hits

May-Celin Nybak

ENDELIG! DA ER DEN NYESTE VIDEOBLOGGEN/ CHALLENGE LASTET OPP.

  • 08.03.2017 - 09:19

Go morgen! 

Nå har dagen startet for fult her hjemme. Frokosten er spist og leke stunden har startet for fult. Mens Adrian sitter på gulvet og leker med Åskar, sitter jeg i sofaen og skriver morgen innlegget mitt. Mange sier at det kan være lurt å skrive innleggene på forhånd slik at man slipper stresset. Men jeg er ikke helt der at jeg vil skrive blogginnleggene på forhånd. Jeg gjorde det før, men nå føler jeg det er litt vanskelig. Jeg vet jo liksom ikke hva som skjer i morgen eller dagen etter der. Så hvordan kan jeg skrive ferdig ett innlegg til senere? 

Men om det er innlegg angående sminke, oppskrifter og slikt, er det ganske greit å blogge på forhånd. Men når det kommer til ting som skjer i hverdagen blir det vanskelig og forutse hva som kommer til og skje. Så de innleggene tar jeg på strak arm, mens andre typer innlegg kan godt skrives på forhånd. Men over til noe annet. Jeg føler jeg må beklage nok en gang. Jeg lovet dere en video i går, men den kom ikke. Jeg måtte få Kai til å hjelpe meg med Mac'n siden den levde sitt eget liv. Jeg måtte få alle bilder og videoer over til hans harddisk for at jeg ikke skulle miste alt. Jeg kjenner jeg får panikk når den dyrebare Mac'n min synger på siste vers. 

Men det ser ut til at Kai har fikset problemet for denne gang. Så nå håper jeg at alt er i orden. Jeg fikk lastet opp videoen, og den ligger nå ute på -----> YouTube kanalen min. Så her er den. 

r-l5F2vOFi4


 

 

 

 

 


 


 

CHUBBY BUNNY CALLENGE!

  • 02.03.2017 - 12:00

Det siste døgnet har jeg prioritert litt annerledes. i et lite sekund ble jeg akutt gira på videoblogg. Jeg har i en stund nå følt at jeg har gått litt lei av denne bloggingen. Nå må jeg passe på slik at jeg ordlegger meg rett.. Jeg er ikke lei av bloggen, men at det er så lite variasjon fra min side. Jeg har ikke lenger noen flyt i innleggene mine. Og jeg finner ikke den inspirasjonen som var så lett å finne tidligere. Så da bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre noe med det. 

Jeg ringte min venninne Laila, og spurte om hun kunne tenke seg å være med på en challenge som jeg legger ut som en videoblogg på YouTube. Og overraskende nok var hun ikke tung å be, hehe. Slike challenger er jo bare ren morsomheter, og noe som virkelig får fram smilet til oss som lager videoen, og dere som ser på. I stede for å blogge mye i går, men ingen ting av interesse, valgte jeg heller å jobbe med Laila og videobloggen. Den første videobloggen videoen er allerede ute. Du finner den HER.

Men nå er den aller første challengen ferdig filmet, og ferdig redigert. Når vi skulle redigere filmen ser vi fort at alt ble litt kornete. Men det får bare være. Vi er tross alt ikke perfekte. Og ikke har jeg det perfekte videokamera. Men det duger til det jeg vil bruke det til. Men det at det ble litt kornete kan være fordi det var litt mørkt i rommet, eller at det var litt smuss på linsen. Men slik ble det nå bare. Vi bare elsker denne filmen selv om kvaliteten i seg selv ikke var den beste. Vi har ledd på oss muskelsmerter, vi har nesten kastet opp, og vi har gidd hverandre tinitus, hehe. Så nå er det på tide at dere får se videoen vi har jobbet med de siste timene. TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE CHALLENGEN

 

 

Jeg minner også om at jeg har en spørsmålsrunde på bloggen. Legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål som du sitter inne med. I løpet av helgen kommer en videoblogg med svarene dere har ventet på. Jeg ser veldig fram til spørsmålene og at jeg kan få gi dere svar på det dere lurer på. 

MIN ALLER FØRSTE VIDEOBLOGG!

  • 01.03.2017 - 18:43

God kveld alle sammen!

I dag har jeg brynt meg på min aller første videoblogg. Dette var veldig morsomt og jeg storkosa meg med å lage den. Nå i skrivende stund er jeg og en venninne i full gang med å spille inn en challenge som jeg skal ha i en videoblogg. Denne videoen kommer ut i morgen, så følg med. Jeg gleder meg veldig til å vise dere. Så dette blir kjempe spennende. Det har vært lite blogging i dag, nettopp fordi vi har gjort så mye annet.

Her er min aller FØRSTE videoblogg! Håper dere liker den.  

 

TRYKK PÅ BILDE FOR Å SE VIDEOBLOGGEN!

 

 

 


 


 


 


 

May-Celin Nybak

Jeg er en jente på 28 år og trebarnsmor til tre flotte gutter. Blogger om hverdagen i store og små doser.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no