Ikke helt som vi tenkte, men det funka

Hei alle sammen.

Vi tok nye bilder som vi hadde  avtalt og lovet, men dessverre var ikke moder jord i særlig godt humør. Det regnet noe besatt og følelsen av en linjal som ble klasket mot kinnet, så hardt traff skura fjeset mitt. ikke godt! Så det ble ikke tatt noen bilder ute. Så her måtte vi bruke fantasien. Jeg bor på en liten plass, så det begrenser seg for hvor vi kunne ta bilder. Vi dro til Bårdshaug Herregård for og se om de var villig til og låne bort et av de herskapelige rommene, og til min store overraskelse så var de veldig positiv til det. De ga meg en mail  adresse der jeg kunne få snakke med styreren og få ordnet slik at vi får ta bilder der.

Det eneste jeg er bekymret for nå er om de vil ha penger for det. Om de vil ha betalt kan vi dessverre ikke gjennomføre den photoshoot’n. Det er veldig snillt når noen vil låne oss lokaler for at vi skal få de bildene vi vil ha, og det setter jeg veldig stor pris på. Men om vi må leie har jeg dessverre ikke råd. Og det er jo en ærlig sak.  Så jeg håper det går i orden – det hadde vært så kult.

Men det vi fikk til var en tur på biblioteket. Her snakker vi ikke bilder på et profesjonelt nivå, men bildene ble fine uansett. Det var egentlig litt morsom og snike seg rundt på biblioteket. Vi måtte jo være stille, og når vi er to fnisete jenter kan det fort bli en utfordring, hehe.  Men ingen tvil om at det var spesielt et bilde som jeg ble veldig fornøyd med, så det er det bildet dere for se denne gangen.

Men nå som bildene er overstått og jeg omsider har kommet hjem er det på tide å gjøre alt klart til i kveld. Jeg har enda noen gulv som skal støvsuges og vaskes. Så her er det bare å henge i. Men skal innrømme at en god bok hadde fristet mer, hehe. Nå må jeg huske det ene punktet mitt på hva jeg skal bli flinkere til, hehe. Kan ikke skeie ut allerede nå, hehe.

Håper alle får en flott dag videre .

 

 

XOXO

0 kommentarer

Siste innlegg