hits

May-Celin Nybak

Uken som gikk

  • 29.05.2017 - 13:00

UKENS HØYDEPUNKT
Høydepunktet for denne uken er uten tvil at hele familien var samlet- både store og små. Vi har lekt, kosa og hatt det helt fortreffelig. Denne uken har ikke vært det aller beste denne uken her i Trønderlag, men det stoppet ikke barna. De var ute om det så høljet net. De plasket og rullet seg i de sølepyttene som kom, og de storkosa seg i det grisete været. Ikke så rart, barn og vann er jo bare nødt til å klaffe, hehe. Når vi ikke var ute brukte vi tiden inne med litt legging av puslespill, lek og kosetid med en god Disney film på TV'n. Dette har virkelig vært noen gode dager.
 


 

UKENS NEDTUR
Til tross for alt det fine med at hele familien var samlet har jeg vær deppa og følt meg helt tom for krefter. Jeg har følt at verden er i mot meg og at jeg ikke helt ser lyset i enden av tunellen. Men igjen kan man ikke gjøre annet enn å marsjere stødig gjennom de stormene som blir slengt mot en. Selv om det gjør vondt, man er sliten, og man helst vil gi opp må man bare fortsette. Jeg må bare huske på alt det positive jeg har i livet mitt når livet gir meg litt motgang. Da føler jeg meg fort mye bedre. Jeg skrev et innlegg om akkurat dette denne uken. Dere finner innlegget HER!

UKENS SERIE
Jeg har lett etter noe å se på så lenge, så fikk jeg nyss til en serie som ligger på Netflix - 13 GODE GRUNNER. Jeg fikk med meg hele første sesong på veldig kort tid. Dette var helt klart en serie som stakk dypt i hjertet mitt. En serie med ett budskap om hvor mye nettmobbing kan prege den det gjelder. For dere som ikke har sett serien handler det kort fortalt om en jente som tok sitt eget liv grunnet all mobbingen hun ble påført. Serien utvikler seg og hver og en av mobberne får tilsendt kassetter som beskriver alt fra hennes syn og der hun forteller om hvorfor hun tok det valget hun tok. Mobbing kan komme i så mange former. Man mobbe både fysisk, psykisk og noe så feigt som gjemt bak en data. Men alt i alt så er dette en bra serie som for opp øynene for mobbing og konsekvensene av det. 
 


UKENS KJØP
Det er lenge siden jeg kunne unne meg noe som helst, men denne uken fikk jeg kjøpt meg hele tre kjoler. Jeg er helt i ekstase over at jeg fant tre kjoler jeg likte, og ikke minst prisen. Det var latterlig billig, noe som også gjør meg litt nervøs. Man sier jo at man får det man betaler for, og når jeg da kjøpte disse kjolene på en nettside jeg aldri verken har hørt om eller sett før er det jo rom for tvil. Men når kjolene var så billige som de var ser jeg ikke problemet meg og prøve ut denne nettbutikken. Og om det viser seg at kjolene er av bra kvalitet er det ingen tvil om at jeg kommer til å handle mye på den nettsiden, hehe. Jeg laget innlegg om innkjøpene.. Dere finner innlegget HER!

UKENS SANG
Denne uken har jeg vert  i det musikalske hjørnet. Sangene fra Beauty and the Beast er det som virkelig har satt en klebrig tyggis til hjernen min. Det er så mye fin musikk og jeg bare elsker filmen. Da er det ikke den originale Disney filmen jeg snakker om, men den der Emma Watson spiller hovedrollen som Belle. Dette er en kjempe fin film som passer for alle i familien. Men om de aller minste skal se den må foreldrene være obs på at slutten kan virke litt skummel for de aller minste. Til tross for det er dette en kjempe fin film, og jeg skal uten tvil få kjøpt den når den kommer ut.
 


 

UKENS TANKE
Ukens tanke går til den forferdelige terrorhendelsen som skjedde i Manchester tidligere denne uken. Forferdelig at det finnes mennesker som kan ta uskyldige menneskeliv på den måten. Det gjør meg virkelig vondt og jeg kan ikke gjøre annet enn og sende gode og varme tanker og kjærlighet til alle de involverte. Dette er bare grusomt, og at de skulle slå til på befolkningens svakeste. Nemlig barn som nettopp hadde sett sitt store Idol opptre. Jeg skrev ett innlegg om tragedien som inntraff og mine følelser rundt det. Dere finner innlegget HER!

UKENS AKKURAT NÅ
Jeg sitter nå å kjenner på følelsen av alt som har hendt denne uken. Alt fra at familien samles til at andres rives fra hverandre. Jeg sitter med blandede følelser, men på et personlig plan ble det en god uke til slutt. Jeg har jo også en veldig stor nyhet som kommer ut på bloggen i nærmeste framtid. Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid til å fortelle dere det som har skjedd. For meg er det en seier det som har skjedd. Jeg har kjempet harde kamper med leger, psykologer og NAV, men jeg klarte det til slutt. Jeg føler meg ti kilo lettere, og håper så klart dere får en like god følelse selv som det jeg har nå. Så alt i alt har denne uken vært fin. Ustabil, men fin. 
  

 

#blogg #mandag #ukensomgikk

 

 

FACEBOOK          INSTAGRAM

UKEN SOM GIKK #4

  • 05.03.2017 - 20:00

Ukens akkurat nå
- Jeg ligger nå på sofaen og leker meg litt med filtrene på snap etter en dag med barnegråt og masse kos. Dere skjønner det, lille Adrian har fått feber, og har ikke vært helt seg selv i dag. Så dagen har gått med på kos og trøst. Men nå sover han så søtt i sengen sin. Det er ikke bare han som sover. Både Kai og hunden har slokna. Åskar fant bamsen til guttene og la seg for å kose med den. Kai derimot sovnet klokken seks og sover enda. Jeg bør nok vekke han slik at han får sove til kvelden, hehe. Siden guttene har sloknet koser jeg meg med kveldens siste blogginnlegg her i sofaen. Finnes ikke bedre måter å slappe helt av. Jeg finner roen når jeg blogger- aner ikke hvorfor, jeg bare gjør det. 

Ukens opptur
- Ukens opptur må være videobloggen. Jeg følte jeg skrev og postet innlegg på bloggen kun for å poste. Jeg har bestandig sakt til meg selv at jeg ikke vil ha en slik blogg. Jeg vil ikke havne der at jeg ikke har noe å blogge om, og at jeg føler jeg må legge ut innlegg fordi dere forventer det av meg. Men så innså jeg noe. Dere forventer ikke mange dårlige innlegg. Dere vil ikke ha mange dårlige innlegg- men noen få/ flere gode innlegg. Så jeg fikk en ide om at jeg skulle ha min egen videoblogg. Noe som virkelig har blitt tatt godt i mot fra både meg selv og mine lesere. Det at jeg nå har mulighet til å variere litt er bare knall! Så takk til dere for den gode responsen jeg har fått.


 
 

Ukens nedtur
- Ukens nedtur.. Jeg vet egentlig ikke om det har vært noen nedturer denne uken. Alt i alt har denne uken vært kjempe fin. Den eneste nedturen jeg kan komme på er at jeg har vært litt sliten og mutt denne uken. Men uten om det har denne uken vert flott.

 

Ukens snap og instagram bilder 

Ukens høydepunkt
- Ukens høydepunkt må være, uten tvil, at kai fikk jobben han hadde søkt på. Jeg er så stolt av han. Han var den som ga den såkalte godfølelsen en sjef vil ha og trenger. SÅ dette er uten tvil det beste og uten tvil ukens høydepunkt. Men for meg er det jo også noe annet som var veldig stort. Det må være det samme som ukens opptur. Det at jeg fikk laget min egen videoblogg har vært så utrolig morsomt, spennende, skremmende og flott. Alt på en gang. Jeg elsker å prate, så det passet jo meg på en flekk, hehe. 

 

Ukens filmanbefaling
- Ukens filmanbefaling må være dise to filmene/ showene.

Gabriel Iglesias - FLUFFY MOVIE 
Gabriel Iglesias - I'M SORRY FOR WHAT I SAID WHEN I WAS HUNGRY


Jeg har sett filmene/ forestillingene hans så mange ganger at jeg ikke vet hvor mange ganger den har blitt sett. Men vi runner nok 15 ganger denne uken. jeg ler, og jeg ler hysterisk! Det er nok ikke en slik film vi tenker på når vi hører ordet film. Dette er rett og slett en komiker som holder sitt store show på scenen. Gabriel Iglesias. Noen som har hørt om han? Han kommer til Trondheim i juni for å holde ett av sine show for oss. Jeg skal sikre meg de billettene. Om jeg så må gå over glødende kull og brennende hete. Jeg skal ha de billettene! 

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg ikke kjøpt annet enn mat og andre nødvendige ting til hus og hjem. Kjedelig, men sånn er det. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

CHUBBY BUNNY CHALLENGE

HAN KLARTE DET! NÅ KAN VI PLANLEGGE FRAMTIDEN.

