hits

May-Celin Nybak

Produktene du og jeg vil elske!

  • 20.06.2017 - 11:00

 

//Sponsede produkter


 

Jeg har merket det i disse dårlige sommerdagene at håret mitt virkelig hadde trengt litt pleie. Det er så tørt og krusete at jeg mest har lyst til og tre over en lue. Jeg var jo i Bergen med en vinne, vi koset oss å b are levde livet. Men jeg tenkte støtt og stadig på dette håret som gjorde absolutt ingen ting for meg. Noen dager før avreise var det en pakke på postkontoret som hadde mitt navn på seg. Jeg plukket opp pakken og ble i helt ekstase!

En pakke med hårprodukter! Jeg farger jo håret til stadighet, så det var shampoo og balsam for farget hår, mouzturising shampoo og balsam, hårvoks, hårsapray , kur og en leave-in cream (Repairs and rebuilds). Jeg la alt i kofferten bortsett fra boksen med hårvoks, tenkte Kai hadde mer bruk for den enn meg, hehe. Han fikk jo mulighet til og prøve ut voksen før jeg skulle dra, og han var mer enn fornøyd. Det var en voks som holdt LENGE! mange er redd for at håret skal se fett ut etter at man tar i bruk voks, men det så vi ikke til med denne voksen. Kai ble veldig positivt overrasket. 
 


 

Jeg hadde med produktene på tur og kjente at produktene passet vårt reisemål for og si det sånn! hehe. Det var fuktig i luften, noe som virkelig tok knekken på håret mitt. Jeg dusjet flere ganger og nøyt den gode sitrus duften fra shampoo'n og balsamen. 

Etter at gåret mitt hadde fått lufttørke en god stund tilførte jeg leave-in cream, og jeg bare "OMG!!!". Nina som jeg reiste med så på meg som et spørsmålstegn, noe som er forståelig. Man er jo ikke forberedt på at noen skal reagere på det viset jeg gjorde, så klart reagerte hun på at jeg reagerte (om det gir noen mening), hehe. 

Jeg fikk prøvd ut Mousturizing shampoo'n og balsamen før jeg dro på jente tur, og nok en gang ble jeg positivt overrasket. Håret mitt trenger veldig mye fuktighet, noe det fikk med denne shampoo og balsam. Jeg kunne ikke tro jeg endelig hadde funnet produkter som passet mitt hår. Jeg har jo funnet produkter tidligere også, men prisen har virkelig gidd meg bakoversveis.. Men disse produktene er kjempe gode for håret- og til en billig penge. 

Jeg har bare snakket om hvor fornøyd jeg ble med produktene at jeg har helt glemt og nevne hvilken nettbutikk dette kommer fra. Produktene kommer fra Blivakker.no. Jeg bare elsker denne nettbutikken (ikke bare fordi jeg nå har fått sponsede hårprodukter), men fordi alle produktene er av stor kvalitet. Jeg kjøper all sminken på blivakker.no, rett og slett det er her jeg føler jeg finner alt jeg trenger. 

 

Alle produktene BYNOOR finner du her ----> LIVE-IN CREAM , HÅRSPRAY , VOKS , KUR , SHAMPOO PURE MOISTURE , BALSAM PURE MOISTURE , SHAMPOO COLOUR LASTING , BALSAM COLOUR LASTING

Det var dette jeg trengte!

  • 14.06.2017 - 12:00

Sponset

Jeg kunne ikke hatt en bedre bursdag! Ja, dere leste riktig. Jeg ble 27 år i går. 

Jeg kan nesten ikke fatte at jeg er ett år nærmere 30! 27 er ingen alder, men gammel føler jeg meg for det, hehe. Feiring ble det ikke mye av siden jeg skal feire med ei venninne mens vi er på jentetur (drar på torsdag). Men jeg fikk en fantastisk dag uansett. Jeg dro til Petit Skjønnhetssalong i Trondheim der jeg fikk gjort meg litt fin og fjong. 

Hver gang jeg har vært der har jeg vært til Silje. Om dere bestiller dere time må dere virkelig spørre etter Silje. Hun er helt rå på både negler og vipper. Hver gang jeg drar der ifra er det et veldig bredt glis som har festet seg i fjeset. 
 


Jeg hadde time klokken 12.00, og klokken 15.30 var vi ferdig. Det er nå en stund siden jeg var der sist, mest fordi jeg ville la både negler og vipper hvile litt før jeg satte på nytt. Jeg føler meg bestandig så fin etter at jeg har vært på Petit. Jeg blir litt sånn selvgod, hehe.. Ser meg selv i speilet tusen ganger på bare få timer, hehe. Det er virkelig fantastisk når man føler seg vell.

Tusen takk til Silje og Petit Skjønnhetssalong for en perfekt bursdag! Om dere ønsker flotte vipper og negler anbefaler jeg på det sterkeste at dere tar turen innom Petit Skjønnhetssalong. Fantastiske jenter som gjør magien sin for deg. Dere finner Petit Skjønnehetssalong HER og Instagram HER!

 

En stor dag for en liten gutt

  • 07.06.2017 - 12:54

I dag er det en stor dag her hjemme. Vi har ikke vunnet i lotto, men på ett vis føles det sånn. Den lille gutten vår har nemlig bursdag i dag. Ett helt år har gått siden han kom ut av magen min. Jeg kan ikke fatte hvor tiden har blitt av. Noen dager føles det som at klokken ikke beveger på seg, mens andre dager merker du ikke de timene fra du står opp om morgenen til du legger deg på kvelden. 

Ett helt år! Det har gått så fort, og han har blitt så stor. Det er sant som de sier.. Man må virkelig nyte baby/ småbarns-tiden mens man kan. Før man vet ordet av det har de startet i 1.klasse- og der ifra går det bare en vei. Disse små blir jo større for hver dag, og på et vis syns jeg det er litt trist. Denne småbarns-tiden har vært så flott. Vi har fått sett hvordan Adrian har utviklet seg, hvor mye han har lært og hvor mye han har vokst på kort tid. Jeg sier kort tid siden ett år bare har sust avgårde. 

Jeg husker det så gått når jeg lå på operasjonsbordet, bedøvet fra livet og ned. Jeg husker jeg hørte et lite klynk av min sønns stemme, og der var han. Det er ett år siden han kom ut av den magen, og ett år siden jeg fikk ha han i armene mine for aller første gang. Jeg har tatt så mange bilder i løpet av dette året- det å se hvor mye han har forandret seg er jo bare helt snålt. Jeg kan nesten ikke tro hvor mye barna forandrer seg på så kort tid. 

I dag skal vi bare kose oss hjemme med bursdagsbarnet- ingenting annet. Bare nyte en stille og rolig dag. Gratulere så mye med dagen nydelige Adrian, mamma og pappa elsker deg.
 

 

 

Den stakkars jenta!

  • 02.06.2017 - 13:00

Nå har jeg hatt to dager vekk fra bloggen. Jeg kjente jeg trengte litt ro rundt meg siden huset har hatt en liten gutt med feber og vannkopper, en sliten mor og en far som har vært på jobb til langt på natt. Så for at jeg skulle få hentet meg inn igjen var det litt tid vekk fra sosiale medier og bloggen som skulle til. 

Mini har blitt kvitt vannkoppene og jeg har fått slappet litt av. Vi er tross alt bare et menneske. Vi har ingen superkrefter (selv om jeg gjerne skulle hatt det), vi har svekket immunforsvar til tider, og vi trenger å være alene av og til. Men til tross for alt dette hadde Adrian, min kjære mamma og meg en fantastisk dag på byen. Vi hadde jo avtalt dette en god stund, men når Adrian fikk vannkoppene var jeg redd for at jeg kanskje måtte avlyse. Men til vår flaks var vannkoppene borte innen dagen for bytur kom, og vi kunne sprade rundt andre mennesker uten å være redd for at han skulle smitte alle rundt seg. Men siden vi hadde fått klarsignal var alt greit. 

Vi gikk en runde rundt i de forskjellige butikkene, og fikk svidd av litt penger. Etter at vi hadde gått litt rundt ble både store og små litt slitne, så vi bestemte at vi skulle sette oss ned på en kafe der vi kunne slappe litt av før vi tok tak i runde to. Vi kjøpte en deilig brownies og noen vafler. Et fyrverkeri av smaker, alt bare smeltet i munnen.
 


 

Hele grunnen for denne byturen var jo for at Adrian skulle få seg noen klær, men også for at vi jeg og mamma skulle få litt tid sammen. Hverdagens tjas og mas hindrer oss for at vi skal kunne gjøre dette ofte. Men når vi først får tid slår vi virkelig til.  Adrian har jo bursdag om få dager, og derfor skulle vi oppgradere garderoben hans litt. Det ble egentlig ganske mye, han måtte opp en størrelse i klær, noe som jeg syns er litt trist. Jeg skulle ønske han kunne være liten litt lenger, hehe.

Min mormor og mor var så snille å sto får betalingen av de nye klærne til Adrian. Det ble hans bursdagsgave fra dem til han. Så etter flere runder rundt om i de forskjellige butikkene ble det to fulle bæreposer fra H&M. Jeg er så glad for at vi fikk denne dagen sammen, og i framtiden må vi nok være litt flinkere til og sette av litt tid til hverandre. 
 


 

Mens vi var inne i butikken var Adrian veldig lei av å sitte i vogna. Jeg løftet han opp slik at han kunne få sitte på armen min mens vi betalte varene. Han kastet seg rundt mens han var som en blekksprut. Hender og føtter var all over the place, hehe. Jeg satt han ned på gulvet slik at han kunne få krabbe litt som han selv ville. Det endte med at jeg gikk etter han over hele butikken, hehe. Til slutt gikk han tilbake til kassa og satte seg ned bak en yngre jente (kanskje på min alder). Han så på henne mens hun la varene sine på disken.

I det jeg skulle plukke han opp gjorde han noe jeg aldri hadde trodd han ville gjøre. Han tok hodet og stanget den stakkars jenta i leggen. Hun snudde seg litt forbløffet. Kanskje ikke så rart. Det er jo ikke vær dag noen kommer og stanger deg i leggen, hehe. Jeg tok Adrian og beklaget til jenta. Hun lo og sa hvor søt og sjarmerende han var, hehe. Adrian så opp på henne og laget noe som kan minne om en grimase. Men det var ingen grimase.. Han hadde nemlig satt stor-sjarmen til og ga denne jenta flere slengkyss, hehe. Jeg viste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, det endte med at både jenta, de bak disken og jeg satte i gang en god latter. Hadde han vært en voksen mann hadde han nok fått seg en på tygga, så jeg er veldig glad for at han kun er en 11 måneder gammel gutt, hehe. 
 


Til tross for Adrians forsøk på å bevise sin nydelige sjarm, ble dette en fantastisk dag. Dette er helt klart noe vi må ta oss tid til senere også. Det er for ille at det skal gå så lang tid mellom hver gang vi skal samles. Så det må vi gjøre noe med, hehe

 

 

#blogg #familie #shopping #sjarm 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

 

 

Vinneren av ukens blogg er...

  • 01.06.2017 - 19:46

Nå er vinneren klar! Jeg har virkelig tatt meg god tid meg og lese gjennom de bloggene som har meldt seg på. Det var uten tvil vanskelig å plukke ut kun en vinner når det var så mange flotte blogger å velge i. Men jeg kom til slutt fram til bloggen til Vilde. Jeg fikk et kjempe inntrykk av henne gjennom bloggen. Hun blogger om forskjellige antrekk, mote og skjønnhet, bloggtips og blogginnlegg som viser hennes hverdag. 

Dette er en flott og fargerik blogg. En blogg med gode innlegg, og en blogg som når ut til unge jenter med sine fargerike å kule klærne og sprudlende personlighet. Jeg har blitt en stor fan av denne jenta og bloggen hennes.  Dere finner bloggen hennes her! ---> Vilde Unnli 

#blogg

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no