Konsultasjon og bursdagsgave til meg selv

Jeg hadde egentlig ikke tenkt og legge dette ut på bloggen siden man blir dømt nord og ned om man i det hele tatt mener at noe som dette er greit. Men det er så mange forskjellige grunner for at mennesker velger noe slikt, og det må resten av verden bare respektere. JA, det finnes tilfeller der man gjør det for at man skal se bra ut og at alt skal være større og mer overdrevent enn hva det ser normalt ut, og nettopp de som har tatt et slikt valg setter alle de som virkelig vil gjøre det av personlige grunner og ikke for et ønske om oppmerksomhet i skyggen. 

Før jeg ble gravid og hadde tre unger som rev og slet i de to skinn lappene som en gang var plassert så pent på brystet, følte jeg meg vakker, kvinnelig, stolt og hadde den selvtilliten som skulle til for at jeg i det hele tatt kunne få meg en ny venn en gang i ny og ned, eller bare det å gå på butikken usminket og føle at ingen stirret. Ja, det er snakk om pupper! Jeg har nå i åtte år ventet på at jeg kunne ta og fikse på det ene komplekset jeg har, nemlig puppene mine. 

Etter tre barn som har hengt i amme puppene sier det seg selv at de ikke kom til og se likens ut som før jeg ble gravid for første gang. Når jeg da så forandringen etter første graviditet og amming, ja da kan dere tenke dere forskjellen fra første graviditet til tredje. All volum er vekk og jeg føler jeg bære på to tomme brødposer. Men dette skal jeg endelig få gjort noe med. Jeg har endelig etter åtte år med venting fått time til operasjon! 

Jeg ville jo ikke ha silikon i puppene når jeg skulle amme, det er grunnen til at jeg ikke har tatt før operasjonen før. Og nå som det er fysisk umulig for meg og få flere barn er tiden inne for at jeg skal få gjort noe jeg har lengtet etter de siste åtte årene, og jeg kan nesten ikke vente.


 

På Aleris kan man få et uforpliktende og gratis konsultasjons time der kirurgen forteller litt om hva som kommer til og skje i løpet av operasjonen. Han forteller i nøye detalj om risikoen som kommer med en slik operasjon og han gir deg en sportsBH der du får legge inn de forskjellige størrelsene av silikonproteser slik at du får se hva som vil passe dine bryster best.

Jeg dro ikke alene, Kai var med meg på konsultasjonen og var en veldig god støtte å ha. Han åpnet ikke munnen en gang siden han ville at dette skulle være et valg jeg tok på egen hånd og ikke få noen innspill. Det eneste han ga utrykk for var om jeg spurte om dette ble for stort eller for lite. Det gjorde jeg kun to ganger. Jeg prøvde opp til 375 gram pr. pupp, noe som ikke egnet seg for meg. Det ble for stort og jeg følte meg ikke vell med så store pupper. De ble for store og var for tunge i forhold til hva ryggen og hoftene mine kunne tåle. 

Det hadde jo så klart vært digg med så store pupper, men det ser ikke naturlig ut på meg og da vil jeg heller ikke ha det. Men for noen som kanskje har en annen kroppsfasong eller litt mer hud over brystpartiet enn meg vil nok denne størrelsen se fantastisk ut på dem. Men som sagt, de var ikke ment for meg. Vi har kommet fram til en størrelse, men dette er ikke noe som jeg vil røpe her på bloggen. Det er litt privat syns jeg, samme som at man ikke går rundt og forteller hvilke BH størrelse eller string/ truse størrelse man bruker. 


 

Jeg skal ta min operasjon hos Aleris ene og alene fordi jeg stoler på at de vet hva de holder på med. De er det eneste som driver med plastisk kirurgi her i Trønderlag som jeg vet av, og ut i fra at jeg stoler så mye på de som jeg gjør, gjør avgjørelsen om plass for operasjon ganske enkel. Og etter at jeg fikk treffe kirurgen var jeg ikke i tvil. Han var så nøye og ville forsikre seg om at jeg viste alt før jeg tok en beslutning. Han var ikke en kirurg som ville prakke på unge jenter store bryster, han ga klar beskjed når han mente vi måtte gå ned ett hakk eller opp. Og når han viste sin ekspertise på det viset følte jeg også at jeg kunne stole på at han ville gjøre det han kunne for at jeg skulle bli fornøyd med valget han og jeg tok sammen.

Når jeg tenker på at det er så lenge siden denne tanken først slo meg kan jeg nesten ikke tro at dagen for operasjon snart er her. Åtte år er lang tid, men jeg er veldig glad for at jeg gang på gang overbeviste meg selv om å vente til alle graviditeter og amming var over. Den dag i dag er jeg veldig glad for at jeg klarte og stå på mitt og ikke la hodet og alle tanker rundt usikkerhet ta overhånd over mine beslutninger. Så der er jeg ganske stolt over meg selv, hehe.

Jeg kunne få time allerede nå i april, men det var litt tidlig. Selv om jeg er fast bestemt på at dette skal gjennomføres vil jeg være sikker på at jeg gjør det på riktig tidspunkt. Jeg vil ikke gjøre det når det enda er minusgrader ute, jeg får tross alt vonde pupper når det er mange minus ute, da kan man jo tenke seg hvordan det blir når puppene er nyopererte. Selv om våren er på vei kan jeg aldri tenke meg at vinteren helt har sluppet taket i april, så operasjons dagen blir 12.juni, dagen før bursdagen min. Så min bursdagsgave til meg selv blir nye pupper. Gratulerer med dagen! hehe. 

 

Siste innlegg