ET STORT SMIL KOM TIL SYNE

Jeg kan ikke komme på at jeg har sett deg smile så bredt siden vår lille sønn kom til verden. Du har jo sittet ved PC’en i en god stund, flere dager faktisk. Du har sittet der og lett og lett for å finne den perfekte PC’en som du vil skaffe deg. Og i går fant du den. Jeg ler litt for meg selv når jeg skriver dette blogg innlegget, jeg kan enda se ansiktsuttrykket ditt for meg. Du var som et lite barn på julaften. 

Dagen startet jo med at jeg ordnet meg til å besøke noen venner på byen, en liten jentedag. Når jeg og lille Adrian var på vei ut døra så satt du der ved PC’en, på leting etter det du hadde ønsket deg så lenge. Etter noen timer tikket det inn en melding på telefonen. Det var ikke noe “Hei kjære, hvordan går det? på vei hjem snart?”, snarere tvert imot. Det var mer som “Kjøpt PC, når er du hjemme?”. For jeg hadde nemlig lovet han at når han fant den PC’en han ville ha så skulle jeg komme og plukke han opp slik at vi kunne hente den. Han var jo så spent og skikkelig gira, at han kunne ikke kommet seg fort nok avgårde. 

Før vi hentet PC’en så svippet vi en tur innom IKEA. For når man har ny data så må man også ha nytt skrivebord. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, hele veien fra der vi bor og til vi stanset bilen på IKEA så var det ikke en sur mine og se. Smilet gikk fra øre til øre, og noen gledes hyl kom også. Da vi hadde kommet inn så var det en liten gutt som måtte ha litt mat og ny bleie, så vi gikk inn på ammerommet/ stellerommet (noe som er helt genialt vell og merke). Men det var nok en litt utolmodig mann som ventet på at sønnen skulle bli ferdig med puppen slik at han kunne skifte på han, fort som fy. Han spurte flere ganger om han var ferdig snart, og hver gang sa jeg at han er ferdig når han er ferdig, heheh. Han var så spent, og så gira på å få tak i dette skrivebordet slik at vi kunne komme oss der ifra- fort som fy slik at han kunne hente PC’en. Dette kom jo også til min fordel, jeg fikk nemlig ett nytt skrivebord jeg også. Så da blir det en skikkelig arbeidsplass for meg og det jeg driver med.

Alt i alt var dette en gøyal og underholdene dag, hehehe.

 

Siste innlegg