hits

May-Celin Nybak

Brudepikenes kjoler

  • 20.03.2018 - 20:00

Jeg har lenge tenkt over hvordan jeg som brud vil at mine brudepiker skal se ut på vår store dag. Her er det vi som brudepar som betaler for kjolene og med det er det også vi som bestemmer hvilke kjoler og farger hver enkelt av brudepikene skal ha på seg. 

Vi tenker som så at vi kjøper kjolene og bestemmer alt ved de. Så klart skal brudepikene føle seg vell i kjolen som blir valgt. Det blir ikke valgt en kjole som de ikke føler seg vell i. Men det er vi som brudepar som kjøper kjolene, og med det er kjolene i våres eie. Og vi tenkte at om brudepikene likte kjolen de skal ha på kan de få kjøpe den av oss senere til en lavere penge enn hva som var opprinnelig sum.

Det er dyrt og planlegge et bryllup, og for meg som har drømt om denne dagen siden jeg var ei lita jente gjør dette litt ekstra vanskelig. Derfor tror jeg at vi er nødt til og gjøre det slik. Om det viser seg at alle brudepikene vil kjøpe sine kjoler er det vell og bra, men om de ikke vil så blir de lagt ut på salg på nett når den tid kommer. 

Jeg har plukket ut noen fine kjoler som jeg kunne tenkt meg at mine brudepiker skal bruke, og i disse fargene. Vi skal jo gifte oss på en låve og med det vil jeg at fargene skal matche det temaet. Mine fire brudepiker varierer i størrelse så jeg må finne en kjole som sitter perfekt på alle. Kom mer enn gjerne med deres mening om hvilken kjole som passer best, alt fra en tynn kropp til en litt mer formfull kropp.
Her er første kjole. Jeg elsker denne kjolen, den er lett, lekent og elegant- alt på samme tid.
 


Her er tredje pulje og dette er en så fantastisk nydelig kjole. Jeg håper virkelig dere hjelper meg her, jeg sliter med og finne en som føles rett for meg som brud og min kjekke brudgom- samtidig som at det skal basse de forskjellige kroppsfasongene til brudepikene mine. Jeg er redd for og ta et feil valg, alle skal jo føle seg som en prinsesse i mitt bryllup til tross for at det er jeg som skal være i fokus så skal så klart brudepikene og forloveren min være like vakre og føle seg like vakre i sine kjoler.Her er de tre første jeg falt for. Det er garantert så mange nydelige kjoler der ute som jeg enda ikke har oppdaget så jeg er nok ikke ferdig riktig enda med og titte litt rundt. Og det blir heller ikke siste innlegg med kjoler for brudepiker, jeg kan ikke bestemme meg riktig enda, jeg må vite at det er riktig kjole først. Jeg er nødt til og snakke med alle brudepikene og høre om de liker kjolen jeg har vagt før jeg gjør noe mer, hehe. 

Men først og fremst skal jeg velge ut 2-3 kjoler som brudepikene kan velge mellom. Jeg er enda ikke helt sikker på om jeg ønsker at kjolene skal være like men fargene forskjellige. Eller forskjellige kjoler og forskjellige farger, eller forskjellige kjoler og like farger. Men enn så lenge tipper jeg mer over slik det er på bildene. Like kjoler med forskjellige farge. 

Vær så snill, kommenter og gi deres mening! 


 

 

OMG! I marry the love of my life next year!

  • 17.03.2018 - 16:00

Tenk at jeg faktisk er en gift kvinne innen 2019 er omme! De som leser bloggen min vet jo hvordan jeg ser på dette med giftemål, jeg er det man kan kalle en Bridezilla, hehe. Jeg har drømt om denne dagen så lenge jeg kan huske og vet nøyaktig hvordan jeg vil ha den.

Men nå skal det jo sies at man er to om å gifte seg, og med det er man også to om å lage bryllup også. Det jeg ikke tenkte på den gang var jo at det faktisk måtte en mann inn i bildet, og den mannen hadde sikkert sine tanker om hvordan han ville ha sitt bryllup. Dette falt meg først inn når jeg fikk spørsmålet servert av Kai- om jeg ville gifte meg med han. Først da slo tanken meg at jeg kanskje må ha med hans ønsker i den bryllups planen min, hehe.


Han vet hvordan jeg er når det kommer til min drøm om og stå hvit brud, så han tar ikke denne planleggingen så høytidelig, hehe. Han vil bare at jeg skal få oppleve hele opplevelsen med planlegging og alt som følger med. Han deltar i alt selv om han holder seg litt i bakgrunnen. Han er med på alle avgjørelser selv om han gir meg viljen min når det kommer til tema og farger, hehe. 

Men en ting skal sies og det er at Temaet ikke var min ide. Det var ikke jeg som kom på ideen om et Country inspirert bryllup, det var mannen i huset. Jeg er så glad for at han kom med den ideen, det passer oss som personer på en prikk og vi skal få til en bombe av en fest. Dette skal utvilsom bli et bryllup folk vil snakke om de kommende ukene og månedene etter. Ikke fordi pynt og alt var så gjennomført, men fordi alle sammen hadde en super feiring med oss. Bryllupet skal huskes for dekor også så klart, men alt i alt skal den huskes for en bombe av en fest!

 

Hvilken kjole til bryllupet?

  • 16.03.2018 - 14:30

Nå som jeg er inne i en stor bryllups boble kan jeg jo småprate litt om hvilke kjoler jeg kunne tenkt meg. Jeg har allerede funnet kjolen jeg skal ha under vielsen, og dere kommer ikke til og tro hvor mye jeg betalte for den! Jeg har fra starten av vært veldig nøye på at drømme bryllupet ikke trengte koste oss skjorta om dere skjønner. Hvorfor skal man bruke alt fra 200.000,- til 500.000,- på den store dagen? Det ligger jo litt i tittelen "den store dagen", det er tross alt bare en dag, og jeg vil ikke ruinere oss for at vi skal ha en real fest og et bryllup i ren luksus som alle kommer til og ha på leppene i månedene etter.

Jeg fant min drømme kjole som skal brukes under vielsen i kirken til en pris av 500,-! Ja, dere leste riktig. Jeg fant min kjole på finn.no der en trivelig dame ikke lenger hadde behov for sin kjole at etter deres store dag var over. Jeg legger ikke ut kjolen jeg faktisk har valgt siden jeg vil ta hensyn til de som faktisk skal bli overrasket når den store dagen kommer, men jeg kan legge ut kjoler som jeg har vinglet litt etter men som til slutt måtte si seg slått av den andre kjolen.

Det og være på kjolejakt kam være et helvetes slit, men for dere som faktisk liker og handle på nett så er jo dette midt i blinken for dere. Det må så klart ikke være denne nettbutikken men de har fine kjoler til en billig penge, så hvorfor ikke prøve det ut tenker nå jeg. De kjolene som er inne på denne siden er jo kopier, og med det er de billigere enn orginalen. Men når jeg hører ordet "billig" blir jeg fort med i samtalen, hehe.  
 


Men et tips til alle dere som skal gifte dere og som da er på leting etter drømme kjolen, det er ikke nødvendig og betale mellom 15 og 30.000,- på en brudekjole. Dette er ikke et sponset innlegg, det er kun jeg som vil tipse om at man kan få billige og nydelige kjoler på andre måter om man bare leter litt. Jeg skal bestille min kjole nummer to inne på JJ´s House

Jeg skal jo ha to kjoler, en prinsesse/ ballkjole til vielse som jeg allerede har kjøpt og en trompet/ havfrue kjole som viser fram formene til fest. Når det kommer til kjole nummer to så sliter jeg litt ekstra. Det er så vanskelig, jeg får liksom ikke bestemt meg. Jeg vil at den kjolen jeg velger skal være så fantastisk at et snev av anger ikke kommer til og trenge gjennom. 

Vi skal jo ha et låve bryllup, da mener jeg at kanskje en blondekjole hadde passet best? hmm. nei dette er så vanskelig at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal komme meg ut av denne knipa. Jeg er elendig til og ta avgjørelser, hehe. Er bestandig så redd for å velge feil. Men jeg legger ut noen av de jeg har sett på så får vi håpe dere kan hjelpe meg med og ta et valg. Selv om jeg legger ut tre kjoler nå så vil ikke det si at en av de blir DEN kjolen. Men da er jeg i det minste sikker på hva jeg absolutt ikke skal velge, hehe.
 Denne første kjolen her er bare fantastisk, men jeg er ikke helt overbevist når det kommer til bare skuldre. Jeg er ikke helt inne på det med nakne skuldre, av en eller annen grunn kler jeg det ikke. I følge meg selv, hehe. En nydelig kjole, men korsettet i ryggen er ikke like fint.
 Denne kjolen har jeg virkelig lagt min elsk på. Den passer perfekt for et låve bryllup og er akkurat det jeg ser etter. Men så er det meg og avgjørelser igjen. Jeg er så redd for at det kanskje finnes en kjole der ute som er enda mer perfekt som jeg kanskje går glipp av om jeg kjøper en nå. Der ser dere, håpløs tankegang! Elsker at denne kjolen er uten korsett. Det får liksom kjolen og kroppen til og bli ett om dere skjønner.
 


Dette er en kjole jeg liker veldig godt med tanke på at den er så enkel- men likevel ikke fult så enkel. Jeg elsker stoffet, detaljene og det faktum at det er ermer på kjolen. De går ikke over skuldrene noe jeg overraskende nok liker. Jeg sa jo det at jeg ikke er så stor fan av nakne skuldre, men her får man litt av begge deler, noe som i for seg er genialt. Man er "naken" men likevel ikke. Genialt!

Nå har jeg kommet med tre kjoler til vielse og tre kjoler til fest. Hva syns dere?

Som jeg nevne så har jeg alt kjøpt en kjole til vielse, men den var for stor og om de ikke får sydd den inn må jeg kjøpe meg ny. Så dere må mer enn gjerne si va dere mener om alle kjolene. :) Dette er en såpass spennene tid framover at jeg går helt i ørska hver gang jeg setter meg ned med bryllups boka, magasinene, kjolene og alle planene. Dette kommer til og bli noen fantastiske måneder!

Om det er ønskelig kan jeg ha flere innlegg der jeg viser brudekjoler som jeg kunne tenkt meg. Jeg bestemmer meg nok ikke med det første uansett, hehe. Så om du vil at jeg skal fortsette med og vise kjoler jeg kunne tenkt meg i bryllupet må du sende meg en kommentar på det. Jeg tenker også at det er andre plagg jeg vil blogge om også. Det er jo dressen til brudgommen, brudepikene og forloverne. Ja, nei her kan vi få noen fine innlegg framover. 

 

 

 

 

EN STOR NYHET!

  • 12.03.2018 - 17:42

Nå er det noen dager siden sist innlegg. Jeg har faktisk byttet ut bloggen litt i det siste med trening, tro det eller ei. hehe. Jeg ble jo hofte operert i desember og først nå trener jeg aktivt igjen. Jeg trener mandag, tirsdag, onsdag og fredag.
 

Mandagene starter jeg treningsøkten klokken 09.30 der jeg setter meg på sykkelen om har 25 min slik at jeg blir god og varm. Klokken 10.00 er det en Yogastrech time som varer fram til 10.30. Når den er ferdig går jeg over til rompe-lår og holder på til klokken 11.30 før jeg tar 30 minutter med uttøying. 

Tirsdag er det egentlig en fridag fra trening, men siden det er Zumba på kvelden blir det 45 minutter med dans/ trening denne dagen også. 

Onsdag er det mage og rygg. Da starter jeg oppvarmingen klokken 10.00 med 30 minutters oppvarming på sykkel. Etter det går jeg på de forskjellige apparatene som er for mage og rygg. Jeg avslutter treningen 11.30 der jeg da starter med 30 minutter uttøying. 

Torsdag er en fridag så kroppen ikke blir overbelastet.

Fredag går jeg over på biceps, triceps og rygg. Denne dagen starter jeg også klokken 10.00. Jeg starter med 30 minutter oppvarming for så og gå videre på de forskjellige apparatene som er beregnet for de forskjellige stedene på kroppen jeg vil jobbe med.

Lørdag og søndag er det avslapnings dag. 

Men det var ikke mitt treningsprogram som var den store nyheten. Det er en annen grunn til at jeg trener så mye som jeg gjør nå. 

Vi har vært inne på denne stien før, men da satte graviditet en stopper for planene. Nå er jeg ikke gravid, og et nytt barn er ikke planlagt eller mulig, så da er vi tilbake der vi slapp sist gang. Kai og jeg satt for noen få måneder siden og funderte litt over framtiden og hva vi ville få ut av den. Begge hadde planer for både hus, familie og oss som par. Tro det eller ei, men nå er måneden satt. Dere tenker sikkert "hvilken måned og satt til hva". Jo det skal jeg gladelig fortelle dere.
 


 

Vi skal gifte oss!

Begge vet at vi vil tilbringe livene vi har fått tildelt sammen. Vi er lykkelige sammen og kan ikke tenke oss et liv uten hverandre. Nå høres kanskje dette veldig klissete ut, men slik er det. Det er nok ikke bare vi som føler på en slik kjærlighet her i verden, så så klissete er det kanskje ikke. Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv når jeg sier dette, men selv om jeg egentlig ikke kan det vet jeg at Kai føler det på samme måte.

Livet mitt har vært en berg-og-dalbane uten sidestykke, men til tross for det har jeg funnet en mann som elsker meg til tross for alle feil og mangler, samt alt det positive som jeg har og tilby. Når det kommer til hvor heldig jeg er så kan ikke det beskrives. Etter mye dritt fant jeg omsider min drømmemann, noe jeg på et stadige i livet ikke trodde var mulig, men her er han.

Vi har satt en dato for bryllupet, men det kommer ikke ut på bloggen riktig enda. Jeg venter litt med og fortelle dere detaljene rundt måned, men årstall kan jeg røpe her og nå. Vi har bestemt oss for at 2019 er året vi skal gifte oss og jeg kunne ikke vært mer spent og lykkelig for hva vi har i vente. Vi har snakket med forlovere, og for min del er det min beste venninne som har fått den "jobben", og Kai har valgt sin beste venn. 

Når det kommer til bryllup er jeg nesten helt besatt, hehe. Jeg har drømt om denne dagen siden jeg var en liten jente, der jeg spradet rundt i mammas høye hæler og vakre kjoler (som så klart var alt for store). Av en eller annen grunn har jeg bestandig hatt et ønske om å gifte meg innen jeg fyller 30 år. Aner ikke helt hvorfor, men tror det ligger mer i det at jeg har følt at jeg kanskje kommer til å føle meg litt gammel når jeg passerer 30 år, noe som egentlig er helt bak mål. Kvinner får jo barn langt etter de fyller 30, og giftemål er nok mer vanlig etter fylt 30 enn før vil jeg tro. Men der har dere min forskrudde tankegang, hehe.

Men nå skjer det før jeg fyller 30 så alle mine barndomsdrømmer går i oppfyllelse. 
 


 

Siden alt er i startfasen av planlegging vet vi ikke stor mer enn at det blir de aller nærmeste fra begge slekter som kommer og at jeg skal stå hvit brud med min kjekke brudgom ved min side i en nydelig kirke. Som sakt er forlovere, foreldre og de nærmeste varslet, det er vell det. De andre kan hende de finner det ut først når invitasjonene kommer eller her på bloggen om de leser den.

Jeg personlig elsker denne bloggen, og for meg faller det naturlig at en slik stor nyhet blir delt her. Jeg har hatt flere som har spurt hvorfor jeg ikke har blogget på en god stund, og svaret er enkelt. Jeg har vært oppslukt i trening. Jeg trener ikke fordi jeg vil gå ned i vekt. Helt ærlig så kan jeg ikke gå ned i vekt for da hadde jeg nok sett mer eller mindre syk ut. Jeg er tross at 1.70 høy og veier ikke mer enn 52 kilo. Det jeg har som plan for denne treningen er rett og slett at jeg skal få trent opp litt muskler slik at jeg ikke ser ut som en strek. Det er planen.

Jeg kommer nok til og blogge om planleggingen og alt det som hører med. Det er en spennende tid vi har i møte og jeg kunne ikke gledet meg mer. 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no