Dette skal jeg bli bedre på i 2019

Etter noen runder med tanker som går i alle retninger har jeg funnet ut hva jeg vil ha ut av 2019. Kort fortalt så vil jeg bli bedre på alt. Alt er jo ufattelig mye. Kan man klare og endre på alt? er det mulig… Noe jeg sier hver år er “jeg skal bli en bedre utgave av meg selv”, og om jeg klarer de målene jeg har satt meg, ja da er jeg en bedre utgave av meg selv. Det høres veldig flott ut når jeg skriver det her nå. Men så vet jo jeg også at man kan ikke bare ha solskinnsdager hele året. Noen mørke skyer vil komme og da må man være forberedt.

Det som har funket for meg er å bevare en positiv tankegang. Lettere sagt enn gjort sier du.. Jeg er så enig. Det er alt annet enn enkelt. Når man har en mørk dag eller en mørk periode er det ikke enkelt og snu om på femøringen. Det er ofte jeg ikke klarer det, og derfor sier jeg at jeg skal bli flinkere til det nå i 2019, Og jeg starter nå.

En bedre samboer
Ikke det at jeg er en dårlig samboer no, ikke misforstå. Men sånn som jeg ser det kan jeg gjøre ting litt annerledes. Kanskje gjøre hverdagen litt mer.. jeg vet ikke.. kanskje litt mer romantisk, gjøre litt mer ut av hverdagen som et par enn at vi skal havne i den typiske foreldre fella. Dere vet, den fella der vi går over til og nesten bare være foreldre. Det skremmer meg, og det skal ikke skje.

Bli flinkere i hjemmet
Jeg skal ikke la mine fysiske plager være et hinder. Alt skal bli gjort til samme tid hver dag. Da slipper jeg å gjenta dette med de rene klærne. Noen dager er bare dritt, sånn er det bare. Men da kan man jo prøve og gjøre den dagen som føles helt forferdelig til en mer da positiv da. Kanskje lettere sagt enn gjort, men jeg skal i alle fall gjøre så godt jeg kan.

Trening
Trening har alltid vært en viktig del av den jeg er. Før jeg fikk hofte problemene måtte jeg nesten låses inne for at jeg i det hele tatt skulle ha en dag fri. Jeg elsket det, trening var liksom meg, det var den jeg var. Gikk det en dag uten trening følte jeg meg nesten litt urolig. Man kan kanskje si at jeg var avhengig. Jeg skal så klart ikke bli akkurat som det igjen, for det er jo ikke helt sunt. Men en mellomting.

Bli bedre på blogg og sosiale medier
Jeg skal bli bedre. Jeg skal følge opp uten og ta de alt for store pausene. I fjor hadde jeg flere pauser men både uker og måneder der jeg ikke blogget eller var aktiv i sosiale medier. Dette skal det bli en slutt på. Jeg elsket både bloggen og Instagram, og det gjør jeg enda. Derfor skal jeg gi det lille ekstra i år. For etter min plan skal 2019 være mitt år.

Dette var nok de fire viktigste punktene jeg skulle gi det lille ekstra på. Jeg har også masse annet, men det er av et litt mindre kaliber. Jeg ser virkelig fram til dette året, og har en veldig god følelse rundt det.

 

 

XOXO

4 kommentarer

Siste innlegg