Spøker det hjemme hos oss?

God kveld alle sammen.

Vet dere hva jeg ser frem til nå? Jeg ser fram til en skikkelig treningsøkt. Barna har lagt seg og det er nå meg-tid som er i fokus. De siste dagene har vært fine men stressende, så det å få litt fart på kroppen og kjenne at man gir alt man har de minuttene det står på er deilig.

Etter dette har jeg en plan om at jeg skal gå en plass jeg aldri har vært. Det er stor sannsynlighet for at jeg feiger ut, det er bare så skummelt der oppe. Det er det mest ekle stedet på jord, det er jeg sikker på (selv om jeg aldri har vært der oppe). Jeg skal åpne luka i taket slik at jeg får stua vekk litt ting og tang, men på de snart fire årene vi har bodd her så har vi aldri åpnet luka, det sier nok sitt, hehe.

En kveld for lenge siden ble jeg så redd at jeg satt med et pledd dratt godt oppunder haka og med tårer i øynene. Jeg var hundre prosent sikker på at jeg hørte det var noen som gikk oppå der. Nå skal det sies at jeg akkurat hadde sett på Paranormal Lockdown, så sjansen for at hjernen spilte meg et puss er nok større enn alternativet, hehe. Men uansett da, Det var skikkelig skummelt. Ikke nok med det, jeg var hjemme alene. Hjelpes.

Jeg husker jeg ringte samboeren og fortalte hva som hadde skjedd. Jeg kunne føle hans indre latter som bare boret seg inn i sjela mi, hehe. Ikke fordi at det kunne være noen som gikk igjen, men fordi jeg akkurat hadde sett Paranormal Lockdown og ringte fortvilet og rett fordi jeg hadde hørt uforklarlige lyder der oppe ifra, hehe.

Lower Body and Abs

30 sekunder Body Weight Squats
30 sekunder Body Weight Reserve Lunge
30 sekunder Heel Tap
1 Minutt Pause
Gjentar så dette settet 2 ganger.

30 sekunder Knee Raise
30 sekunder Stationary Lunge
30 sekunder AB Bicycle
1 Minutt Pause
Gjenta så dette settet 2 ganger.

30 sekunder Glute Bridge March
30 sekunder Single Leg RDLS
30 sekunder Reverse Crunch
30 sekunder Running in Place
1 Minutt Pause
Gjenta dette settet 2 ganger.

 

 

XOXO

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg