hits

May-Celin Nybak

VIL DU LYKKES, FÅ INN LITT EKSTRA PENGER? DA BØR DU SE DET HER!

  • 07.08.2016 - 12:05 

Mitt liv så langt har vært alt annet enn lett. Det har vært skuffelser etter skuffelser, og en selvtillit som ikke har hjulpet meg noe særlig. Jeg har jobbet hardt hele livet, men grunnet min helsesituasjon så har jeg aldri klart å gjennomføre. Tårene har vært mange, men mest fordi at jeg har vært så skuffet over meg selv. Hvorfor skal ikke jeg klare dette, hvorfor skal ikke jeg lykkes med det jeg setter meg for? Hva er egentlig lykke? 

 

Jeg ville benytte sjansen til å få skryte av Forever Living, og spesielt ett av Forever sine produkter, ARGI+.

Livet mitt har vært preget av en ME diagnose, en diagnose som innebærer energitap. Kroppen er rett og slett utbrent før man i det hele tatt har startet. Jeg har gått i så mange år og jobbet så hard, men uansett hva jeg har gjort og hva jeg har prøvd så har jeg mislyktes. Behandling etter behandling, men ingen ting har funket. Jeg har hatt den ene jobben etter den andre, men ingen av de jobbene har gått sammen med min verkende kropp. Men det var helt til jeg ble introdusert for Forever Living. Så langt så har jeg ingen fortjeneste, men for meg gjør ikke det noe. Jeg føler at jeg endelig kan mestre noe, og det er takket være ARGI+!

Tidligere klarte jeg ikke å ta ut og sette inn i oppvaskmaskinen. Jeg brukte over en time fordi jeg var avhengig av å ta så mange pauser. Jeg klarte ikke å leke med barna mine, kroppen min var ikke sterk nok til å holde følge. Men nå har alt forandret seg. Jeg har fortsatt ME, men jeg har fått litt mer overskudd enn hva jeg hadde. Og nå kan jeg yte det jeg skal hjemme, og jeg kan leke med barna mine.

Forever og produktene har hjulpet meg til en bedre hverdag, en bedre helse, bedre selvfølelse og et pågangsmot som nå er sterkere enn noen sinne. Nå vet jeg at jeg kan! Jeg har lenge følt på det at jeg ikke duger til noe, uansett hva jeg har gjort så har jeg liksom ikke lyktes. Penger er noe jeg ikke har så mye av, arbeidsviljen er stor, men kroppen er sliten. Hvordan kombinerer man dette? Hvordan kan man lykkes når ting er som det er? Jo det skal jeg fortelle deg, Forever Living var svaret på mine spørsmål. Produktene er av deilig Aloe Vera, og hjelper deg til en sunnere livsstil og et bedre velvære. Du kan tjene store penger som forhandler for Forever Living, alt kommer an på deg. Du tjener ut ifra den innsatsen du gjør. Jobb lite, tjen lite. Jobbe bra med pågangsmot og fortjenesten blir stor.

Forever Living tar godt vare på alle sine forhandlere, du kan opparbeide deg bonuser, vinne eksotiske reiser- med lommepenger, og ikke minst en trygg og sikker økonomi. Har du drømmer du vil oppnå, ikke la denne muligheten gå fra deg. legg igjen din e-post i kommentarfeltet, eller kontakt meg på;
foreverliving.maycelin@gmail.com. 

Ønsker du å nå dine drømmer, få en bedre økonomi og ikke minst en forbedret helse og velvære. kontakt meg og jeg vil gi deg den informasjonen du trenger. :D

 

 
 

 

 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no