VERDENS HELDIGSTE

Når jeg ser på mine barn så blir jeg fylt med så mye glede, kjærlighet og en god dose med stolthet. Jeg kunne ha ropt ut til hele verden at “DETTE er mine barn, og jeg kunne ikke vært stoltere”. Jeg er velsignet med tre fantastiske gutter. Tenk at jeg av alle på denne kloden skulle få tre så fantastiske gutter, jeg må være verdens heldigste. Alle mødre og fedre sier nok dette, men jeg er hellig overbevist om at jeg er verdens heldigste, hehe. 

Jeg er så heldig å ha tre fantastiske, nydelige og friske barn- kan ikke be om noe bedre enn det. Nå har det seg jo slik at jeg steriliserte meg under keisersnittet, og grunnen er ganske enkel, jeg har rett og slett ikke kropp til å gå gravid. Men som sagt, jeg har tre friske og sunne barn, jeg trenger ikke flere. Jeg vil bruke min tid her på kloden til å elske dem ubetinget. 

Det er så rart å tenke på at jeg ble gravid for første gang da jeg var 19 år, to måneder etter min 20-års dag ble min første sønn født. Det skulle gå i underkant av to år for at min andre solstråle skulle komme til verden. Og nå, seks år senere er jeg mor til tre fantastiske gutter. Tre fjes som lyser opp, tre gutter som elsker mammaen sin, og jeg, en mor som elsker sine tre gutter mer enn ord kan beskrive. 

De to største er en fin bukett av fantastiske raketter (fyrverkeri), så mye energi og utstråling. Minstemann er enda en liten lating, hehe.. Men det er nok ikke så rart at han sover mye, han er tross alt bare en måned gammel. 

Men nå er det tid for bleieskift og amming, og etter det blir det natta.

 

Siste innlegg