VIDEOBLOGG - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE 

 

 

UKEN SOM GIKK #3

  • 30.01.2017 - 23:00

Jeg har brukt kvelden på å skifte design på bloggen. Jeg har aldri laget ett eget blogg design noen gang, men jeg tror det ble helt greit. Jeg har fant ett stilsett på nett der jeg måtte legge inn enkelte koder selv, så da var det bare å sette seg ned og se på både YouTube og slikt. Jeg skal se om jeg får tatt noen skikkelige bilder i morgen så jeg får laget en Header som er bedre enn denne. Jeg ble over hode ikke fornøyd med denne header'n, men den er bedre enn om det ikke hadde vert noe der i det hele tatt. 

Jeg var ikke fornøyd med designet jeg hadde tidligere, det var ikke helt meg. Men nå har jeg fått ett design som passer meg. Det er enkelt og stilrent, så nå mangler jeg bare og få lagd header'n bedre. Satser på at jeg får gjort det i morgen :)

 

Over til "UKEN SOM GIKK #3".

Ukens opptur
- Ukens opptur må være det at jeg endelig har fått tilbake litt matlyst. Jeg spiser nå store burgere, noe som kanskje ikke er fult så bra, hehe. Men maten er på plass. Jeg har også fått tilbake kontakten med vennene mine, noe som viser at jeg er i bedre form nå enn hva jeg var for kort tid tilbake. 
 

Ukens nedtur
- Ukens nedtur, jeg vet ikke helt hva det skal være. Jeg føler jeg har hatt en fantastisk uke. Så klart har formen variert litt, men ikke nok til at det skal bli en nedtur av det liksom. Om det så skulle vært noe nedtur ville det nok vært den redselen jeg satt med når jeg ble tatt til side av Statens Vegvesen. Det var bare en teknisk kontroll, og bilen var jo i tipp topp stand, så det var ikke noe å være redd for. Men når det kommer slike store, skumle og barske menn som har makten til å gjøre live ditt bare litt surt den dagen vil så klart hjertepumpa slå litt hardere, hehe. Dere finner innlegger HER!

Ukens høydepunkt
- Ukens høydepunkt er uten tvil mamma-helgen. Når jeg sier "mamma-helg" er det helgene guttene kommer. Jeg har storkost meg med de fantastiske guttene min. Vi har bakt boller og muffins, lekt, sett fine filmer og kost en hel del. Vi har hatt en helt fantastisk helg.  Det er så godt når alle er samlet, jeg kan ikke gjøre annet enn å la smilet gå fra øre til øre når alle er samlet. Det er bare fantastisk! 

- Ukens andre høydepunkt må være da jeg fikk meg en personlig trener som satte opp en plan for meg de førstkommende tre ukene. Når de tre ukene er omme øker vi intensiteten i øvelsene. Jeg gleder meg veldig til og få kroppen skikkelig i gang.
 

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg kjøpt treningsutstyr. Treningsklær og sko. Det var nok det beste kjøpet jeg har gjort. Og om jeg husker rett var det denne uken jeg kjøpte en del sminke. Men jeg er så glemsk, så ta alt med en klype salt, hehe. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

BREV TIL TENÅRINGS-MEG 

DET VAR IKKE VERST!

SNAKK OM Å BRUKE HODE!!

UKEN SOM GIKK #2

  • 23.01.2017 - 16:00

Ukens opptur
- Ukens store opptur må være at jeg endelig har fått gnisten tilbake når det kommer til trening. Jeg står opp tidlig på morgenen og drar på trening. Så langt har jeg trent kun på morgenen, men håper å få tatt en runde på ettermiddagen også. Målet i starten nå er å få trent to ganger daglig. En på morgenen når Adrian har sin første dupp, og en gang når Adrian har lagt seg for kvelden. Når Kai er for fult ut i jobb igjen, i februar, blir det kun trening en gang om dagen. Jeg kan trene sånn smått hjemme, men den harde og effektive treningen starter når Kai har kommet hjem fra jobb slik at jeg kan dra på treningssenteret. Så min store opptur denne uken må være gleden jeg har fått når det kommer til trening. 

Ukens nedtur
- Ukens nedtur må være formen. jeg har hatt en veldig tung uke, der jeg virkelig har kjempet med meg selv. Tankegangen har vært startet så positivt, men av en eller annen grunn har de positive tankene tatt en helomvending. Dette er veldig slitsomt. Jeg har følt meg verdiløs og ubrukelig i flere anledninger. Tårene har rent ned kinnene uten noe grunn. Formen har rett og slett ikke vært tilstede. 

