Den stakkars katta. Eller skal jeg si stakkars meg?

God morgen folkens!

Den stakkars katta. Eller skal jeg si stakkars meg? I går natt hadde jeg ikke mer enn tre timers søvn, noe som er alt for lite for at jeg skal fungere som jeg skal. Som jeg nevnte i går sovnet jeg i bilen i ti minutter når vi skulle hente gubben og følte meg helt ødelagt. Døgnrytmen min er jo helt på bærtur etter jula. Vi hadde jo barnefri i noen få dager i mellomjula som gjorde til at vi skeia heilt ut. Vi var våkne hele natten og bare hadde det kjempe gøy med film, spill og alt sånt. Også kom hverdagen litt for fort (som vanlig, hehe) og alt ble et slit.

Men i natt har jeg faktisk fått mange timer søvn, ikke sammenhengende vell og merke. For når jeg skulle var så trøtt at jeg ikke klarte og holde øynene åpne så var katta i sitt ess. Jeg sovnet rundt klokken 00.00 et sted og nøt roen. Men den fredlige søvnen og roen skulle ikke vare så lenge. Jeg våknet 00.45 av at katta satte klørne i rompa mi. AU! Leo (som da er kattas navn) er enda en kattunge, noe som da vil si at klørne er skarpe som nåler. IKKE godt.

Etter at jeg hadde dyttet den forsiktig ned og sjekket at jeg ikke hadde fått sår sovnet jeg fort igjen. Men nok en gang skulle ikke det vare så lenge. Jeg våknet 01.23 av at jeg ikke fikk puste. Jeg fektet rundt meg i vill panikk før jeg skjønte hva som var galt. Leo hadde da funnet ut at den beste plassen for å legge seg var oppå ansiktet mitt. Jeg bare ” SERIØST! “. Nok en gang skubbet jeg ned kattepusen og snudde meg slik at jeg sovnet på siden.

Våknet nok en gang, men denne gangen var det minstemann på to år som hadde kommet krypende. Han la seg innerst og dyttet meg utfor kanten. Jeg lå bokstavelig talt utenfor sofaen. Og ja, jeg sovnet på sofaen. Sovnet fra TV’n og alt. Denne gangen var det gubben som våknet først og tok vekk katta som lå oppå meg som prøvde alt han kunne for og få tak i en tå eller fingre som stakk ut fra dyna, hehe. Han gjorde slik at jeg fikk litt mer plass i sofaen, men da var jo junior våken, så med andre ord ble det ikke mere søvn på meg. Så morgenen her startet litt før klokken seks.  Hjelpes. Til tross for at jeg ikke fikk så mye sammenhengende søvn til tider på natta så fikk jeg mange flere timer enn hva kroppen er vant med etter julens våkne netter, så dette kommer til og bli en flott dag. Nok søvn er Alfa Omega for min del.

Nå som barna er levert i barnehage og skole skal jeg ta morgen økta mi for så å slappe av store deler av dagen. Men som alle andre har jeg mine oppgaver i hjemmet som må gjøres først. Jeg har egentlig restitusjons dag, men 20 minutter med litt lett trening skal jeg alltids klare, bare for at kroppen skal få litt bevegelse. Håper alle får en flott dag.

XOXO

2 kommentarer

Siste innlegg