Hvordan ser egentlig den perfekt selfie ut?

Spør dere meg finnes det ikke noe sånt som den “perfekte” selfie. Det som er perfekt for andre trenger ikke nødvendig vis være perfekt for deg.

En perfekt selfie for det er ikke nødvendig vis perfekt for andre. Jeg mener så lenge du er fornøyd med bildet du har tatt er det perfekt. Noen vil at sine selfies skal være litt frekke og nesten litt på kanten, og noen vil ha en litt mer søt og uskyldig feeling over det. Dette er bare smak og behag. 

Jeg kan vedde på at om du legger ut et bilde du mener er helt rått på Instagram, snap eller lignende sosiale medier, kan jeg banne på at noen vil synes det stikk motsatte som deg. Og det er helt greit. Folk har forskjellig smak for hva de liker og ikke, så ikke tenk på det. Ta det bildet du liker, det bildet du syns ble bra å del det. Vær stolt av deg selv og den personen du er. 

Om du tar ett bilde som kanskje er litt på kanten.. Hva så.. Det ene bildet definerer ikke deg som person på noen måte. Men så skal det også sies at man ikke skal gå over streken da, hehe. Det passer nok ikke så godt for de minste som kanskje følger deg. Men vær deg selv og tørr å utfordre deg selv litt. Liker du bildet og er stolt av det- legg det ut! 

Jeg har mange ganger vært redd for hva andre mener om mine bilder, noe som er bortkastet tid spør du meg. Hver gang tenker jeg meg om både 1 og 10 ganger før jeg legger noe ute på nett. Jeg har ofte vært oppriktig redd for hva andre mener om mine bilder, derfor kan jeg ta veldig mange bilder før jeg i det hele tatt blir fornøyd og trygg på at jeg kan legge det ut. Men er det noe jeg har lært meg så er det noen av de aller første bildene som blir best. 

Man skal så klart ikke legge ut nakne bilder. Hallo.. Det sier seg selv. Men om du er litt på kanten til et litt mer sexy bilde.. Ja, hvorfor ikke. Så lenge du ikke angrer når du har trykket publiser er det ingen fare. Har du noen tvil lar du være. Da er det kanskje ikke akkurat det bildet som skulle vises den dagen. Men uansett hva du gjør.. Vær stolt av deg selv og bildet ditt. Det er det viktigste, å ikke bry deg om at andre kanskje ikke liker bildet ditt- for det har ingen ting å si.

Jeg er alt for dårlig til å rett å slett gi litt faen i det andre mener og syns. Det at jeg tenker slik er slitsomt og gjør meg redd for å prøve nye ting. Vi mennesker utvikler oss i rekord fart. Vi utfordrer oss selv og oppnår nye ting hver eneste dag. Hvorfor skal ikke jeg klare det da? Jo fordi jeg er feig! Jeg vet så godt at det andre mener og syns om mine bilder ikke skal ha noen innflytelse på hva jeg selv føler om bildene mine. Jeg jobber med den delen ved meg, og derfor valgte jeg nettopp dette bildet dere ser over. Dette er et bilde jeg normalt sett ikke ville ha tatt siden det er litt for “på kanten” for hva jeg normalt deler med omverdenen.

Men nå som jeg har delt det får jeg en god følelse over meg. Ikke fordi bildet er så sabla bra, men fordi jeg gikk ut av min komfortsone. Jeg gjorde det jeg normalt ikke tørr, og er med det ett skritt nærmere det og gi litt faen. Bildet er over redigert til tusen, og nettopp derfor liker jeg bildet så godt. Jeg er stolt av både meg selv og bildet. Jeg viste en side ved meg som fåtallet har sett før, og det føles godt.

 

 

#blogg #tirsdag #selfie 

FACEBOOK          INSTAGRAM

 

Siste innlegg