Hvilket tema?

Når man planlegger bryllup kan vi jentene mildt sakt ta helt av, og jeg er nok inget unntak, hehe. Jeg elsker den bobla jeg har satt meg inn i. Jeg elsker alle de timene der jeg har sittet og drømt meg bort i de små detaljene, de forskjellige temaene, mange eller få gjester. Denne lista er uendelig lang, men jeg er i alle fall i gang.

Jeg har jo drømt om denne dagen siden jeg var ei lita jente, og med det er det et visst press som blir lagt på mine skuldre (av meg selv). Jeg vil ha det perfekte bryllupet som jeg har drømt om, men det eneste problemet er at det jeg drømte om som liten er ikke den personen jeg er i dag. 

Jeg drømte om bryllup på et eksklusivt hotell, med en gedigen lysekrone, store og høye blomsterdekorasjoner, en brudekjole som kunne overgått alle. Men problemet er jo bare at det var de drømmene jeg hadde da og delvis nå. Men grunnen for at jeg har de tankene rundt bryllup nå er ikke fordi jeg så inderlig vil ha det, men fordi det er den største drømmen jeg noen gang har hatt og da kan det være litt vanskelig og gjøre om på den drømmen man så nøye har planlagt.

Men det er som jeg har sagt. Verken Kai eller jeg er av den eksklusive typen. Vi kommer fra ei bygt, vi elsker bondelandet og den fine naturen vi har, og da faller det mer normalt for oss at et “prinsesse” bryllup ikke blir noe av. Det er ikke oss, så den drømmen får bare slippe taket. Men det jeg kan gjøre er jo at jeg lager meg en ny drøm under veis. Det er jo så mye som har forandret seg siden jeg var ei lita jente, så den nye drømmen kommer nok til og bli fantastisk.

Dere lurer sikkert på hvilke temaer vi hadde i tankene, jeg kan jo vise dere en liten smakebit på det vi har i tankene akkurat nå. Men så skal det sies at dette er ikke nødvendigvis det vi ender opp med. Men for øyeblikket er det en ide.
 

Hva syns dere? 

Siste innlegg