hits

May-Celin Nybak

Oppussing

  • 29.09.2015 - 17:43

Nå er det en stund siden sist jeg la ut et blogg innlegg, mye har skjedd på den tiden. Kjøp av hus og en haug med oppussing. Det kommer til å bli veldig fint, men det tærer på helsa. Jeg med ME sliter litt med å ha energi nok, tar litt lengre tid enn hva det normalt ville gjort.

Dette blir bare et kort innlegg, må hive meg irundt igjen.

Endelig har familien økt til fem

  • 11.09.2015 - 11:55

Nå er det noen dager siden sist jeg skrev et innlegg på bloggen, det har skjedd så mye og jeg har rett og slett ikke hatt tid.

På fredags kveld som var startet vi en 15 lang kjøretur for å hente en "liten" firebent krabat, det var en veldig lang tur noe som slet litt på kroppen, men vi fikk opplevd og sett så mye fint. Jeg kjenner at jeg er så takknemlig for at jeg bor i Norge, vi har en helt fantastisk natur, helsevesen og så mye mer. Vi kjørte lenger enn langt, da klokken ble 01.00 så stoppet vi bilen, la ned setene og tok fram dynene vi hadde med for så å legge oss. Vi dro videre kl 08.00 og var framme klokken 17.00 ca. Da vi endelig hadde kommet fram og så den fantastiske hunden som møtte oss, han var så god og kjærlig, og vi forelsker oss med en gang. Tanken på at han skulle bli vår var helt uvirkelig, og nå er han vår.

Gullets første møte med mine to fantastiske gutter.

Jeg har vert så utrolig spent på hvordan gullet på fire bein og mine to andre gull skulle gå over ens. De knyttet bånd med en gang, nå leker de sammen så godt som hele tiden. Det er fantastisk og se.

Fire blir til Fem

  • 03.09.2015 - 17:40

Hei kjære lesere. ♥

Som overskriften sier, fire blir til femJeg kan forklare litt nærmere, etter alt som har skjedd med spontanaborten og sånn så ville vi legge barn litt på siden, men vi skal fortsatt bli fem i stede for fire. Vi skal hente en fantastisk "liten" valt, jeg skriver liten på det viset grunnet at han er 25 kg og fem måneder gammel. Denne fantastiske gutten blir en veldig stor hund, når han blir stor vil han trolig veie mellom 60-70 kg. Dette er helt enormt, men størrelsen skremmer ikke oss, han er så utrolig sprudlende og elsker alt og alle. Dette er en hund av det beste slaget og vi kan nesten ikke vente med å hente han natt til lørdag. Vi må dra på natten siden det er en kjøretur på litt over 12 timer, men stopper og mulig en dupp i ny og ned så kan vi regne med en tur på mellom 12-15 timer. Men den lange kjøreturen er så verdt det når vi vet hva vi får ut av den, vi får ett herlig nytt familiemedlem, en vi kan leke,kose,trene med og rett og slett bli en komplett A4- familie med mann, to barn og hund. Dette blir helt fantastisk, jeg gleder meg så utrolig mye til å få han hjem. ♥

I dag kjøpte jeg seng, sele, godbiter og reisesyke tabletter hvis han har behov for dette. Jeg får ikke sagt det ofte nok, jeg gleder meg så sykt! Jeg er så oppspilt at jeg ikke har peiling på hva jeg skal skrive, men jeg kan låve dere en ting, og det er at det kommer ett meget langt innlegg der dere får se hva vi opplevde iløpet av turen, bilder fra når vi var og hentet han, bilder fra hjemturen, og når vi endelig har kommet hjem. Dette blir fantastisk.

Velkommen i familien vår lille hjerteknuser ♥01.09.2015

  • 01.09.2015 - 11:48

Dette har vert noen tøffe dager for oss, og denne berg-og-dalbane turen er ikke over enda. Det hender at jeg bare brast i gråt helt uten videre, denne lille spiren var så ønsket, og når vi da mistet ble hele livet satt litt på vent. Det føltes som at alt gikk i slow motion. Det kommer fortsatt til å ta litt tid før vi tenker litt mindre på det som har skjedd oss, men vi skal komme oss igjennom det. Vi har nå bestemt at vi skal vente ca ett år- så skal vi prøve igjen. Det er fordi at hvis vi skal oppleve dette neste gang også så er ikke vi klare for det. Det forferdelige som skjedde er noe vi ikke vil oppleve igjen, men om vi gjør det så kan vi ikke oppleve det med en gang etter at vi mistet vår kjære spire. Vi rakk ikke å finne ut om det var en liten prins eller prinsesse, hadde vi rukket det så hadde han/hun fått et navn. Jeg kjenner den følelsen av lengsel, det er utrolig rart at man kan reagere på denne måten. Men legene sa at den største grunnen for en spontanabort er fordi at den lille spiren ikke har den noe bra, så med det er det vell bra at han/hun fikk slippe. Men for oss som foreldre sitter barre igjen med ett tomrom. Men når vi føler at alt er som det skal være igjen så skal vi prøve nok en gang, men det blir ikke med det første.

Men vi har bestemt oss for å skaffe oss hund, jeg er avhengig av lange gåturer/trening for at hoften min ikke skal skape seg noe mer enn vanlig. Vi har snakket med flere, men det er ei lita tispe som har utmerket seg for oss. Men det gjenstår og se om det er henne vi ta med hjem. Etter alt som har skjedd så skal det bli godt å ha noen å dele dagene med når min bedre halvdel er på jobb.. Han har ikke noe syv-til-fire jobb, han starter på natten og er hjemme på kvelden en gang, og med det så blir jeg en del alene. Generelt så er det noe dritt å være alene, så derfor vil vi nå skaffe ett nytt familiemedlem som vi kan elske like høyt som vi elsker barna og hverandre. Jeg er veldig spent på å se hvilken hund vi ender opp med. Jeg skal ikke avsløre verken rase eller kjønn før hunden er betalt og vi vet med sikkerhet at denne hunden nå er vår.

Jeg kom hjem fra sykehuset for to dager siden, siden da har jeg hvert sengeliggende, mindre morsomt. Jeg sliter fortsatt med svimmelhet og hodepine. Men det som er positivt er jo at nå har endelig blødningene avtatt en god del, med andre ord så kan jeg bruke vanlig undertøy. Fantastisk! Det er mye jeg vil skrive om, men vi får ta det en annen gang. Jeg kan ikke sitte for mye foran datan siden jeg har hjernerystelse. Blir fort veldig sliten og hautullen.May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no