Man kan ikke gjøre annet enn og se humoren i det

God kveld alle.

Nå har det seg slik at dagen ble alt annet enn enkel for min del. Jeg har både sovet bort store deler av dagen, ryddet for den store gullmedaljen og sist men ikke minst hatt årets første ramle-ned-trappen-uhell. Jeg liker å kalle det et uhell, kan jo ikke si at det var min egen sløvhet som gjorde slik at jeg ikke kunne holde beina på trinnene, hehe.

Men det heller mer mot et uhell, for trappen er som en løk. Dere lurer sikkert på hva det er jeg snakker om. Jo, en løk har flere lag og det har trappen også. De som bodde her før oss fikk jo snekret trappen, men det var tydeligvis ikke nok, for etter noen tiår ble de lei det blå, stygge gulvbelegget de hadde lagt der. For i de gamle dager var tydeligvis det mote. Men uansett, de hadde lagt gulv i trappetrinnene. Problemet er bare at det er også noen tiår siden vil jeg tro, så det ene trappetrinnet hadde gulvet løsnet på. Og jeg som hadde det travelt så ikke den lille sprekken som egentlig var ganske synlig, jeg bare sprang ned trappa og gikk rett på trynet.

Jeg lå en stund og bare kjente at jeg levde. Jeg lo samtidig som jeg gråt mine modige tårer. For uansett hvor vondt det gjorde kunne jeg ikke unngå og tenke på hvor komisk dette hadde sett ut, hehe. Det gjorde jo skikkelig vondt og jeg har haltet i hele dag etter dette skjedde. Men jeg må bare le. Jeg brettet klær og plutselig begynte jeg og le. Ustabil sier du? hehe. Neida, det var bare jeg som tenkte tilbake på hvor teit det må ha sett ut i slow motion, haha. Man kan ikke gjøre annet enn og se humoren i det.

Hvordan har deres dag vært?
Jeg håper dere har hatt mer hell i dag. Hehe, huff. 

 

XOXO

0 kommentarer

Siste innlegg