Slik trener jeg Upper Body and Abs

Morgen økta er over for lengst, huset er delvis ferdig rydda, klær er vasket og den gode starten jeg fikk på dagen har gått over i en veldig trøtt og sliten meg. Jeg sitter nå og venter på at junior skal komme hjem fra skolen slik at vi kan kose oss med litt mat, lekser og tv.

På fredag skal jeg treffe en god venninne. Vi skal starte dagen med trening, etter det skal vi ut og ta noen nye bilder til både Instagram og bloggen. Jeg gleder meg noe sykt siden det er en stund siden jeg traff henne sist. Men det som er så flott med oss er at er at vi kan treffes hver dag og bare elske og være sammen, og det kan gå både en, to og tre måneder uten at vi treffes, knapt snakker med hverandre, men når vi først kommer i prat er det som at vi aldri har vært så mye som et sekund fra hverandre.

Jeg er en person som av og til trenger tid for meg selv. Da snakker vi ikke om en dag her og en dag der, det kan gå en uke og kanskje en måned før folk hører fra meg. noen ganger er litt alenetid veldig godt, i alle fall når hverdagen tar litt på. Så på fredag blir det trening og en photoshoot. Gleder meg skikkelig til nye bilder. De bildene som jeg har nå er liksom tatt rett før snøen kom, så de er litt gamle.

Under bildet viser jeg dere hvilke øvelser jeg bruker for å trene Upper Body and Abs.

Øvelser Upper Body and Abs

30 sekunder Push Ups
30 sekunder Animal Squats
30 sekunder Hollow Body Hold
1 minutt Pause
Gjenta disse øvelsene 2 ganger til.

30 sekunder Diamond Push Ups
30 sekunder Floor Y Raise
30 sekunder Star Crunches
1 minutt Pause
Gjenta disse øvelsene 2 ganger til.

30 sekunder Tricep Stop Pushups
30 sekunder Floor T Raise
30 sekunder RKC Plank
30 sekunder Rotating Mountain Climbers
1 minutt Pause
Gjenta disse øvelsene 2 ganger så er du ferdig med treningsøkten.

Disse øvelsene og treningsøkten varer cirka i 25 minutter. Dette er øvelser du virkelig vil kjenne på kroppen, og om du holder tempoet oppe vil du uten tvil ha god nytte av denne økten. Bare pass på at du får tøyd ut skikkelig etterpå. Drikk mye vann og bare nyt det at svetten renner. Det beviser bare at du gjør en kjempe jobb.

 

XOXO

0 kommentarer

Siste innlegg