Jeg har ombestemt meg

Jeg har lest meg opp på alle tenkelige telefoner, og for å være ærlig så sitter jeg her med vondt i godet, hehe. Jeg har lest meg opp, og alle jeg har sett på er bra på hver sin måte. Jeg er veldig kresen når det kommer til hvilken mobil jeg skal ha, og med det er jeg kanskje over snittet nøye. For meg er kamera det aller viktigste. Siden jeg har bloggen og Instagram som jeg skal bruke flittig er det viktig for meg at bildene er av kvalitet. Om det så er et enkelt bilde av at jeg sitter i sofaen og slapper av. Kvalitet er alfa omega.

Til slutt sto jeg satt jeg igjen med to telefoner som føltes riktig for meg. Jeg vet ikke helt, men iPhone har jeg bestandig vært svak for, selv om de har et forferdelig dårlig kamera. Jeg har liksom sett forbi den viktige kvaliteten jeg vil at telefonen skulle ha kun fordi det var iPhone.

 

Apple iPhone XS Max
Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone Xs er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

Banebrytende kamera
iPhone XS har dobbelt 12 MP kamera på baksiden og dobbelt så rask sensor. Smart HDR brukes på alle bilder. Bilder tatt i Portrettmodus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn. Du kan også justere dybdeskarpheten i portretter etter at bildet er tatt. Større og dypere piksler.En ny sensor gir mer nøyaktig bilde- og fargegjengivelse og reduserer bildestøy i dårlig lys.

Super Retina
Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Og iPhone Xs Max har den største skjermen på en iPhone noen gang. Skjermstørrelsen er på 6,5 tommer, som kan sammenlignes med de tidligere Plus-modellene. Men siden skjermen nå strekker seg lenger ut mot kantene, er mobilen mindre enn disse.

Dette sto på Telenor sine nettsider. Jeg er veldig godtroende av meg og tar de på ordet til det motsatte er bevist. Apple utvikler jo sine mobiler de også, så hvorfor skal det ikke være en bra telefon denne gangen liksom, selv om de andre iPhone telefonene har vær noe søppel så kan jo denne være bra.

Huawei Mate20 Pro
Ubegrenset menneskelig fantasi – Det er inspirasjonen til nye HUAWEI Mate 20 Pro. Gjennombruddene innen teknologi vil minske avstanden mellom hva du drømmer om og hva du kan gjøre.

Enda lengre batterilevetid
Med et enda større batteri på 4200mAh, smartere AI power management og enda raskere 40W HUAWEI SuperCharge med TÜV «safe Fast-Charge system» sertifisering får du alt i et. HUAWEI Mate 20 Pro er din kraftfulle «Mate» som du kan stole på. På kun 30 minutter kan du lade opp batteriet til 70%.

Kamera: Nytt Leica trippel kamera
Fang opp livets farger, teksturer og skjønnhet med det nye Leica trippel kameraet, som kombinerer en 40MP hoved RGB linse, en 8MP telefoto linse og en 20MP Leica «Ultra Wide Angle» linse. Kunstig intelligensen (AI) i telefonen gjør at bildene du tar vil bli enestående.

Film som en profesjonell
For å gjøre videoer filmet med mobilkameraet til en optimal film, gir HUAWEI Mate 20 Pro deg den klassiske 21:9 film forholdet og HDR muligheter til å skape fordypende videoer med en overlegen skarphet.

Dette sto på Telenor sine nettsider. Jeg har Huawei for øyeblikket i påvente av en ny telefon. Jeg sa til meg selv at jeg aldri skulle ha Huawei igjen. For denne telefonen lever sitt eget liv, noe som irriterer meg noe grenseløst. Det er dårlig batteri, dårlig kamera + at den gjør som den selv vil. Men etter at jeg leste det som sto på Telenor sine nettsider, ja da ble jeg nyskjerrig. Det virker litt for godt til og være sant.

 

Etter noen søk på nett og utallige YouTube videoer har jeg endelig bestemt meg.
Jeg har bestilt og en gang i neste uke får jeg tilsendt en … Trommevirvel…

En HUAWEI MATE20 PRO

 

 

 

XOXO

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg