” ÅÅH HERREGUD!”

Nå er det kveld og jeg kan nesten ikke vente med og legge meg ned med en god serie på lur. Jeg har en tendens til og bli litt for fort lei, det blir så fort kjedelig. Aner ikke helt hvorfor. Den eneste serien jeg kan se alle sesongene på er Teen Wolf. Kan tenke meg at der er flere der ute nå som bare ” ÅÅH HERREGUD!” hahaha. Jeg skjemmes ikke av og si at det er min favorittserie gjennom tidene.

Du får både en virkelig verden som en fantasiverden. Ting skjer og ingen kan fortelle om det uten at hemmeligheten vises for verden. Action, drama, komedie, horror. Du får alt. Det er kanskje derfor jeg liker serien så godt. Den dekker liksom alle sjangere. Dette er en serie jeg faktisk har sett hele syv ganger, og enda er jeg ikke lei.

Det er så kjedelig når du ser en serie, men i sesong tre er du så lei at du hopper rett over til sesong fem bare for at du skal se hvordan det ender, hehe. Jeg har sett slike serier og de kan starte så bra, men så blir det litt for mye av det samme, det blir kjedelig. Pretty Little Liars var akkurat en slik serie. Du blir gira og veldig forventningsfull, men så snur alt om. hehe. 

Alle er forskjellige, men slik er i alle fall jeg.

Men nå skal jeg chatte litt videre med noen venner før jeg tar kvelden. Jeg håper alle har hatt en fantastisk dag og kveld, og at natten blir like fin. God natt alle dere.

 

 

XOXO

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg