“du er ikke trøtt, du må være våken”, og jeg bare “EH, NEI!”.

Nå kjære lesere, nå har jeg virkelig kludra det til her. Som jeg ga uttrykk for i mitt forrige innlegg så var ikke motivasjonen på topp med tanke på den enorme oppgaven jeg hadde foran meg i dag. Men det er ikke det som er problemet skjønner dere. Minstemann på to år ville ikke legge seg med mindre jeg lå litt sammen med han, men til tross for at jeg kjempet for og holde øynene åpne var det til ingen nytte. Jeg sovnet like fort som han. Etter tretti minutter kom samboeren listende inn på rommet og sa at det kanskje var lurt og stå opp.

Tja.. Der og da ville jeg bare sove til dagen etter, men det sier seg selv at jeg ikke kunne. For det første er junior en veldig dyktig akrobat når han sover, så det kan være en risiko for både knekt nese og knekte ribbein før natten er omme. Så jeg sto opp og kviknet til. Klokken ble 11-12-1-2-3 og 4 på natten, og jeg fikk fortsatt ikke sove. Jeg lå og vred meg i så mange timer at jeg kunne ha felt noen tårer i frustrasjon. På det tidspunktet var jo kroppen helt utslitt, men hodet sa “du er ikke trøtt, du må være våken”, og jeg bare “EH, NEI!”.

Legger med dette bildet fra senhøsten. Det er min gode venninne Laila som har tatt det. Er hun ikke flink!?

 

Siste gangen jeg så på klokka var 04.35. Jeg husker ingen ting etter det, så vil tro jeg sovnet ganske fort etter en smugkikk opp på klokka. Og som alltid våkner barna tidlig når jeg har hatt lite søvn- det slår aldri feil, hehe. Et eksempel er når det er skole og barnehage, har det ofte hendt at jeg har måttet vekke de for at vi skal rekke alt av frokost og sånt, men når det er helg og man faktisk har mulighet til og sove lenge, nei da står vi opp i seks tiden, og noen ganger før, hehe.  Det slår aldri feil.

Med andre ord. Lite søvn i natt og mer søvn på dagtid. Så nå ligger jeg etter skjema. Så takk skal du ha ditt dumme hode. Det har faktisk hendt flere ganger at kropp og hode ikke spiller på lag, det er ikke første gangen at jeg er så smart og tar en powernap på sofaen og ødelegger hele greia, hehe. Så nå gjenstår det og se om jeg rekker å bli ferdig i dag før det blir tid for litt søvn igjen.

 

XOXO

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg