere.

Så klart, noen kan være uenige i det jeg blogger om. Men de aller fleste er så gode og gir den støtten og kjærligheten jeg trenger i en slik tung periode. Dere er ikke bare gode når jeg har det vanskelig, uansett om det er positive eller negative blogginnlegg som kommer på bloggen er dere der og viser deres godhet. Jeg føler meg så heldig som har så flotte lesere som dere. Jeg har ingen stor blogg, og med det har jeg ikke så mange lesere. Men til dere som tar av deres tid for å lese og legge igjen gode kommentarer- Tusen takk! dere er grunnen for at jeg gjør det jeg gjør. Dere gir meg så mye inspirasjon. Og gleden med bloggen blir så mye større når dere er så fantastiske.

Dere er fantastiske ♥

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

 

Jeg fikk julegaven for jula 2017 i går

 • 10.05.2017 - 16:00


 

For noen dager siden kom min kjære mor over en nettside som hun ble helt opphengt i. Denne siden får du kjøpt både det ene og det andre til bunad- for både damer og herrer. Dere finner siden HER.  

Jeg har lenge klagd over posen bunaden henger i. Den er av plast, og man vet at bunaden ikke skal henge i plast. Så når min mamma kom over denne nettsiden fant hun den ultimate gaven til meg. Jeg har jo bursdag nå 13.juni, men ville ikke ha noe til bunaden i bursdagsgave. Dette hørtes veldig snerpete ut, hehe. Men det er ikke så ille som det høres ut. Jeg har ønsket meg penger fra hele familien i bursdagsgave av en enkel grunn. Jeg og min bestevenninne skal til Bergen. Vi skal ha en skikkelig husmorferie der vi legger alt av hverdags plikter og gjøremål på hylla. Dette er en tur for oss som vi virkelig skal nyte fult ut. 

Men som sakt så ønsket jeg meg penger så jeg hadde litt mens vi er i Bergen. Så en bunadspose passet liksom ikke helt inn, hehe. Siden mamma allerede hadde sakt at jeg så klart skulle få penger til bursdagen min om jeg ønsket det, ble bunadsposen en tidlig julegave. Dette passet meg perfekt. Så i går fikk jeg bunadsposen med meg hjem. Det tok ikke mer enn to-tre dager fra bestillings dagen til pakken var fremme. Så om det haster for deg og du trenger noe til 17.mai, kan du enda rekke det. 

Jeg ble så fornøyd med posen. Så nå kan jeg virkelig ta godt vare på mitt så langt eneste arvestykke. Så tusen takk til min kjære mamma som ville gi meg denne kjempe fine og nyttige gaven. Tusen takk. ♥​ Er det noen som klarer å se hvilke bunad jeg har? Legg gjerne igjen en kommentar og si hvilke bunad du tror det er.

 

#bunad 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

 

Det glade liv

 • 10.05.2017 - 13:00

Livet generelt er vell bare å feire. Ja, vi får og kanskje er nødt til å oppleve fæle og noen ganger grusomme ting. Men selv om livet til hver enkelt av oss er forskjellig vil jeg påstå det er ett flott liv uansett. Noen tar valg som kanskje ikke er de beste, og noen blir bare kastet ut i det. Kanskje er ikke livet så bra og fantastisk for alle, men det som er viktig er å sette pris på det livet man har fått å gjøre det beste ut av det. Vi har fått tildelt kun ett liv, hvorfor ikke gjøre det beste ut av det.

Katter der i mot.. Dere tenker sikker "hva i svarte er det hun snakker om", hehe.. Forstår den. Fra å gå fra mennesker til katter er kanskje litt.. ja.. Snodig. Men den lille frøkna vi har hjemme her lever det glade katteliv. De sier at katter har ni liv, noe som fysisk sett er umulig. Blir katten påkjørt av en bil eller verre er så dør den. Men grunnen for at de sier at katter har ni liv er vell det at de tåler ekstremt mye. De kan ramle ned fra ett tre på 10 meters høyde og lande på beina. I verste fall kan hun knekke en fot. Om vi skulle ha vært så uheldig å ramle ned fra et så høyt tre hadde vi nok knekt mer enn en fot. Da snakker vi om et potensielt dødsfall. 

Men her hjemme er det ikke større farer enn å ramle ned fra sofaen. Noe som kanskje minner mer om at man er litt klønete i stede for uheldig. Mille (katten) kjøpte vi fra en organisasjon som redder katter og finner nye hjem til de. Mille var i en et hjem med eiere som elsket henne. Om jeg forsto det rett så hadde eieren/ eierne blitt syke, så lille Mille måtte få ett nytt hjem. Så hun kom til denne organisasjonen fordi eierne ville hun skulle få det godt i en ny familie i stede for å ende det- om dere skjønner. 

Nå lever hun det glade katteliv her hjemme hos oss. Hun leker, hopper og koser noe ekstremt mye. Hun kommer som regel når jeg er litt i overkant opptatt. For eksempel når jeg skal bruke tid på blogging. Da legger hun seg rett ut over tastaturet så jeg verken ser dataen eller tastaturet. Da er det bare å legge fra seg alt å kose til krampa tar deg, hehe. Hun er en så god en pus. 

Men med slike gode og snille puser som Mille kommer også den mørke siden. For hun er det nok bare lek, men for meg kan det bli blodig alvor. Nå som sommeren virkelig har kommet for fult her i Trønderlag blir det veldig varmt på soverommet. Vi kan jo ikke ha opp vinduet, for da kan det hende Mille går seg en tur. Hun er tross alt så fersk her hjemme at hun ikke kan ut enda. Det resulterer at jeg legger meg med beina utom dyna. Noen ganger henger de utom senga, rett og slett fordi jeg syns det er godt. 

Mille ser så en mulighet til litt lek. Hun hopper opp og fanger beina mine med tenner og klør. Hun vet jo godt at det er foten min hun leker med, så det er jo ikke vondt. men klørne er jo skarpe, så litt rifter blir det. Om jeg ikke ligger med beina utom dyna finner hun andre måter for å oppnå den oppmerksomheten hun vil ha. Midt på natten kan hun komme opp i sengen og bare legge seg oppå ansiktet mitt. Jeg bråvåkner og tenker "HALLO!! hva i suderullan er det du driver med?". Jeg løfter henne av og snur meg for å sove. Da hører jeg hun kommer tuslende med leken sin. Hun hopper opp i sengen og legger leken på brystet mitt. Så da er det bare å stå opp. 

Mennesket eier hunden, men katten eier mennesket. Slik er det bare, hehe. Denne lille frøkna har personlighet til tusen. Jeg har bestandig ansett meg selv som en hundeperson. Men etter Mille kom inn i familien ser jeg at jeg er likså mye en katteperson. Hunder er bare så nydelige og man får litt ekstra trim i hverdagen siden de trenger mosjon hver dag. Katter der i mot ordner seg selv. De går på do som ett menneske. De har sin egen do som mennesket må rengjøre noen ganger hver dag og andre ganger annenhver dag. De vasker seg selv, de sliper klørne sine selv, og de er ikke avhengig av samme type trim som en hund. 

Så klart må man leke og kose med en katt på samme måte som med en hund. Men det blir litt annerledes uansett. Jeg føler meg "friere" med en katt. Jeg kan være borte lengre enn seks timer uten å tenke tanken på at jeg må hjem fordi hun skal ut for og gjøre sitt. Så lenge hun har mat og vann klarer hun seg helt fint i eget selskap. Med en hund er man mer bindt til både klokken og andre ting. Så det er helt klart ett enklere dyr å ha med å gjøre. Men så skal det også sies at Mille aldri har vært hjemme alene over natten. Og det skal hun aldri heller. Når hun har blitt vandt med sitt nye hjem og føler seg 100% trygg kommer vi til og ta henne med når vi eventuelt skal bort. 

Etter vi mistet Åskar var jeg redd jeg ikke ville føle det samme for et annet dyr. Men nå viser det seg at hjertet mitt har fluss med kjærlighet å gi.

#detgladeliv #detgladekatteliv #familie 

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
   

DAGENS UTBLÅSING - Jeg ser et mønster.

 • 10.05.2017 - 10:43

Morgenen startet dramatisk utenfor husets fire vegger. Når jeg våkner henter jeg bestandig Adrian for så å sette oss i sofaen. Kose oss litt før gjøremålene skal ordnes. Vi liker og se på utsikten og bare nyte alt som skjer utenfor husets fire vegger. Men denne gangen skjedde det litt for mye.

Jeg oppdaget at en bil hadde krasjet med en annen bil. Jeg satt bare å håper at alle hadde klart seg. Det var kun den ene bilen som vistes, den andre sto bak et tre. Det virket som at den bilen som var synlig for mitt øye ikke hadde fått de alt for store skadene. Men den bilen som var bak treet kunne det se ut som var i verre forfatning. Jeg så jo ikke bilen, kun noen sykebiler. Noe som da sier meg at det er litt mer alvorlig. Men vi krysser fingre og tær for at det gikk bra med alle involverte.

¨¨¨

Jeg har sett ett mønster i hvordan kjøreegenskapene til bilistene er fra dag til dag. Vi har jo utsikt over hele fjøla, så vi får jo me oss alt som skjer. Det jeg legger merke til er at på morgenen kjører folk innmari fort. Det er 60-sone, men det bryr de s katta om. Det er skolebarn og barnehagebarn som går sammen men foreldrene sine her. Men ingen bryr seg. Kanskje er de for sene til jobb, skole, eller kanskje tannlegen. Hva vet jeg, uforsvarlig er det hvertfall.

Mellom 12 og 14.00 er farta som den skal være. Folk tar hensyn og kjører etter de lovene og reglene vi har her. Det er ingen som stresser, ingen blir stoppet av politiet, og ingen kjører fort. Men så kommer vi til klokken 15 til 16.30 - skulle nesten ikke tro at vi enda var på samme dag. Nå øker farten betraktelig. Nettopp fordi folk vil fort hjem etter en lang arbeidsdag. Kanskje har noen noe de må rekke og kjører fort av den grunn. Kanskje er det andre grunner som er årsaken? Hvem vet, ikke jeg hvertfall. Men uansett hva grunnen er så må det gå an å kjøre 60 i 60-sone de 600 meterne det er snakk om. Du sparer ikke inn noen ting med å kjøre for fort i 600 meter. Er ikke mye å hente der gitt.

Det var min utblåsing for dagen, Hehe. Men nå skal vi spise litt frokost for så å kle på oss å gå ut. Jeg har planer om at vi skal kose oss ute på en fin trilletur i dag. Aner ikke hvor vi skal. Men tenker vi tar det litt som det kommer. Dere alle må ha en fortreffelig dag. Elsker dere!

10 minutes of fame

 • 09.05.2017 - 19:27

God kveld! Denne dagen har virkelig gått i ett. Vi kom oss omsider på senteret. Der ble det kjøpt sminke til meg selv, samt noe av det vi trenger til bursdagsfeiringen i helgen. Når vi gikk rundt om på kjøpesenteret kom komplimentene haglende. Men de komplimentene som kom var ikke ment for meg, selv om jeg tar 50% æren, hehe. Det var nemlig Adrian som fikk all oppmerksomheten. Det var damer i alle aldre som kom bort til oss. De ville kose og prate med Adrian. 

I det vi fikk litt tid for oss selv sa jeg til Adrian "Vi er kjendiser!". For det var akkurat slik det føltes. Hver gang noen sier til meg at barna mine er nydelige får jeg automatisk ett bredt glis om munnen. Ikke så rart kanskje, man er jo så stolt av disse små. Vi var jo på H&M for å handle sminken. Jeg sto med ryggen mot resten av de som var inne der- helt i min egen verden. Jeg kunne ikke finne de rette sminke produktene, så jeg satt på hug og glodde intenst i hyllene for å se om jeg hadde oversett noe. Plutselig hører jeg noen si "Tnåååh.. Så nydelig han er. Du smiler til meg, ja det gjør du". Jeg snudde meg og lurte på hva alt oppstyret var. Jeg så en dame med navneskilt som pratet og såg i retning Adrian og meg. Jeg skjønte jo straks at dette var ei dame som jobbet her.


 

Jeg smilte og snudde meg igjen. For jeg hadde ikke fått noe inntrykk av at det var meg hun ville ha tak i. Uvitende som jeg var snudde jeg meg og fortsatte å beglo produktene. Så hørte jeg mer fnising og det man kaller "babyprat". Jeg snudde meg nok en gang mot damen med spørsmålstegn tegnet i hele ansiktet. Etter ett par sekunder gikk det opp for meg hvem hun egentlig snakket med. Adrian hadde nemlig sendt henne slengkyss og smilt i det vide og det breie til denne damen. Å så klart smeltet hun på flekken. Det kom kunder som ville stille seg i kø, men alle ble stående rundt denne damen og virket like gale hele gjengen, hehe.

Bare for at det skulle bli ro tok jeg med meg Adrian til der de sto. De fikk dullet litt med han før de innså at det begynte å bli en lang kø. Jeg fant det jeg skulle ha i det de sto sammen med Adrian, så det endte med at jeg til og med fikk gå først i køen. Jeg sa at jeg kunne stille meg bakerst, ville ikke snike liksom. Men hun sa at de gjorde ingen verdens ting. SÅ jeg ble med henne fram til kassa, slo inn varene og dro der i fra. Så vi har fått oppleve våre 10 minutes og fame, hehe.

Etter denne opplevelsen gikk vi videre. Vi måtte handle inn diverse til feiringen, men alt var jo så utplukka at vi må tilbake på fredag for å få tak i resten. Vi hadde jo gått tom for grøt til Adrian, så vi måtte så klart få tak i deg også. Adrian sitt store høydepunkt må ha vært at han fikk holde i esken med grøt. Når vi kom til kassa hadde han gnagd ett stort hull i pakningen. Hun i kassa så på Adrian og spurte "får du ikke mat hjemme du?". Hun så på meg og smilte lurt. Så klart skjønte jeg at hun tulla, hehe. Men alt i alt var nok dette en litt annerledes bytur for vår del. Det er ikke ofte så mange kommer bort til oss, så dette var morsomt. 

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

 

Sist jeg gråt..

 • 09.05.2017 - 15:30

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? For meg var det noe så tullete som en video på YouTube. Men den følelsen jeg satt inne med etter jeg hadde sett videoen ga meg en stor klump i magen og noen tårevåte øyne. Jeg lever meg så inn i filmene at jeg til slutt kan gråte av glede eller et snev av sympati gråting. Ser jeg en trist film eller noe som har med dyr som har hatt ett hardt liv kommer tårene ganske kjapt.

Jeg kom over en video på YouTube. Det var en av de "Try not to cry challenge". Jeg tenkte som så at jeg skulle gjøre det samme. Jeg skulle se om jeg kunne komme meg gjennom hele klippet uten å felle en tåre. Jeg holdt ikke særlig lenge, tårene spruta. Jeg følte den smerten som var meningen å få fram for de som laget videoen i utgangspunktet. SÅ de lyktes mer som med det, hehe. Filmen ligger nederst i innlegget. Klarer du å se videoen uten å felle en tåre? kommenter gjerne og fortell om du klarte det eller ikke.

Jeg føler selv at jeg er en skikkelig sutter unge av og til. Jeg gråter når jeg er glad og jeg gråter når noe er trist. Jeg kunne sikkert blitt en god skuespiller, alt jeg trenger er å tenke på noe som gjør meg trist så gråter jeg. Så om jeg skulle spilt en rolle som innebar mye gråting hadde jeg nok klart det uten problem, hehe. Men så skal det sies at uten om det er ikke mine skuespiller egenskaper noe å skryte av. Men hadde så klart vært artig å prøvd det. 

  


 

 

For en natt det har vært. Nå blir det shopping!

 • 09.05.2017 - 12:00


 

God formiddag folkens! For en natt jeg har hatt. Kai måtte jobbe hele natten og var ikke hjemme før i 9- halv ti tiden på morgenen. Når jeg er alene hjemme på natten blir jeg automatisk veldig redd. Jeg har bestandig vært litt husredd av meg, men i natt var jeg ekstrem. Bare det kom ett vindkast som traff vinduet svimte jeg nesten av. Aner ikke hvorfor jeg ble så redd denne gangen, det er jo ingen ting å være redd for. Vi bor i et trygt nabolag. Jeg har aldri hørt om at det har vært innbrudd eller andre hendelser i dette nabolaget. Så litt rart at jeg skulle bli så redd akkurat i natt.

Men nå er det en ny dag, og det er lyst. Adrian sover dagens første dupp, så når han våkner skal han og jeg på kjøpesenteret for å handle inn til feiringen av mellomste som finner sted på lørdag. Vi må kjøpe inn ballonger, gele og andre godsaker som vi skal kose oss med. Jeg skal også få kjøpt inn litt sminke siden jeg har gått tom.Bursdagsgaven er alt kjøpt og jeg kan nesten ikke vente med at han skal åpne den. Jeg blir jo like spent på slike dager som den som har bursdag, hehe. 

Men nå skal jeg gjøre meg klar til en shoppingtur med minstemann, så snakkes vi når jeg er ferdig med dagens gjøremål. Er det noen som har noen forslag angående hvilke fondation jeg bør prøve ut? Jeg vil ha en med veldig god dekkevne. Håper alle får en fin dag videre!

UKEN SOM GIKK

 • 08.05.2017 - 19:00

UKENS HØYDEPUNKT
Dette har egentlig vært en ganske stille og rolig uke. Så det var ikke mye som skjedde. Men vi var jo på konfirmasjon på lørdag, noe som var kjempe stas. Så det må nok være ukens høydepunkt.

UKENS NEDTUR
Denne var egentlig ganske enkel. Vi var jo i konfirmasjon, og jeg hadde jo sminket meg for anledningen. Jeg sminket meg før jeg tok på meg bunadskjorta, noe som ressulterte i at jeg fikk fondation på kragen. Jeg hadde mest lyst til å grine når jeg så hva jeg hadde gjort. Så jeg gikk hele dagen med fondation på skjorta. Jeg har vært ekstremt sliten denne uken- kroppen har liksom ikke helt hengt med. 

UKENS TV-SERIE
Jeg har virkelig fått dilla på en TV-serie ved navn The Vet Life. Jeg aner ikke hvorfor nettopp dette programmet fenger meg, men jeg blir bare så glad når jeg ser at håpløse tilfeller får en lykkelig slutt. Programmet går på Animal Planet hver dag (ikke helg) klokken 19.10.

UKENS SANG
Det er uten tvil It Ain't Me - Kygo og Selena Gomez. Jeg har virkelig fått den sangen på hjernen.

UKENS TANKE
Tankene mine har flydd i alle retninger denne uken. Men har for det meste tenkt tilbake på hvordan jeg hadde det før, og hvordan livet mitt har blitt nå. Jeg føler jeg er så utrolig heldig til tross for all den motgangen jeg måtte få slengt i tryne. Men alt har bare gjort meg sterkere. Jeg føler meg heldig og er heldig, for den lille familien min er virkelig alt. Jeg føler meg heldig fordi jeg har mulighet til å blogge- noe jeg elsker. Så tankene har rett og slett flydd alle veier. Alt fra fortid, nåtid og tanker om fremtiden.

UKENS AKKURAT NÅ
Nå har jeg endelig fått satt meg ned. Jeg har betalt regninger og stresset over alt som må gjøres som jeg egentlig ikke har tid til. Adrian sover dagens første dupp, så jeg sitter nå og tar en pust i bakken og koser meg med bloggen. I tillegg til at jeg er stresset er jeg også ekstremt gira. Rett og slett fordi jeg bare gleder meg til hvert innlegg som skal skrives.

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

Hva hadde jeg gjort om penger ikke var et tema?

 • 08.05.2017 - 15:30


 

Om penger ikke var et tema - jeg hadde hatt så mye penger at jeg ikke trengte bekymre meg over noe. Hva ville jeg ha gjort?

Dette hadde jo uten tvil vært en drømme situasjon. Jeg er på ingen måte rik. Jeg får mine penger fra NAV (helsemessige årsaker), så her er det ingen store lønninger i måneden. Men om jeg hadde hatt all verdens med penger, ingen bekymringer, alt hadde bare vært fryd og gammen. Ja da hadde jeg vell vært i fyr og flamme. Først og fremst ville jeg nok ha kjøpt/ bygd drømmehuset, kjøpt bil og alle de store tingene man drømmer om. Men så hadde jeg nok skjemt meg mort med sko, vesker, klær, sminke og alt annet en kvinne føler hun trenger.

Jeg ville nok ha tatt med familien på mange flotte ferieturer, samt litt mer romantiske turer for Kai og meg. Det er så mye jeg ville ha gjort med alle de pengene. Men frykten er nok litt mer den "vil jeg ha beina på jorda?", "blir jeg overfladisk?". Om det er tilfelle vil jeg ikke ha pengene. Men igjen så er det jeg som bestemmer om jeg skal være den personen eller ikke. Jeg vet jo at jeg ikke er noen av disse, men om jeg ikke hadde kjent på hvordan det var å ha lite penger ville jeg nok ikke vært den jeg er i dag. Man blir jo formet etter miljøet man er i. Samt egne meninger og tanker. 

Men nå har det jo seg slik at jeg ikke eier en dritt. Jeg og Kai eier jo huset sammen, så noe eier jeg. Jeg vet hvordan livet som "fattig" er. Når jeg sier fattig, mener jeg ikke bo på gata fattig. Det jeg mener at jeg har vært der når man ikke har råd til verken barnehage eller husleie. Men jeg kom meg gjennom den knipa akkurat som jeg skal komme meg gjennom knipene som kommer i løpet av livet. Men hadde jeg hadde hatt all verdens med penger ville jo det åpnet nye dører for både meg og min familie. En flott tanke og et flott mål og drøm. Men huskeliste til meg selv.. Om jeg skulle være så heldig, og økonomien her i heimen skulle endre seg til det bedre, skal jeg fortsatt være meg. Ikke forandre meg på noen måte. 

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

Jeg er så bortskjemt!

 • 08.05.2017 - 12:00


 

God morgen alle sammen! Noen dager starter morgenen med et brak, men ikke denne gangen. Vi våknet av at Adrian ropte på oss klokken 10.30. De gangene han sover så lenge føler jeg me ekstra heldig. Litt bortskjemt til og med. Jeg har jo hatt noen tøffe uker der jeg har vært veldig sliten, og da er det ekstra godt og få sove litt ekstra lenge.

I dag fikk jeg våkne med Kai ve siden av meg også, det er jo ikke hverdagskost i dette huset. Han drar jo som regel på jobb lenge før noen i dette huset i det hele tatt har har tenkt tanken på å stå opp. Så det at vi fikk morgenen sammen med han er jo kjempe koselig. Nå skal vi hive oss i rundt her. Har en del som skal gjøres før Kai drar på jobb.

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

Det er 12 år siden

 • 07.05.2017 - 21:24

I går var vi på konfirmasjonsfeiring til en i familien. Det var en flott seremoni og en fin feiring. Når jeg så konfirmanten åpne konvolutt etter konvolutt tenkte jeg tilbake på den dagen jeg ble konfirmert. Det er hele 12 år siden. Herre min hatt hvor fort tiden flyr! 

Nå som før ønsker nok konfirmantene penger i stede for gaver. Ikke så rart. Det er tross alt mye man ønsker seg som tenåring. Penger til mopedlappen, moped, spare til førerkort for bil og masse annet som føles riktig der og da. Jeg fikk 19.200 kroner når jeg ble konfirmert, og en klassekompis fikk hele 45.000 kroner. Så det er ingen tvil om at det er forskjeller når det kommer til hva hver enkelt får. De som får ekstremt mye penger kan ha en familie som har spart opp til konfirmanten over flere år, noen kan ha en stor slekt, å venner og bekjente som gir pengegaver. Mens andre igjen kanskje ikke har så mye penger å rutte med, og med det ikke har mye å gi. Man kan også ha en liten slekt, som igjen innebærer mindre gaver. 

 

Så her er det store kontraster. Men uansett hvor stor sum man ender opp med å få, er det en god start på reisen til det voksne liv. I år skal vi i hele tre konfirmasjoner, noe vi gleder oss masse til. tre flotte feiringer med familie og venner. Kai og jeg snakket om at man skulle ha hatt konfirmasjon hvert år. Det hadde virkelig hjulpet på det økonomiske, hehe. Men da hadde nok de store følelsene rundt en konfirmasjon vært borte vil jeg tro.. Om det hadde vært hvert år liksom. Men en slik sum penger hadde jo alltids passet seg, spesielt i ferietider, hehe. 

Nå er 1 av 3 konfirmasjoner unnagjort. Før de to siste konfirmasjonene skal vi feire mellomste mann som blir hele 5 år gammel. Tiden går alt for fort. De blir så fort store. Tiden går også fort fordi feiringen er nå på lørdag. Jeg føler litt på tidspresset. Men vi skal nok få til en super feiring selv om tiden går for fort, å selv om jeg gjerne skulle ha hatt noen ekstra hender. Jeg ser virkelig frem til resten av Mai, dette blir en super måned.

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM 

10 Ting jeg vil gjøre i sommer

 • 07.05.2017 - 12:51

Overskriften sier sitt. Hvert år tenker jeg på hva jeg vil gjøre og oppleve denne sommeren. Jeg har store planer vært år, men av en eller annen grunn får jeg ikke gjort alt jeg vil gjøre. Som mor er det ikke slik at jeg bare kan dra ut med venner, bade i sjøen eller dra på kino. Men nå har jeg kommet fram til ting jeg skal gjøre alene, med Kai og som hele familien kan være med på. 

Tidligere har jeg følt litt på den at det hadde vært godt å finne på noe med venner uten at barna er med. Men i år føler jeg det på en annen måte. Jeg har nå hatt noen måneder der jeg har reflektert litt over hvordan livet mitt har vært. Og med det har jeg ikke lenger behov for å finne på ting alene med venner. Jeg vil at barna skal være med på det meste. Vi foreldre tenger tid alene noen ganger, for å koble ut. Det skal jeg fra 15-18 juni. Da får jeg min lille ferie uten barna. Men resten av sommeren skal vi bare kose oss sammen, hele familien. Dette vil jeg gjøre...

Ta med familien på stranda- Tidligere år har vi hatt dager på stranda, noe som både barn og voksne nyter fult ut. Vi bygger sandslott og svømmer i det deilige vannet. Og som ett pluss kan jeg få litt farge på min likbleke kropp.

Fikse opp hagen- Dette er noe jeg har gjort sånn smått hvert år, men ting koster, så vi har bare fått gjort noen små ting her og små ting der. Men denne gangen skal jeg hendte inn kavaleriet. De to største skal få ta del men ideer og jobbing med blomsterbed. Guttene elsker å hjelpe til, så det er nettopp det de skal få gjøre.

Gå tur- Vi har mildt sakt vært veldig dårlige til å gå tur etter at vi mistet Åskar (hunden). Men nå som sommeren er her er det ikke kulden som setter en hindring for det vi vil gjøre. 

Grille med familie og venner- Grilling er så koselig. Hvertfall om man får gjort det med familie og venner. Grilling i fjæra, på fjellet, eller bare hjemme. Uansett blir det supert.

Bergen- Jeg og min venninne Nina skal jo til Bergen som jeg har nevnt. Dette blir jo en tur for kun oss to. En tur der vi får tid uten barn og mann. Vi har store planer for denne turen, så det gledes virkelig.

Trene- Jeg har vært så slapp når det kommer til trening. Jeg vil jo så gjerne få tilbake den kroppen jeg hadde før graviditeten med minstemann. Men når det kommer til stykke ender det med at jeg ikke gjør noen verdens ting. Men nå har jeg lagd meg en plan for hvilke øvelser jeg skal gjøre hver dag. Så da får vi se om det blir noen resultater i løpet av sommeren. 

Kjøre rundt- Ta med familien på en liten kjøretur. Vi bor i et land med så my fin natur, men av en eller annen grunn er vi for slappe på det og faktisk ta en kjøretur for og oppleve noe av den naturen. Vi trenger ikke kjøre langt for å se noe som vi ikke ser til daglig. Så det er helt klart noe jeg vil gjøre denne sommeren.

Få litt farge på kroppen- Jeg er så bleik etter noen lange vintermåneder. Så det at sommeren har kommet setter ett håp om en litt mer gylden hudfarge, hehe. Så noen timer i løpet av sommeren blir nok brukt til å sole seg.

Male- Jeg vil male ferdig huset. Vi har noen vegger inne her som enda er i trehvit. Jeg kan ikke fordra trehvit, det er for mørkt for min del. Det hadde sikkert vært fint om det hadde vært nytt. Men huset ble bygd på 60-tallet, så da sier det seg selv at veggene har gulnet en god del. Så dette er noe jeg vil prøve og finne tid til.

Bare nyte- Jeg vil bare nyte denne sommeren. Nyte det gode været, varmen, familie og venner. Jeg spår en strålende sommer.

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

  

 

11 MÅNEDER BAK OSS OG RESTEN AV LIVET RETT FORUT.

 • 07.05.2017 - 10:51

God morge! Tenk det, vi er i mai måned og sommeren var offisielt kommet for min del. Vi har hatt flere dager med alt fra 15 til 25 grader. Sola har virkelig gjort nytte for seg. Fantastisk!

Det er 7.mai og lille Adrian er hele 11 måneder. Jeg kan ikke tro at tiden bare har rast fra meg! Enn at om en måned på dagen, blir Adrian ett år. Han har da sin aller første bursdag. Jeg er så spent!! Det er noe med den aller første bursdagen. Han som enda er så liten skjønner ikke mye av alt styret me bursdag. Så egentlig blir det en feiring for oss voksne. Men selv om han ikke kommer til å huske sin første bursdag betyr ikke det at han ikke skal få en.

Jeg kan ikke vente med å kjøpe inn alt vi trenger, bake og mere til. Jeg kan ikke love at det blir bakt noe kaker i dette huset. Jeg hører rett og slett ikke hjemme på kjøkkenet, Hehe. Men om jeg skulle bake kaker, spiser alle på egen risiko, Hehe. Neida, det blir sikkert bra. Men nå som Adrian har dagens første dupp skal jeg gjøre det samme. Etter gårdagens konfirmasjonsfeiring ble jeg litt i overkant av sliten. Så nå som Adrian sover, gjør jeg det samme.

Blogges!  

DU KOM INN I MITT LIV, SÅ FORSVANT DU

 • 05.05.2017 - 14:35

Nå er det noen måneder siden jeg skrev et innlegg her på bloggen som var til min kjære. Noen har spurt hvorfor de ikke finner igjen dette ene innlegget. Jeg aner ikke hvorfor dere ikke finner det? Men jeg kan legge det ut på nytt for dere som ville lese det. 

Kjære Kai Morten. Du kom inn i mitt liv for mange mange år siden, det er kanskje 12-13 år. Jeg var hodestupt forelsket i deg, men en venninne på den tiden kom bort til til meg og hoppet av begeistring. Hun fortalte at hun likte deg og at hun så gjerne ville bli din. Jeg hadde likt deg i en stund, men nå kunne jeg ikke si noe. Jeg kunne ikke si at jeg også ville ha deg, et vennskap ville da blitt ødelagt og dramaet hadde oppstått. Når jeg kom hjem gråt jeg mine vonde tårer for å føle at jeg hadde mistet deg for godt. 

En liten stund gikk, husker ikke eksakt, men du hadde nå blitt sammen med min venninne. Jeg viste ærlig talt ikke hva jeg skulle gjøre eller om jeg ville komme meg over dette. Nok en gang gråt jeg mine vonde tårer. Men denne gangen var det fordi jeg hadde mistet deg. Hva skulle jeg gjøre nå? Om du hadde vist at jeg likte deg, ville du da gått fra henne og kommet til meg? Skulle jeg bryte dere og "stjele" deg? Nei, jeg ville ikke være en slik person. Jeg fortsatte de neste dagene og ukene å sørge over tapet av deg. Tiden gikk og vi mistet kontakten. Jeg fikk meg kjæreste og barn. Enda flere år gikk å det ble slutt mellom meg om min kjæreste. Jeg sto nå alene. Hva skulle jeg gjøre nå etter så mange år i et fast forhold? Jeg var alene. 

Tiden gikk og jeg prøvde meg på dating, men det endte med at den ene etter den andre såret mine følelser og svek min tillit. Jeg klarte ikke å ha tiltro til noen. To år til gikk, jeg fikk en melding på Facebook sent på kveld. Du hadde opplevd ditt opp i gjennom årene. Du hadde hatt en dame, men nå var det kapittelet av livet ditt over.Begge var i samme "smørje". Begge var alene. Du ville ta opp det tapte så du sendte meg melding. Nå i ettertid har du fortalt at du overhode ikke hadde forventet svar, og i alle fall ikke forventet at vi skulle holde kontakten. 

Alt føltes så naturlig. Vi var åpne og ærlige med hverandre fra første stund. Du likte meg og jeg likte deg, men jeg turte ikke å prøve meg, for jeg klarte ikke å stole på en annen mann. Ikke fordi at menn er så "skumle", over hode ikke. Men fordi jeg var redd for å bli såret nok en gang. Vi ringte og sende hverandre meldinger så mange ganger i løpet av en dag at vi nesten skulle tro at vi ikke hadde noe annet liv, hehe. Men så skjedde det. En grusom tragedie rammet meg og min familie. Jeg mistet min kjære onkel, han gikk bort så alt for tidlig. Jeg var til min far på besøk i Steinkjer når jeg mottok beskjeden. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, tårene og noen smertens hyl var alt jeg kunne. Jeg datt sammen på gulvet, det var som at livet ble revet ut av meg.

Når jeg kom litt til meg selv ringte jeg deg. Jeg skrek og fortalte hva som hadde skjedd. Klokken var passert midnatt og jeg klarte ikke å være inne. Jeg måtte ut. Jeg sa til deg at jeg måtte ut, jeg måtte til havet for å kjenne på roen, og kanskje føle onkels nærvær. Så dumt som det enn høres ut. Du sa at du var på vei. Du kastet deg i bilen og kjørte av gårde. Du kom fram ikke lenge etter meg. Jeg satt på et berg og så ut mot havet og lengtet etter svar på alle spørsmål jeg hadde. Dette var vårt første møte på 12 år, og at vårt første møte skulle være i en så tragisk setting var jo ikke helt det jeg hadde tenkt.  Men jeg var så glad for å ha deg der.

Du så meg sitte på berget og se ut mot det endeløse havet. Du kom bort til meg uten å lage en lyd. Du satte deg ned ved siden av meg og la jakken din over skuldrene mine. Det var som at du viste at jeg frøys- du bare tok den av deg og la den over meg. På mange minutter åpnet vi ikke munnen, vi sa absolutt ingen ting. Det var så stille at jeg kunne høre deg puste. Du la armene dine rundt meg, og jeg knakk helt sammen og la hodet mitt forsiktig mot skulderen din. Du klarte å trøste meg uten å si ett ord. Det var som at du viste at jeg ikke ville prate. Alt jeg ville var å føle din nærhet.

Etter en liten stund tok du min hånd og jeg våknet litt til. Du så på meg og ett smil ble forvekslet. Jeg følte meg ikke lenger så alene. Vi reiste oss og gikk en tur for å få varmen i oss. Han hadde tross alt gitt jakken sin til meg. I løpet av de minuttene vi gikk, lenger og lenger inn i skogen, følte jeg til slutt en følelse av lettelse. Jeg fikk en følelse av at nå hadde onkel endelig fått fred, nå hadde han det bra. Jeg åpnet så munnen og tok til mot for å prate med deg. Det endte med at du fikk meg til å le. Onkel hadde dødd litt tidligere på dagen og her sto jeg og lo. Du fikk meg til å le. I det sekundet du fikk meg til å le viste jeg at du var mannen for meg.

Hvem andre en drømmemannen kan få sin prinsesse til å le når et familiemedlem hadde dødd? Vi holdt hender og hadde en fin spasertur gjennom skogen. Men det var nå blitt midt på natten og du skulle jo på jobb om bare to timer, så du måtte hjem for å hente det du skulle ha på jobb. Jeg ble med deg bort til bilen din for å ta forvell. Jeg så deg rett i øynene, jeg ville så gjerne kysse deg- men jeg klarte ikke, jeg turte ikke. Du dro og tiden gikk, og jeg kjørte hjem til pappa.

Dagen etter eller om det var to dager etter bestemte jeg meg for at jeg måtte hjem. Jeg skulle flytte tilbake til Orkanger, men hadde ikke mulighet til å få tingene mine hjem. jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre siden jeg ikke har lappen for henger. Du lånte deg henger og kjørte alle tingene mine til Orkanger. Kvelden kom og du skulle kjøre hjem til Steinkjer igjen. Da sa jeg litt vell brått "DU MÅ IKKE DRA! eh, du kan sove her hvis du vil?" Det var helg og han ville veldig gjerne bli igjen hos meg. Det ene tok det andre. Vi ble bedre kjent og koste oss veldig godt sammen. Det ble ikke noe sex nei, for jeg vet flere ville ha lurt på om det skjedde, hehe. 

Tiden gikk og vi var sammen så godt som hver dag. Sommerferien kom og det er normalt en tid der familiene er lykkelige og skal reise på ferie. Men jeg som var aleine med to barn og pengene fikk jeg på NAV- jeg hadde ikke råd til å ta med barna mine på tur. Jeg ba ikke om det eller noe slik. Men vi hadde snakket om det tidligere, at jeg så gjerne ville ta med barna mine på tur i sommerferien, noe jeg ikke har hatt mulighet til tidligere. Når tiden for sommerferie kom overrasket du meg, jeg skulle få ta med meg barna mine til Hunderfossen Familiepark! Jeg gråt og var så overlykkelig. Først nektet jeg, for jeg ville ikke ha pengene dine. Jeg sa så at jeg kunne godta det om han ble med på tur sammen med oss. Men jeg ville først kjenne på den følelsen av kjærlighet før jeg dro på tur med han og barna mine. Jeg ville ikke la han være med barna og meg med mindre jeg viste at dette var en mann jeg ville ha og at dette var en mann barna skulle ha i livet sitt. 

Etter en kort stund ble vi sammen, og det kunne ikke ha føltes bedre. Guttene forgudet deg og du var så flink med dem. Den turen til Hunderfossen Familiepark er en tur jeg aldri vil glemme. Nå snart to år senere er jeg fortsatt like forelsket i deg. Du er der for meg i tykt og tynt. Til tross for mine plager og.. ja.. Vi er der for hverandre i tykt og tynt. Vi kan krangle så begge får tinitus, men det har ikke noe å si, for to sekunder etter er begge kjappe til å si unnskyld. Jeg kan ikke få sakt det tydelig nok, Jeg elsker deg. 

Nå har vi tre barn, hund, hus, bil og alt som hører med. Vi er en familie og jeg elsker deg. ♥

  

JEG STRÅLER!

 • 05.05.2017 - 11:37

Hele meg bare stråler i dag. Kanskje er det det fine været som har lagt seg over Trønderlag, eller rett og slett at jeg bare har fått min dose med godt humør i dag. Jeg vet ikke jeg, men i godt humør er jeg hvertfall. Jeg sitter for meg selv, i min egen lille tenkeboble og funderer litt over denne sommeren. Alt som skal skje og det jeg gjerne vil skal skje. Jeg har noen store planer for denne sommeren. Ikke for bloggen, men på hjemmebane. Vet ikke helt hvordan ting skal skje eller om det blir noe av, men krysser alle fingre og tær for at det blir som jeg tenker. 

Jeg har sittet litt ute på verandaen og kost med i solsteiken mens minstemann sover dagens første dupp. Mens jeg satt der tenkte jeg tilbake på alle de vonde årene. Noen ganger er det godt å tenke tilbake på den vonde tiden, for da ser man hvor godt man har det nå. Jeg tenkte tilbake til den tiden jeg gikk på barneskole, ungdomsskole og videregående. All den mobbingen jeg ble utsatt for. Nå er jeg voksen. Jeg har tre barn, en mann som som er der for meg i tykt og tynt, hus bil og alt som følger med. Mens jeg satt ute tenkte jeg hvor heldig jeg faktisk er. JA, barndommen og tenårene var et blodslit, men se hvor langt jeg har kommet. Jeg har fått noen arr på veien. Men de har kun styrket meg som person. Hadde ikke alt det vonde skjedd den gang, hadde jeg nok ikke vært den samme som jeg er nå.

Jeg setter så stor pris på hver dag jeg får med min familie og for hver dag som går kommer jeg nærmere målet. Og for dere som ikke har fulgt meg her på bloggen så er målet rett og slett og bli frisk. Men over til dette med hvor bra jeg føler meg. Kroppen er sliten, men det har ikke noe og si for hele meg er fylt med så my glede. Det kan ikke forklares. i så fall gjør jeg en enormt dårlig jobb med det, hehe. Men nå skal jeg kose meg litt mer ute i sola før Adrian våkner. Dere må ha en flott dag videre. 

PHOTOSHOOT

 • 04.05.2017 - 13:50

I går fortalte jeg om mine minutter med full panikk. I dag var saken en helt annen. Rettere sakt litt mer normalt. Jeg våknet av at Adrian sto i senga og ropte klokken åtte. Så det vil si at vi er tilbake til mer vante trakter, Hehe.

Litt senere på dagen fant jeg ut at vi skulle ha en liten photoshoot. Adrian elsker å bli tatt bilder av. Ikke så rart siden jeg har tatt flere tusen bilder av han fra han ble født og til nå, Hehe. Han stilte seg opp og "poserte" foran kamera. Skulle nesten trodd han gjorde dette bevist. Han lekte i gardinene og kom med noen godhjertet latterhyl og noen smil man bare må smelte for.

Jeg knipset i vei mens han gjorde det han kan mest. Smile og le til krampa tar han. Jeg hadde ikke speilreflekskamera tilgjengelig, så jeg måtte fint nøye meg med mobilen. Men siden jeg har en ny mobil (Iphone 7 pluss) ble det fine bilder uansett. Jeg er jo på langt nær en proff. Men til tross for at jeg er en amatørfotograf som tar bilder til bloggen er jeg veldig fornøyd.

Når man har en så flott "modell" så er det ikke rart bildene blir bra, Hehe. Hør på meg da.. Jeg tar meg selv i og være som alle andre foreldre. Så stolt over barna at man skryter uhemmet. Jeg er håpløs, Hehe. Men det er lov. Det er lov å skryte av barna sine. Jeg er så heldig som har fått tre friske og flotte gutter. Så klart vil jeg rope det ut så hele verden kan høre meg. Barna er jo tross alt det kjæreste vi har.

Nå har jeg noen minutter for meg selv siden Adrian sover dupp. Så da tar jeg frem Mac'n og blogger for harde livet. Mens jeg blogger planlegger jeg også bursdagsfeiring til min mellomste lille sjarmør. Han blir hele fem år nå i mai, og det skal selvfølgelig feires med familie, gaver, kaker, is og brus. Mai blir en hektisk men flott måned for våt del. Vi skal i hele tre konfirmasjoner, mellomste mann fyller fem år, pluss at vi har selveste 17.mai. Ja dette blir bra!

 

Nok en super dag

 • 03.05.2017 - 19:23

Nok en kjempe dag unnagjort. Når jeg la meg i går hadde jeg ingen planer for dagen i dag. Men slik ble det ikke.

Morgenen startet egentlig der jeg ble fylt med en go dose med panikk og angst. Jeg bråvåknet klokken elleve, og hørte ikke så mye som ett pip inne ifra rommet til Adrian. Jeg spratt opp og løp til rommet hans i den tru at noe virkelig grusomt hadde skjedd. Men neida. Han sov rett og slett bare ekstra lenge i dag. Jeg hadde jo så panikk at jeg måtte nedi senga hans, ta og kjenne om han pustet. Noe han gjorde. Når han kjente at jeg var borti han våknet han og skjønte mildt sakt ingen ting. Normale dager for oss er jo at jeg våkner av at han roper på meg klokken åtte om morgenen. Så da kommer jeg inn til han. Men i dag var det jeg som vekket han, noe han virket litt paff over, hehe. Men heldigvis var det ikke noe galt. Han var bare litt ekstra trøtt.

Når hjertepumpa hadde roet seg litt ned ble det frokost og en dusj på Adrian. Han hadde nemlig bestemt seg for at han skulle ta av seg bleien i løpet av natten. Med andre ord måtte dyna vaskes, hehe. Etter at han fikk dusja fikk jeg en melding av ei venninne. Hun lurte rett og slett på om vi (vi som i Adrian og meg) ville være med på kjøpesenteret for litt frokost og litt etterlengtet jente tid. Noe jeg så klart ville. Det er så lenge siden sist vi hadde tid til hverandre, så dette ble noen supre timer. 

Men disse timene bøy også på noen ørsmå utfordringer. Kai hadde jo bilen siden han skulle på jobb tidlig i morges. Så i det jeg satte meg i bilen til venninna mi gikk det opp ett lys for meg "Å NEI!". Jeg hadde nemlig lagt lommeboka mi i bilen. Bilen som Kai brukte til jobb. Jeg ringte Kai og spurte om han var langt unna, noe han så klart var. Men venninna mi fant ei løsning på denne lille knipa. Hun sa hun kunne legge ut for det vi eventuelt skulle kjøpe i dag. Så da ordnet alt seg til slutt. Vi hadde noen supre timer sammen, shoppet litt, spiste og kosa oss. 

Når tiden var inne for at vi skulle gå vær vår vei endte det med at jeg trillet fra kjøpesenteret og heim til min kjære mor. Der var vi fram til seks på ettermiddagen. Vi satt ute på verandaen hele tiden. Bare nøyt den gode varmen og det fine været. Adrian storkosa seg ute mens han lekte med alt han kunne finne. Det endte med at vi måtte barnesikre verandaen, hehe. Han var jo mildt sakt over alt. Når mormor hadde fått sin dose med Adrian-kos var det besteTor sin tur. Så da ble det knipset litt bilder mens de kosa seg ute på plena. Alt i alt har dette vært en super dag. 

Nå er vi hjemme og Adrian har fått kveldsmat. Så nå er det natta for hans del. Men i det jeg hadde lagt han kom Kai hjem fra jobb. Da var det ikke snakk om at Adrian skulle sove. Så nå sitter de å har litt far-sønn tid før det blir natte (nok en gang). Så med det takker jeg for meg for i dag. Håper alle har hatt en flott dag. Så blogges det mer i morgen. 

 

 

Vi har hatt barnefri!

 • 03.05.2017 - 10:00

Som overskriften sier har vi hatt barnefri. Det er så lenge mellom hver gang vi har barnefri at vi ikke husker hvor mange uke og måneder siden forrige gang vi var uten unger. Men i helgen var Kai og jeg helt alene, å gjett hva vi gjorde? Vi brukte HELE lørdagen på å kjøre lastebil. Siden firmaet til Kai hadde varer som skulle ut til kunder den dagen ar det Kai som fikset det. Jeg har ikke vært med Kai på jobb siden før Adrian kom til verden. Det å være med Kai på jobb var noe jeg gjorde ofte før. Men nå blir det litt vanskeligere å bli med han på jobb når man har små barn. 

Men hvertfall... Lørdagen ble brukt til kjøring. Noe som passet meg midt i blinken. Jeg slo på en måte to fluer i en smekk. Vi fikk tid sammen og jeg fikk oppleve noen annet enn husets fire vegger. Det var en super dag. En dag med Kai, flott natur og en sol som virkelig steika godt. Vi dro klokken syv på morgenen og var ikke hjemme før klokken ni på kvelden (om jeg husker riktig). 

Vi var i Oppdal der vi skulle levere kraftfor til bøndene. Dyra må jo ha mat selv om det er helg. Mens vi kjørte den to timers turen det tar til Oppdal ble jeg sjokkert over hvor lite sommerlig det er der i forskjell til Orkanger. Eller.. Egentlig ikke. Oppdal er jo på fjellet, og Orkanger (der vi bor) er bare ett steinkast unna sjøen. Så sånn sett er det ikke så rart. Man trenger ikke kjøre langt hjemmefra før man merker at temperaturene forandrer seg. 

Men en ting er sikkert. Naturen Norge har er bare nydelig. Og når solen treffer og lyser opp (fjellene i dette tilfellet) blir det ett syn for øyet. Jeg tror nok ikke jeg hadde syntes naturen var så mye å skryte av om det overskyet, mørkt og trist. Men når våren og sommeren er i anmarsj er det ingen tvil om at naturen vi har her i Norge er en fryd for øyet. 

Vi var jo på flere gårder og leverte det bøndene trengte, og på den nest siste gården vi var på var dyra ute. Det er litt morsomt å se hvordan dyra reagerer når lastebilen kommer. Det er nesten så de vet at når den kommer, kommer også maten. Alle kommer bort til gjerdet og bare glaner på den store lastebilen som kommer kjørende. Denne gangen var det noen sauer som var de heldige tilskuerne. Vi kjørte med vinduene åpne og kunne lett høre alle de lydene en sau kommer med. Men når vi nærmet oss ble de helt stille, hehe. De er så søte.

Vi brukte i overkant av 30 minutter på å lesse av alt bonden skulle ha. Når vi var ferdig fikk jeg sjansen til og ta noen bilder, så jeg benyttet meg av den sjansen når den først bøy seg. Denne gården var det mye særpreg i. Det var en gård som virkelig stakk seg ut fra de litt moderne gårdene. Denne gården ble nemlig bygd på 1800-tallet. Det sto en stein der de hadde hugget inn årstallet gården ble bygd. Men jeg husker kun de to første tallene, så derfor sier jeg bare at det var på 1800-tallet. Husker ikke om det var tidlig eller sent, men uansett da - den gården er sykt gammel. Og med det har den også ett litt annerledes utseende. Så klart var det noen litt nyere bygg der også siden de driver med sau nå i de moderne tider. Men har latt de eldre bygningene få stå, noe som ga gården en sjarm over seg. 

Jeg ser nå at jeg er i ferd med og skrive en hel bok, så jeg skal prøve å runde av så godt jeg kan her. Vi ble jo omsider ferdig med de timene med jobb, vi kom hjem til et tomt hus. Kun katten var hjemme. Jeg følte litt på den stillheten, og det føltes først veldig tomt og rart. Men når jeg fikk roet meg litt ned etter en lang dag kjente jeg hvor godt det egentlig var. Vi brukte hele søndagen på og sove. Jeg tuller ikke. Vi sov til langt på dag. Og når vi våknet lagde vi oss middag. Ja MIDDAG! Du leste riktig! Men når middagen hadde tatt plass i magen sovnet vi igjen. Begge var så utslitte at vi ikke klarte å holde oss våkne. 

Når man har barn blir det lett at ting går på autopilot. Man er sliten, men man fortsetter likevel. Men når vi omsider hadde kun oss to å tenke på var det ikke sjans i havet med å holde oss våkne. Om vii så hadde løftet opp øynene med fyrstikker hadde vi nok sovnet. Men helgen var enda ikke over, for vi skulle ikke hente Adrian før på mandagen. Hans farmor og tanter hadde spurt så pent om han kunne få bli til mandagen, og så klart var det i orden. Det er tross alt ikke så ofte at han får vært der over en lengre periode siden vi bor så langt unna. Så det var så klart greit. Vi fikk også muligheten til og treffe ett vennepar mens vi var på Steinkjer (hun jeg skal til Bergen med i juni), så det var flott.

De hadde brukt hele helgen på hytta, og han hadde storkosa seg. Fjellufta er uten tvil bra for både store og små. Så for å oppsummere litt her nå da. 
Lørdag: Var med Kai på jobb, noe som ble en fantastisk flott dag.
Søndag: Sov hele forbanna dagen, og natten.
Mandag: Hentet Adrian og besøkte ett vennepar, for så og dra hjem.

Alt i alt har dette vært en flott langhelg. Bare supert.


 

 

 

Det kunne ikke vært bedre. For en hærli dag!

 • 02.05.2017 - 22:45

For en deilig dag det har vært. I solen har det vært hele 25 grader! Jeg blir like sjokkert hvert år over hvor fort ting snur. Man kan ha minusgrader den ene dagen, og 20 grader pluss den neste. Jeg måtte til og med ta av meg litt klær mens jeg drev på i hagen. Det endte med at jeg spradet rund i t-skjorta. Før haka deres detter ned i gulvet så skal det sies at jeg ikke gikk rundt i bare t-skjorta, hehe. Vi har tross alt naboer. 

Det var ett så deilig vær at jeg bare måtte ut. Jeg pakket på Adrian ytterklærne og satte i gang med lek og moro. Det var overhode ikke så varmt når vi gikk ut. Så parkdressen var god og ha for Adrian sin del. Men etter en liten time hadde temperaturen skutt i været. Fra 10 grader til 25 på bare 45 minutter. Han klagde og ga tydelig uttrykk om at det fort ble for varmt for han. Så da ble det å ha på noe litt lettere. 

Etter litt var det en litt sliten gutt som ville legge seg i vogna. Etter noen få minutter sovnet han. Han sov vell i kanskje i underkant av to timer vil jeg tro. Jeg husker ikke helt, men noe i den gata. Mens han lå i vogna og sov benyttet jeg muligheten til å fikse opp litt i hagen. Nå som snøen er borte kom all hunde bæsjen etter Åskar fram. Så da var det å fram med raka. 

Jeg er nok en av de svakere- for når jeg hadde rakt i fem minutter måtte jeg skifte arm for at jeg var helt utslitt, hehe. Selv om det ble en del (MANGE) pauser, ble jeg til slutt ferdig. Nå er øvre del av plenen fri for både dødt gress og hunde bæsj. Kai kom ut på verandaen, der ble vi sittende og prate om hvordan vi ønsker at uteområdet skal se ut. Vi hadde noen ideer, men om de vil tre i kraft i år gjenstår å se. 

Denne dagen har vært alt annet en fæl. Vi har virkelig kost oss. Kai har jo virkelig hatt langhelg i tillegg. Han har jo hatt helgen fri som alle andre helger. Men nå så var jo første mai (som da er en helligdag) var på en mandag, fikk han også den dagen fri. Men det slutter ikke der vettu. Han hadde fri i dag også. For hver tirsdag har han fri fra jobb. Der er greia ganske grei. Siden han er lastebilsjåfør er det ikke snakk om en 7-4 jobb. Så han har såpass bra med timer i løpet av en måned at han får tirsdagene fri. Noe som passer Adrian og meg perfekt, hehe. 

 

Nå er det såpass sent at jeg skal legge inn håndkleet og finne senga. Det er tross alt en dag i morgen også. Håper alle har hatt en fin helg og en flott 1.Mai.


 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no