hits

May-Celin Nybak

Dette bestilte jeg!

  • 28.05.2017 - 16:00

Etter mitt tredje og siste svangerskap har jeg ikke kommet meg tilbake til den slankere utgaven av meg selv. Størrelsen jeg hadde den gang gikk i xs og s, men nå er jeg litt større- ikke like fit om man kan si det slik. Jeg er oppe i Medium, noe som i seg selv er en fin og sunn størrelse og være i. Jeg er jo fortsatt i S i enkelte plagg, men bukser og litt mer tettsittende kjoler er jeg oppe i Medium. 

Jeg søkte vilt på nett her en dag i ett håp om å finne en nettbutikk som hadde fine klær men til en billig penge. Jeg er jo ikke av den rikeste på jord, så billige klær basser meg helt perfekt. Etter mye leting fikk jeg endelig øye på en nettbutikk som hadde akkurat det jeg lette etter. Og ikke minst en pris jeg i høyeste grad kunne leve med. Nettsiden i seg selv var ikke så fancy som Nelly eller noen av de helt store, men siden klærne var så billige fant jeg ut at jeg kunne bestille noen plagg. 

Trykk på hver enkelt kjole for å komme til nettbutikken

    

 
 

Om klærne i verste fall er i dårlig kvalitet har jeg ikke tapt mer enn litt over 400 kroner. SÅ det kan jeg leve med. Man må jo nesten bare prøve ut de forskjellige nettbutikkene før man dømmer de. Jeg blir jo litt skeptisk når man får kjøpt så billige klær. Jeg har heller aldri lest noe om denne nettbutikken, eller hørt om den for den sags skyld. Så det blir spennende å se om kjolene er slik de så ut på bildene, og i bra kvalitet. Om de er det er dette min nye yndlings nettbutikk, hehe. 

Dette er ikke sponset eller reklame av noe slag. Det er bare meg som vil dele mine kjøp med dere. Og selv syns jeg disse kjolene var kjempe fine. Men som sakt er jeg litt spent på hvordan kvaliteten er med tanke på den lave prisen. Men om det viser seg at kjolene er av bra kvalitet og er like fine som de viser på bildene tar jeg den lave prisen som en fet bonus, hehe.

I følge bestillingen står det at de ankommer om 5-8 dager. Så nå sitter jeg bare å gleder meg til jeg får en hente melding, hehe. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg så skal jo jeg og en venninne til Bergen i juni- da kan dere tenke dere at disse kjolene blir godt brukt. Gleder meg.

 

 

#blogg #søndag #mote #billig

 

FACEBOOK          INSTAGRAM
 

 

 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no