 

Ukens høydepunkt
- Ukens høydepunkt må være at Adrian har fått sin aller første tann. Den har ikke kommet helt opp enda, men vi kjenner den. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å stikke fingrene inn i munnen hans. Jeg måtte jo kjenne på tanna, hehe. Det er så typisk foreldre. Når barna får sin første tann så må bare foreldrene stikke fingrene inni munnen kun for å kjenne på tanna. Hvorfor kjenne på den? Det er jo bare ei tann, hehe. Men gud så stolt man blir av så små ting som dette, men som også er så stort.

- Ukens andre høydepunkt må være innlegget jeg skrev "NAKEN MED EN FREMMED PÅ STUA". Jeg fikk så mye tilbakemeldinger på dette innlegget. Når jeg opplever noe så flaut som dette, er det morsomt å le av det sammen med dere lesere. Man kan jo ikke gjøre annet enn å le, hehe. Selve opplevelsen var ikke noe særlig til høydepunkt, men når jeg ser tilbake på det var det ganske komisk. Så et høydepunkt på den humoristiske delen var det helt klart.

 

Ukens innkjøp
- Denne uken har jeg kjøpt PREMIUM WIHTE, en tannbleking av en annen verden. Jeg var så gira når jeg så at pakken hadde kommet i posten. Jeg bare måtte teste ut produktet med en gang. Og så lite smart som jeg var ventet jeg ikke til neste dag. Jeg tok bilder på kvelden, når lyset var dårlig og jeg alt for gira. Det resulterte i et dårlig innlegg med dårlige bilder. Jeg lover å ta nye bilder så dere får se. Dette er ikke første gang jeg bleker tennene med denne fantastiske hjemme-blekingen.  Siden bildene ble dårlige vises ikke resultatet så godt, men det ble uten tvil et strålende resultat til å være aller første bleking. 

- Mitt andre innkjøp var HAIR CARE. Jeg har hørt så mye bra om dette kosttilskuddet. For det er nettopp det det er, et kosttilskudd som bedrer ditt hår. jeg kjøpte dette mest fordi at det gir nytt liv til håret samt at håret vokser raskere, sier de hvertfall. Jeg gleder meg veldig til å prøve ut dette. Det er 60 tabletter i en pakke, og som det ser ut til i følge instruksene er det to tablett daglig. 


 

 

Ukens mest leste innlegg

NAKEN MED EN FREMMED PÅ STUA

JEG TAKLER DET IKKE

JEG BER IKKE OM MYE, BARE LITT MER TID

 

UKEN SOM GIKK #1

  • 16.01.2017 - 19:00

Ukens opptur
- Det må være den fine gåturen vi hadde sammen jeg og Kai. Været var bare nydelig og jeg hadde så godt av den friske luften.

Ukens nedtur
- Den er vell egentlig ganske enkel. Formen har ikke vært av den aller beste denne uken. Selv om jeg kom meg ut for litt frisk luft var ikke det nok til å holde meg unna sofaen. Jeg har benyttet tiden når Adrian sov dupp samt når han legger seg på kvelden for å slappe av selv. Så ukens nedtur er i grunn kun det at formen ikke har vært den beste.

 

Ukens høydepunkt
- Denne uken har også dette punktet vært veldig enkelt. Jeg har fått vært vitne til at Adrian som en gang var så liten, ikke er så liten lenger. Han han suser bortover gulvet for å komme dit han vil. Ikke direkte krabbing, men det er ikke langt unna. Han har ikke helt forstått mette med å sette seg opp på kne. Den biten er fortsatt litt vanskelig, men han jobber og trener hardt. Det er ikke lenge igjen nå før han løper gjennom stua her, hehe.

- Det andre må være når jeg skrev innlegget som var til Kai. Vår lille kjærlighetshistorie. Den fikk så mye oppmerksomhet her på bloggen, trudde aldri den skulle slå an så innmari. Men det gjorde den. Noe som var utrolig morsomt. Jeg havnet på blogg sin Toppliste også grunnet det innlegget. 

L6WTzJegNZY
 
 
Ukens innkjøp
- Det er ikke noe jeg har kjøpt som jeg har hjemme akkurat nå. Det er noe jeg har bestilt som jeg venter på skal komme i posten. Jeg er skikkelig gira for å få dette i posten. Hvem vil vel ikke ha hvitere tenner? hehe. 
 
 


 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no