Detter er så lite motiverende

Good morning beautiful people.

For en dag dette kommer til å bli. Jeg har så mye å gjøre og så liten tid å gjøre det på. Her hjemme er det overflod av klær, og når jeg da har hatt dager nå i januarmåned der jeg ikke har vært hundre prosent i slaget, ja da har klesvasken fått ligge. Så nå har jeg vasket masse klær de siste dagene og alt det rene tøyet er kastet i sengen klar til bretting. Det blir min store oppgave i morgen.

Når jeg sier at vi har klær i overflod, ja da mener jeg det. Nå skal det sies at det også ligger sengetøy og masse annet rent oppi der sammen med klærne, så det ser nok litt mer ut enn hva det egentlig er av klær. men poenget er at jeg har vasket til den store gullmedaljen. Jeg tørr nesten ikke tenke på strømregningen, hehe. Den er nok litt forhøyet med tanke på at både vaskemaskin og tørketrommelen har gått i ett sett de siste dagene.

I dag ble det ikke mer enn en 20 minutters morgentrening. Jeg var så stressa når det kom til alle klærne som skulle brettes og få på plass i alles skap og skuffer at jeg klarte rett og slett ikke å konsentrere meg. Så det ble en kort men effektiv økt i dag. Jeg har allerede satt på en ny maskin med klær og tørketrommelen går nok en gang for full hals, så nå er det ikke mer igjen. Det var siste vasken.

Det jeg har lært ut av det her er at selv om jeg har dager der jeg sliter med og komme meg i gang, så må jeg bare bite tennene sammen og gjøre det. For not in a million years that I do this again, hehe. Er det noe som virkelig er demotiverende så er det den enorme haugen med rene klær og sengetøy, hehe. Men sånn går det når man tar noen dager vekk fra sine plikter og gjøremål.

Håper alle får en alle tiders dag. Og om du føler for det, send meg en dose motivasjon i samme slengen, hehe.

 

XOXO

 

 

4 kommentarer
   1. Skippertak-metoden er genial når man enten er for lat til og gjøre noe, eller rett og slett ikke klarer når man først skal. :p Men angrer litt nå for at jeg ikke gjorde det da jeg skulle, hehe

  1. Hehe, klesvask og bretting er også trening. Bare å sette fullt tempo! Legg klærne på et sted og hent et og et plagg så raskt du kan. Garantert god trening og to fluer i en smekk!
   Ønsker deg en god dag 🙂

   1. Haha, ja der sier du noe. Jeg får gjøre det om til en morsom treningsøkt. Kanskje bretting av klær kan bli morsomt. Er jo lov og håpe, hehe.
    Du må ha en fin dag videre du også. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg