Nye bilder kommer

God morgen alle fine dere.

I dag har jeg faktisk full timeplan, det er ikke ofte jeg har. Jeg skal ut med en venninne fra morgenen av for en photoshoot, og jeg gleder meg så sykt til og vise dere bildene. Det er år og dag siden vi tok bilder sist, og jeg vil virkelig friske opp både her på bloggen og Instagram.

Fram til nå har jeg brukt av bildene som ble tatt sist gang, grunnen for det er rett og slett fordi jeg ikke har følt meg helt kamera klar. Jeg er som mange andre jenter og gutter, Jeg vil jo også se bra ut når jeg deler det med dere. Ikke misforstå meg, jeg kan glatt ta bilder i joggebukse og hettegenser, men jeg må føle meg fresh, og om jeg ikke føler meg fresh, nei da blir det heller ikke bilder.

Starten på det nye året ble tyngre enn hva jeg hadde ventet. Det har ikke skjedd noe utenom det vanlige, ingen negativitet i det hele tatt. Jeg fikk bare en skikkelig dårlig følelse av hele tanken med et nytt år. Tidligere med årene har jeg vært skikkelig gira og oppspilt med at det er et nytt år med så mange muligheter. Men denne gangen hadde jeg ikke samme følelse. Men nå er den følelsen borte og jeg er klar for og ta fatt på 2019.

Om jeg rekker det blir nok dette og muligens ett innlegg til med “gamle” bilder som blir brukt på en stund, selv om jeg liker og bruke bildene flere ganger. Vi hadde en plan om og gjøre et vinter tema ut av bildene, men så sjekket jeg yr.no. Det var ingen snøfylte sletter eller snødekte trær som glinset i solen. Det var meldt regn så langt jeg kunne se. Så da får vi gjøre det beste ut av det. Men bilder skal det bli uansett.

Hva skal du gjøre i dag?

 

 

XOXO

 

2 kommentarer

Siste innlegg