hits

May-Celin Nybak

JEG ER AVHENGIG!

  • 08.12.2015 - 08:24

Som overskriften sier så er jeg avhengig, ikke slik som det høres ut som. 

Hvordan kan man få sagt dette, jeg er en uoppdaget musiker, og med det er jeg musikk-avhengig. Det kan ikke gå lange stunden mellom hver gang jeg hører på musikk. Når jeg er på kjøpesenteret så hender det at jeg buser ut i sang, og jeg kunne ikke ha brydd meg mindre om de som var i rundt meg. Det verste er jo at jeg gjør dette uten å tenke meg om. hehe, Jeg har vokst opp med musikken. Hver gang noe har forårsaket smerte eller følelsesladet ubehag så har jeg bestandig hatt musikken. Det høres så teit ut at musikken skal kunne hjelpe deg gjennom både fine og tunge tider i livet, men det er så sant som jeg nå har sagt det. Jeg kan ikke gå en dag uten musikk, jeg er avhengig.Syng, syng, syng - YouTube

  • 01.11.2015 - 20:11

Hei hei mine kjære lesere ♥

Jeg har nå gått meg lei av at jeg ikke har programmene som skal til for å lage de type videoene som jeg vil. Det er nok ikke alle som vet at jeg synger, men hvis dere går på kategorien sang&musikk så kommer dere til de videoene jeg har lagt ut. Jeg har også en YouTube kanal  der jeg legger ut alt jeg gjør. Men som sagt har jeg ikke de programmene som skal til for å få en bra video der man kun hører sin egen stemme og ikke originalen i bakgrunnen. Men jeg er så heldig å ha en fantastisk venninne som er villig til å være med slik at vi får brukt hennes MacBook Pro, hun har noen av programmene som man trenger til å få et bra resultat. 

Fram til nå har jeg kun brukt iPhone min, og det sier seg selv da at resultatet ikke blir det beste, her har dere da et eksempel:

 


Ny sang ute (cover)

  • 20.10.2015 - 21:39
Ny sang ute på min YouTube konto.
Dance With My Father - Luther Vandross (cover May-Celin Røstad)
Sang & Musikk

  • 14.08.2015 - 13:50

Jeg har jo skrevet litt tidligere at musikken kan hjelpe folk i både fine og tunge stunder, og jeg er ikke noe unntak. Jeg synger konstant hele tiden, og da mener jeg hele tiden. Det er egentlig litt rart at han jeg bor med ikke har blitt lei enda. ♥ Jeg tenkte at jeg skulle legge ut noen av videoene jeg har på YouTube, dere finner de her på linken, men jeg legger de ut på bloggen likevel. 

 

 

kOQokRqUSFc
Musikken kan hjelpe deg i tunge stunder

  • 13.08.2015 - 23:23

Musikken er noe jeg virkelig noe jeg brenner for, det går ikke en eneste dag uten at musikken står på for full guffe og jeg synger for full hals. Jeg og min familie opplevde en stor tragedie i vår familie, mormor mistet sin sønn, mamma mistet sin bror og jeg mistet min kjære onkel. Dette er noe som preger meg hver dag, og med det så bestemte jeg meg for å få mine følelser ut i form av sang. Når man så inderlig lengter etter en hvis ro så er musikken god å ha. Det fungerer ikke for alle, men for meg så er det helt nødvendig. Jeg trenger musikken i både vonde og gode stunder. Her er sangen jeg sang for min onkel. 

oVcNHEVZl2s
Han var en fantastisk person, så godhjertet og omtenksom.
Onkel, du dro for tili, jeg er ikke klar for å la deg gå. Du har hvert der for meg siden jeg var en liten jente. Hver bursdag jeg hadde så ringte du å sa "hvordam går det vesle jenta mi?". Nå fylte jeg 25 år i juni, men denne gangen kommer du ikke til å ringe. Du gikk bort for tidlig, det var ikke meningen at du skulle forlat meg nå. Jeg trenger deg, jeg har bestandig trengt deg. Det å vite at du ikke er her lenger gjør så vondt, vær så snill, ikke forlat meg. Du sa bestandig at du så fram til den dagen jeg fant min drømmeprins og giftet meg, for da skulle du stå der ved min side. Jeg skulle så inderlig ha ønsket at du var her med meg nå, for da skulle jeg ha fortalt deg at jeg faktisk skal gifte meg. Men jeg vet du er der ute en plass og følger med. Jeg besøker deg ofte på din nydelige grav, der snakker jeg til deg og synger for deg. Jeg er så uendelig glad i deg onkel. Jeg håper du har det bra der du er nå. Jeg skal gjøre deg stolt. Jeg er vesle jenta di for evig. Oss to onkel. ❤️
May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no