Hvilken er best?

Kveldens økt er ferdig og jeg føler meg veldig bra. Så nå sitter jeg egentlig bare å drømmer meg bort til varmere tider. Jeg er så ferdig med vinteren, bare så synd at det er noen måneder til varmen og grønt gress er på plass. Jeg er et sommermenneske, så egentlig skulle det ha vært flest sommermåneder enn vintermåneder, men det er dessverre ikke noe jeg får gjort noe med, hehe.

Jeg var inne på Telenor sine nettsider for og se om det er lenge igjen av SWAP avtalen min, jeg huskre tross alt ikke når byttet telefon sist. Men til min store overraskelse så er det nå i januar. Jeg er så sykt letta over at det er nå i januar, for jeg kan ikke fordra den telefonen jeg har. Jeg har en HUAWEI MATE 20 ELITE. Personlig syns jeg dette er en håpløs og dårlig telefon, eller kanskje det bare er min telefon som ikke gjør som den skal.

Denne gangen skal jeg tilbake til Apple iPhone. Jeg hadde det før den jeg har nå, og jeg har angret et helt år på at jeg byttet til Huawei. Jeg skal tilbake til iPhone og aldri bytte til et annet merke. Aldri mer! Jeg er veldig usikker på hvilken iPhone jeg skal få tak i. Er det noen som er kjent med de to nyeste iPhonene på markedet? Hvilken er best? I så fall, legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syns om den.

Nå skal jeg legge meg godt til rette og se litt TV å bare nyte kvelden. Håper alle får en flott kveld og natt videre.

XOXO

2 kommentarer
      1. Hei Vestfroken. 🙂
        Tusen takk! 😀 Jeg hadde et samarbeid med FashionFitness, men dessverre måtte de trekke seg fra markedet. De var helt ferske i gamet og konkurransen er hard. Så dessverre er ikke dette settet lenger for salg. :/ Noe som er veldig synd. Jeg har aldri før hatt treningstøy av så høy kvalitet som de jeg har fått fra dem. 🙂

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg